bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 İnanılmaz şekilde yağ bağladığımı farkettim çok hızlı bir şekilde kilo almaya başladım. gidişim gidiş değil vallahi. karın bölgem düz gözüküyor ama çok fazla yağ var oturunca Michelin lastiklerindeki o adam gibi oluyorum kat kat. Karın kası için ne yapabilirim mekikden başka ? ama 3 bölgeyi de çalıştırmak istiyorum...[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yere yat ayaklarını düzenli olarak kaldır ve indir 10x3 le başla daha sonra "lan çok kolay geliyo 10" dediğin zman 15 yaparsın öyle öyle arttır, bunda zorla karnın gerçekten çok yanacak çünkü. daha sonra mekik yan mekiklerle yandaki yağları eritebilrsin, onlar bazen çok fazlaysa (bendeki gibi) ortaya toplanıyor, ortadakileri de düz mekikle kısa kısa yukarı çık inme değmesin sırtın yere başkaa, valla bunları yap gerçekten ii olr yani, 2 ayda ben ilerleme kaydettim, tekrardan başlicam bu ara boşladım.[signature][hline]wtf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yağları eritmen gerekir önce. zaten daha sonra çizgiler belli olur. beslenmeye dikkat edilmediği sürece zor.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 beline doru kalin sopalarla wur bence...yada kalçalarini dueara wur oda olur..4x10 la basla sona arttirirsin...:)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lizardking Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 iyi bi spor salonuna üye ol.. evde yapacağın hareketler yanızca formunu korumanı sağlar.. ekstra bi kas gelişimi pek bekleme[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 body şart... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 body ama gidis zamanlarını aksatmadan surdurebilirsen faydasını kısa zamnda alırsın. ama illaki evde calıscam vs diorsan farklı yollar gene derim.mekik gibi ama mekik oldunu sana belirtmicek turden ohmhm mesela yataga uzan havaya top at kalkarak tut :p vs bole seyler[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 nisan mayıs aylarında başlııcam zaten spor salonuna.. ama hakkaten olmuyor evde ya offf... iğrenç bişey göbekli olmak yağlı olmak tiksinmeye başladım[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 ters mekik düz mekik ve şınavla yaparsın..[signature][hline]BabacumMostors, 03 Ocak 2005 19:31 tarihinde demiş ki: paticik'in bana girmesindense, benim paticike girmemi tercih ederim -Robert Mostors Apache, 08 Ocak 2005 21:45 tarihinde demiş ki : -kertenkelenin orospusuna ne denir? kertilenkele | Mail | :[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2005 yiyeceksin sağlam çalışcaksn soora yaza yakın yağları atcaksn[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar