Baggio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 [signature]Birkac gun once bir tuvalette gordugum reklam, paylasayim dedim. Erkekler tuvaletinde pisuvarin onunde isinizi gorurken yuzunuze denk gelecek sekilde yerlestirilmis; [spo1=Resmi gormek icin..][/spo] Tuvalette telefonu cikarip bunu cekmem icerdekilerce reklamdan da ilginc karsilandi, orasi ayri :) [edit: url ve bir-iki imla hatasi][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b]Iki kisinin cektigi, tombala degildir.[Bu mesaj Baggio tarafından 28 Ocak 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Predator Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 OAHAHAHAHA aman yarabbi ! Ben altta reklam olarak Sex Shop yazısı bekliyodum ama loll [signature][hline]Drowning Pool - Tear Away I don't care about anyone else but me I don't care about anyone I don't care about anyone else but me I don't care about anyone or anything but me Goddamn I love me [Bu mesaj Predator- tarafından 28 Ocak 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ahaha sapık herifler :) :lol:[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138)
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 :lol::lol: sufer[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester
Smooth Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Muthis olmush Cok yaratıcı :D[signature][hline]...::Çekip Gidicem Buralardan::...
Odrin Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 çok iyimiş.Hastanenin ismi de ayrı bir olay
bravecik Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 yaratıcı insanlar :)[signature][hline] hızlı yaşa genç öl cesedin yakışıklı olsun
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 türkiye'nin ilk özel üroloji androloji hastanesi Türkiye'nin ilk özel Üroloji - Androloji Hastanesi 1997 yılında, Hattat Hastanesi adı altında kurulan hastanemiz, kurucularının meslek ve hizmet anlayışı dogrultusunda, hastalarına her zaman en doğru, en modern ve en güvenli tedavi yöntemlerini uygulamayı prensip edinmiştir. Hastalarını, sağlıklarına kavuşmuş ve mutlu olarak görmek en büyük mutlulukları olmuştur. Teknolojik yeniliklerin ve tedavi yöntemlerinin baş döndürücü bir hızla geliştiği çağımızda, bu yeniliklere ayak uydurmak ve uluslararası standartlarla hastalarına bu hizmeti taşımak tabidir ki bu anlayışta olan hastanemizin en büyük amacıdır. Bu doğrultuda, Hattat Hastanesi tıbbi cihazlarla ve çok özel hizmet anlayışı ile kendini yenilemeyi, uluslararası bilim kuruluşları ile bilgi alışverişinde bulunarak, standartlarını daha da ileriye götürmeyi planlamıştır. Bu planları yaparken, çağımız insanının en büyük beklentisi olan sağlıklı ve kaliteli bir yaşamı sunmayı ilk ilke olarak benimsemektedir. Herkese sağlıklı ve mutlu bir yaşam dileğiyle. //////////// eh belli oluyor nedeni :-p[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138)
26ee140 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Bu tür reklamları yerine göre veriyolar =) Bu tuvalet nerde?[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe NelerOgrendik.com Ben kimim: Yorumlar /-/ Resimler
PZ958 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ben memnunum...[signature][hline]Delikanlı element suyla tepkimeye girer!!
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Carousel 3. kat erkekler tuvaletinde (idi birkac gun once) :)[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
mayfer Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eheh yaratıcı reklamlar çok hoşuma gidiyo :)
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 peki bu sapık hastane yetkilileri o anda elinde ne tuttuklarını ne bilecek :-p mesela baggio resmi çekerken elinde telefon tutuyormuş :-p çok mu geik oldu, snrm evet.. :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 138)
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Eheüe :) hos baya.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Teddy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Süper valla helal olsun kim bulduysa :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sapik mapik ne alaka ya? bence super yaratici bi reklam olmus, kutlamak isterim fikir babasini. :)[signature][hline]taze bitti.
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eheh güzelmiş hakkaten.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Çok başarılı takdir ettim. Tuvalet reklamları konusunda T-Box da çok başarılı onu da es geçmeyelim.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 eheh güzel düşünmüşler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 süper ya eheh.[signature][hline]playingarena i love this game!
Mave Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 iyi ki bar tuvaLetine koymamışLar , mazaLLah adam daLar bira şişesiyLe girer işemeye feLan :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Crrefourda belki görüşünüzdür 3 tane bocer resminden sonra 1 tane g-string remi war dı oda çok komıkti.Sloganı ise; 3 boxer resmine bakana bir g-string manzarası bedava:P
wook Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ahahahaha süper ya...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? cs:WooK[cVk]
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Güzel :lol:[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?)
duende Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bizim okulun tuvaletindede tuttugun anana girsin yazıyodu[signature][hline]aramaya inanmıyorum post kasıyorum kufrediyorum kavga ediyorum :hrr: nihahahaha yasasın kotuluk :hrr:
Öne çıkan mesajlar