Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2016 abi şu yayında bile "TÜRK YOKMU" diye soran var. be amk olsa nolur olmasa nolur neyin kafası lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 http://www.radikal.com.tr/hayat/lemmy-kilmister-icin-lokma-dokturduler-1514897 Motörhead'in kurucusu Lemmy, Kütahya'da ilginç bir etkinlikle anıldı. İngiliz heavy metal grubu Motörhead’in kurucusu ünlü rock yıldızı Ian “Lemmy” Kilmister, 26 Aralık 2015 günü 70 yaşında hayata gözlerini yummuştu. Ölümünün üzerinden 57 gün geçen Lemmy, ülkemizde de unutulmadı. Ahmet Münir Bayer isimli bir vatandaş, kuzeni Deniz Bayer ile Kütahya’da Lemmy’nin anısına lokma döktürdü. Sözcü'den Eren Sakarya'nın haberine göre, etkinliği Lemmy’nin ölümünün 52′inci gününde yapmak istediklerini, ancak Ankara’da yaşanan terör saldırısı nedeniyle hafta sonuna ertelediklerini belirten Bayer, “Kütahya’da yaşayan bir inşaat mühendisiyim. Ortaokuldan beri severek Motörhead dinliyorum. Çizgisini asla bozmayan ender gruplardan biri. Lemmy, hayatını kaybedince kuzenimle kendisini anmak istedik ve anısına lokma döktürdük” dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2016 koymaya geldim bunu ya ahaha ulan çok iyi güldüm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Abi Kütahya deyip geçmeyin, official Harley kulübü falan var, Türkiye'nin en iyi doom metal gruplarından bir tanesi burada ssdfşkljg. Görmedim btw şunu :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar