Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Var mı (sadece ankara istanbul demiyorum) düzgün ve uygun fiyatlı zar satan yer türkiyede? Mesela Ankara/istanbulda pegasusta zar var, ama set halinde var, gidip 20 adet d10 istiyorum deme opsiyonuna çok yok. Mümkünse sadece düz zar deiglde amazon/evayda görüp vay, amam iyiymiş dediğim cisnten biraz daha tuzlu ama hoş zarlarada açığım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2016 internette bulamadın mı? edit: yanlış okumuşum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 https://www.thediceshoponline.com Ben şuradan alıyordum yıllar yıllar önce. Hala spam gönderiyorlar, o sayede aklımda kaldı isimleri sdflksjgds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2016 aynen topluca d10 alıcaksan en guzeli internet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar