Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 kayışdağından erenköy'e 2 saatte gitmişliğim var geçenlerde. istanbul trafiği sanki gittikçe daha bi boka sarıyor. ayrıca şu bitmeyen inşaatlar, zamansız yol bakımları, park sorunu. 3 köprü yapsan nolur 5 köprü yapsan nolur. istanbul'da her köprüye her yola trafik yaratacak kadar adam var. hani eskiden diyorduk şu saat trafik saati bu saat trafik saati. şimdi her saat trafik var amk sdfs. anca gece 12 den sonra rahatlıyor. gece 12 den sonra mesela aynı yolu 11 dakkada geliyorum sdfs. 11 dakka nere 2 ssaat nere. yaşayacağımız kaç sene şunun şurasında. yarısı trafikte yarısı uyuyarak geçiyor dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
h2s Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 hala yolda olanlara selam olsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Şu merter-bahçelievler-şirinevler-yenibosna arasını trafiksiz gören var mı?Ben daha denk gelemedim hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 harita karacigerin kanlanmasina benzemis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Valvyn said: Şu merter-bahçelievler-şirinevler-yenibosna arasını trafiksiz gören var mı?Ben daha denk gelemedim hiç iftar vakti mertere 15 dakkada gittim anadolu yakasından. kaymak gibi oluyor iftar saati trafik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Rewendor said: Aiko said: Xaero said: Normalde akşamdan istanbula gececektim herhalde gece yarısı yola çıksam çok daha mantıklı bu nedir böyle ya... işyerim en sol üstte, evim ise en sağ altta. hafta içi hergün ! Sen yine iyisin, benim işyerim şu ekran görüntüsünde sığmamış :D aslında benimde sığmıyor ne ev ne işyeri ama yakınlar :P ikitelli - göztepe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 SpiderS_DangeR said: ben de bankadayim 5 bucukta bitiyor mesai demek sebebi sensin vay adi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Fikra gibi . 8.30 - 17.30 mesai. Her gun 3-4 saat yol eder 12-13 saat. 8 saat uyusan 20-21 saat. Geriye kaldi 3-4 saat . Cocuklarin buyudugunu goremez insan. Kole bile daha fazla kendine zaman ayiriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 neredeyse beni anlatmışsın. 12 senedir önce bahçelievler-çorlu (5 sene),son 7 senedir de bahçelievler-çerkezköy gidip geliyorum. günde ortalama 4 saatim yolda geçiyor. sabah 8de çıkıyorum. 10 gibi çerkezköyde fabrikadayım. akşam 6da çıkıyorum, 8de evde oluyorum. kızımın nasıl büyümekte olduğunu göremeden zaman geçiyor. kışın daha da kötü tabi trafik. o zaman ortalama 5 ve hatta 6 saatleri bulabiliyor.yurtdışında değilsem hafta içi 5 gün böyle. paticikte iş-ev mesafesi konusunda sanırım rekor bendedir. her gün 130 km git, sonra gel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Çorluya taşınsana abi o yol nasıl çekilir o benzin masrafı falan 1 sene araba kaç km yapıyo :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 akil isi degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 eşimin işi ve kızımın okulu istanbulda. fedakarlığı da ben yapıyorum. ayda 5000 km sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 valla biz o yolu sadece haftasonları o da çiftliğe gitmek için kullanıyoruz ki o bile bana çile gelıyo zaten saygı duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 eyvallah :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 adam bide geliyo burda sizle uğraşıyo respect olm biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 katil olur lan insan o ne öyle. evim 4.levent, iş yerim maslakta. evin kapısını kitleyip ofise gelmem 22 dakika sürüyor. gayet cool bir şekilde yürüyerek hem de. o konuda şanslıyım. ha gelecğei olmayan, asgari ücretten hallice maaşlı biryerde çalışıyorum. ama abimi, halamı falan gröüyorum her gün 4-5 saat gidiş geliş yolda. iyi diyorum böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 O rekor ben de be kuddusi :) Beşiktaştan - Adapazarına gidip geliyorum hergün... Kendi işim olduğu için trafik bitince çıkıyorum sabahlar 9.15 ; işe varmam 11 oluyor. akşamları da 18.15 de çıkıp eve 21.00 da varıyorum. günde 4.5 saat yol ;git gel 320 Km... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 dsfdsfsf bunları gördükten sonra ben yalova da oturup istanbulda çalışabilir mişim bunu bi düşüneyim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 bazen 30 dk yürümemek için sabah derslerini asıyorum. dram seviyesi çok yükselmiş başlıkta biraz azaltayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 3 senedir sabah 8.30 da başlayan derslere gidemıyorum o yüzden bıraktım artık 10 gibi falan gidip son derse giriyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Cekilecek cile degil istanbul. Bursa merkezden daha cabuk geliyorum neredeyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 oha lan ciddi olamazsınız. eski evim iş yerimden 1 metro durağı önceydi, şimdiki evim 1 metro durağı sonrası. istanbul'a yerleşilecekse 1. öncelik oturacağın yeri ayarlamak olmalı. isterse evi başkasıyla paylaş ama iş yerine uzak olmasın. günde 2 saat yola harcayacağına o vakitle başka bişey kassan 2 senede ustası olursun, iyi de para kazanırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Claiborne said: bazen 30 dk yürümemek için sabah derslerini asıyorum. dram seviyesi çok yükselmiş başlıkta biraz azaltayım. kahvaltiyla veya uykuyla cakisiyo diye butun sabah derslerimi astim. yol 15 dakka. arabam da vardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 ben ise gitmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 tiLi said: Claiborne said: bazen 30 dk yürümemek için sabah derslerini asıyorum. dram seviyesi çok yükselmiş başlıkta biraz azaltayım. kahvaltiyla veya uykuyla cakisiyo diye butun sabah derslerimi astim. yol 15 dakka. arabam da vardi 10-11 gibi kalkıp 1 saat kahvaltı yapmak şu sıralar en büyük keyfim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar