Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul Trafiği

Xaero

Öne çıkan mesajlar

kayışdağından erenköy'e 2 saatte gitmişliğim var geçenlerde.

istanbul trafiği sanki gittikçe daha bi boka sarıyor. ayrıca şu bitmeyen inşaatlar, zamansız yol bakımları, park sorunu.

3 köprü yapsan nolur 5 köprü yapsan nolur. istanbul'da her köprüye her yola trafik yaratacak kadar adam var.

hani eskiden diyorduk şu saat trafik saati bu saat trafik saati. şimdi her saat trafik var amk sdfs. anca gece 12 den sonra rahatlıyor.

gece 12 den sonra mesela aynı yolu 11 dakkada geliyorum sdfs. 11 dakka nere 2 ssaat nere. yaşayacağımız kaç sene şunun şurasında. yarısı trafikte yarısı uyuyarak geçiyor dsfs
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Aiko said:

Xaero said:

Normalde akşamdan istanbula gececektim herhalde gece yarısı yola çıksam çok daha mantıklı bu nedir böyle ya...

işyerim en sol üstte, evim ise en sağ altta. hafta içi hergün !

Sen yine iyisin, benim işyerim şu ekran görüntüsünde sığmamış :D

aslında benimde sığmıyor ne ev ne işyeri ama yakınlar :P

ikitelli - göztepe.
Sosyal ağlarda paylaş

neredeyse beni anlatmışsın.
12 senedir önce bahçelievler-çorlu (5 sene),son 7 senedir de bahçelievler-çerkezköy gidip geliyorum. günde ortalama 4 saatim yolda geçiyor. sabah 8de çıkıyorum. 10 gibi çerkezköyde fabrikadayım. akşam 6da çıkıyorum, 8de evde oluyorum. kızımın nasıl büyümekte olduğunu göremeden zaman geçiyor. kışın daha da kötü tabi trafik. o zaman ortalama 5 ve hatta 6 saatleri bulabiliyor.yurtdışında değilsem hafta içi 5 gün böyle.
paticikte iş-ev mesafesi konusunda sanırım rekor bendedir. her gün 130 km git, sonra gel.
Sosyal ağlarda paylaş

katil olur lan insan o ne öyle.

evim 4.levent, iş yerim maslakta. evin kapısını kitleyip ofise gelmem 22 dakika sürüyor. gayet cool bir şekilde yürüyerek hem de. o konuda şanslıyım. ha gelecğei olmayan, asgari ücretten hallice maaşlı biryerde çalışıyorum. ama abimi, halamı falan gröüyorum her gün 4-5 saat gidiş geliş yolda. iyi diyorum böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

oha lan ciddi olamazsınız. eski evim iş yerimden 1 metro durağı önceydi, şimdiki evim 1 metro durağı sonrası. istanbul'a yerleşilecekse 1. öncelik oturacağın yeri ayarlamak olmalı. isterse evi başkasıyla paylaş ama iş yerine uzak olmasın.

günde 2 saat yola harcayacağına o vakitle başka bişey kassan 2 senede ustası olursun, iyi de para kazanırsın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...