Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2 yorum. super kedi bence :P sizin kediniz varsa fotolari falan yollayin arkadaslar.[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 çok spr yaaww.. ne kdr tatli bisi...[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bu kedi kara değil ?[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Bellow Nasıl Biri ? Bartz : Siloun level 26 Assassian Lineage 2 server[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Diğeri kara ama =)[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 zaten pati^de çok yaygın bu tür kedi sahipleri..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Mesela benim kedim[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Spidee, 26 Ocak 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Mesela benim kedim ewet bu kedi de spr tam kara... arapbaci...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 kara değil siyam o[signature][hline]shinsetsu desu.. satılık half-life2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Spidee, 26 Ocak 2005 00:23 tarihinde demiş ki: Mesela benim kedim kedi acaip tatli :P benimde bi tane eskiden vardi. evden kacti. geri geldi. bi daha kacti. simdi bi tane daha var bakalim bu ne olcak :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 http://www.kedigen.com/sizinkiler.php?id=618 iste yari acik gozle bakan kedi benim eski kedim :)[signature][hline]Don`t mess with the best Until you past the test When you past the test Then come and wrest with the best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 estel kusura bakma ama bast bir yanlış yere açılmış topic için olmadık bir tepki vermiş, hatta bunu nostajiye de bağlamışsın. gereksiz. yanlış yere topic açılırsa kiabarca uyarırsın, yok uçurulması gerken bir topicse şikayet et butonu var ona basarsın genel yokedicilerden biri uçurur. ama kalkıp yeni gelmiş bir üyeye yok eskiden buralar yemyeşildi yok şuydu buydu demen, kendini saydığın eskileri de rahatsız etmiş durumda. gereksiz sidik yarışına girmeye gerek yok dimi kimin kayıt tarihi daha eski diye, birbirinize saldırmayın, *! I bring you peace, I bring you love * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Efsaneye göre paticik forumlarına sahip olabilmek için en kara kediye sahip olmak lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Forum benim oldu nıhaha =P[signature][hline]Never come near me again.. Do you really think I need you.. John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inf Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 said: Berk, 26 Ocak 2005 02:26 tarihinde demiş ki: ama kalkıp yeni gelmiş bir üyeye yok eskiden buralar yemyeşildi yok şuydu buydu demen, kendini saydığın eskileri de rahatsız etmiş durumda. Birçok porsuk patide var bu olay.. Nedense yanlış açılan konulara yada yeni gelen üyelere kin kusma modundalar. Hatta gaz odaları nerde diye bakınıyorum bazen ama böyle bir cümleylede tek bir kişiye yüklenmek pekte adil değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 o kedi pepelek paticiğin ex isim babasıdır kendisi :D[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phere Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bakın bu da benim kedim:D minicik[signature][hline]:rock:Calling our to the gathered masses; their answers so silent:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Sizcede artık bir siyam sahibi olmanın vakti gelmedimi???[signature][hline]-Abi Karadeniz TAŞ Fırını Nerde? -Bilmiyorum Nerde?[Bu mesaj RedallHoor tarafından 27 Ocak 2005 22:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Darklight1903, 26 Ocak 2005 00:10 tarihinde demiş ki: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2 yorum. super kedi bence :P sizin kediniz varsa fotolari falan yollayin arkadaslar. YAĞCILARDA İNCEK VAAAAAAAAR bu topiği açmanın anlamı ne ki ya[signature][hline]Vaziyet Kötü Kolla Götü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yahu adam yağ çekse nolur, çekmese nolur. mod mu yapacaklar adamı? dur bi düşün ben ne yazıyorum diye bi kere ya.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Hollywander, 28 Ocak 2005 13:02 tarihinde demiş ki: said: Darklight1903, 26 Ocak 2005 00:10 tarihinde demiş ki: http://album.paticik.com/index.php?op=3&id=2 yorum. super kedi bence :P sizin kediniz varsa fotolari falan yollayin arkadaslar. YAĞCILARDA İNCEK VAAAAAAAAR bu topiği açmanın anlamı ne ki ya Genc. yazik diyorum sana. iki adam gibi bisey yazda gozumden yas gelsin. ben kendi kedimide koydum. adam ile ilgili bisey soledimmi. kedisi guzel diye beni sahibimi yapicak sitenin. iki rekat akil ya Rab. yaratiyosun izle bari.[signature][hline]Icq: 668699 Msn: [email protected] Mail: [email protected] Uo:Juliana-Jnearl Cs:[HoD]DaRkL!GhT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: BlackRose, 27 Ocak 2005 12:01 tarihinde demiş ki: o kedi pepelek paticiğin ex isim babasıdır kendisi :D ah tabi tabi :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 öyle tabi şüpheniz mi var :)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 hayır,hayır asla. kedinin gözleri bana pepelek dedi. bir kedi dili biren biri olarak çok değişik şeylerde paylaştı :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 139) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar