Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Logitech G300s

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-g300s-gaming-mouse.html

Alınır mı?

Genelde G400 alın vs denmiş ama bunun tasarımı daha çok hoşuma gitti benim. Makro tuşlarını da TF2'da kullanmak istiyorum. Inventory açma vs gibi.
Mesaj tarihi:
Eski mouse + 500tl bank....tamam tamam :D

Yok alma bunu, g502 var bende ve omrunde kullandigim en iyi mous acik ara, hani ciddi ilerde yedek filan aliyim kafasindayim bozulursa diye. G502 varken diger mouselari logitechin israf direk
Mesaj tarihi:
Gittikçe fiyat artıyor. O +500 gerçek olacak gibi sdf G402 iyi gibi ya. Çok prosuna ihtiyacım yok. Ama buna da bir bakıcam sağol. Kliksa'da 244'müş bu da.
Mesaj tarihi:
Anhora said:

@Xaero

Bakıcam Teknosa/Bimeks'e bugün. Görünüş yanıltıcı olabiliyor evet.

@pulkas

Teşekkürler

hemen bi dip not: g302 yi alirken o g300s de vardi.cok plastik bir durusu var.merdiven alti plastikhanede dokulmus gibi hatta.g302 daha solid duruyodu.
Mesaj tarihi:
ben malzeme kalitesine bakarak aldim mouseu.bi dota oynuyodum son patchle onu oynamiyorum artik.o yuzden oyun deneyimi olarak pek bisi diyemem.zaten mouse u bayaa yavas kullanirim.genelde bunlarin 4 hiz kademesi varsa 2. kademesinde falan kullaniyorum.

zaten 300s i satin almaya git mesela orada 302 yi dene ayakustu.farkinda olmadan 302yi alip cikarsin.402 fazla pahali gelmisti bu arada.malzeme kalitesi hissiyat olarak ayni ama fiyatta 2 kat fark var.
Mesaj tarihi:
Burdaki marketlere baktım da yok üst seviye mouselar. Sanırım 402'yi alıcam. FPS için daha iyi gözüküyor. Fusion Engine vs. 302 pek içime sinmedi.
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
g700s var sıfır kutusunda g900 ile takas ya da iyi teklif varsa satayım

https://www.amazon.com/Logitech-G700s-910-003584-Rechargeable-Gaming/dp/B00BFOEY3Y

acceleration: 30G
image processing: 12 mp/sec
speed: 4mt/sec
resolution: 200-8200dpi
  • Yeni Oluştur...