Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2015 son 3 saatimi kinetik kum markaları arasında geçirdim. birazdan youtube'dan "how does kinetic sand work" vidyolarına dalıcam. hepinizi şikayet ettim bu arada edit: neyse allahtan yokmuş sırrını açıklayan video. silikon yağı kaplıymış da hidrofobikmiş de, 2 cümle gördüm wiki'de rahatladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2015 Laurelin said: masajci bir lezbiyen arkadasim var, isinde korkunc eglendigini kimsenin suphelenmedigini soyluyor asfsadf http://www.youtube.com/watch?v=Spny9p0G_yc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2015 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 kinetik kum ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 statik olmayan kum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2016 insanları taciz edip, utanmadan anlatıyor mu bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar