Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 burayla bu konuların ne alaksı var arkadaslar ?[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 ortada anlamanı kolaylaştıracak bir şey yok biz kendi armaızda takılıyoruz, hem de q ile[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 hehueh babacum fena patlıcak günlerdir benim gibi foruma bakıp bakıp sabır kasanların çığlığı olma görevini almış olman çok hoş babacum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki: İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman. Alıntıla
tamirci Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 fırtına öncesi sessizlik[signature][hline]İnsanın hayatında iyi arkadaşları ve dostları vardır.iyi arkadaşlar kodese düştüğünde seni kefaletle çıkaranlardır.dostların ise kodeste yanında olanlardır... Seviyorsan birini özgür bırak onu,eğer geri dönüyorsa o senindir,eğer geri dönmüyorsa zaten hiç senin olmamıştır... Gidiyorum hayattan,suların aktığı yönden,rüzgarın sevgi dolu okşayışından uzaklara uzaklara gidiyorum.... Alıntıla
kickass Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 oo velkamm vellkam[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop -Aeris-, 15 Ocak 2005 09:53 tarihinde demiş ki: Spastikmisin dostum ya? Bi defol... Alıntıla
Xcrack Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 22, 2005 How to yenga ? p.s. Haqan kopartmışın olayı ya , insan sevgilisine , paticik'e takıl muhabbet ederiz mi der , aşkın gözü kör olsun ahha[signature][hline]Coming Soon... Alıntıla
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Admin Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 bende zegnayı beyazlat butonu istiyorum[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * * Alıntıla
i_died_for_you Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 yaw üsülüorm ama burda ters bişi olunjaaaaaa[signature][hline]where are you to night? Alıntıla
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 said: BabacumMostors, 22 Ocak 2005 22:43 tarihinde demiş ki: ortada anlamanı kolaylaştıracak bir şey yok biz kendi armaızda takılıyoruz, hem de q ile [signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Alıntıla
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 hade bakiim sizi içerilere alalım artık. hep yeni gelen olarak kalamazsınız ki. şimdi bu güvenli alanı bırakıp the dark side of paticik ile tanışın bakalım! *!içerilere doğru iteler* Alıntıla
SoulCube Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 emaleth haklı artık içerlerde gormek isteriz sizi[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Alıntıla
noxite Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hosgeldin[signature][hline]Duygusuz >: ( Alıntıla
Loe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hoş geldin. iyi eğlenceler..[signature][hline]Legends never die ! Ahmet kaya Alıntıla
Hollywander Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 valkım tu törkiy[signature][hline]Gömlek Mimet:abi ulaştın mı sen nirvanaya Manisalı Cevdet Usta:yav yok çok uzak bi yermiş niye demedin bizim külüstürle giderdik Gömlek Mimet:çok bezin yakardı be abi Manisalı Cevdet Usta:haklısın Alıntıla
Anjelique Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 bu ne yaa?? ulan yazık valla sizi tanıdıım icin utandım bi an :)[signature][hline].....it's only after you've lost everything, that you're free to do anything.... Alıntıla
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 oha abi 2005 topikini uplamak nedir Alıntıla
Malibu Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 said: oha abi 2005 topikini uplamak nedir olsa olsa nostajidir Alıntıla
Werewolf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2007 i_died_for_you Mayhem'ın reslediği bu mu yoksa? Dayt mayt? Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.