uk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bir saat önce başıma böyle bir durum geldi :/ sıcağı sıcağına yazıyorum.. Tamponda sürtünme ve çizikler dışında bir şey yok gibi.. Adam önce inip sonra ben gidiyorum yaa dedi ve gitti, baya alkollüyken.. Eşim de yanımda olduğu için o an saçma bir hareket yapmayayım dedim.. Fakat biraz bekledikten sonra, adamın gittiği yere gidince arabasını park etmiş halde buldum. Polise durumu anlattım ama baya bir işe yaramıyorlar, en çok ona sinirim bozuldu.. Ne bok yemeye yariyorlar... Güya geri dönecekler bana hala.. Bu konuda yapılabilecek bir şey var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 olay yerinde tutanak yazacaksın bi de foto çekeceksin plakasını falan yazacaksın prosedür budur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Sağol ya, aynı polisin tavrı. Ben de biliyorum tutanak tutacağımı ama çarpıp kaçan adama onu nasıl imzalaticam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 xx plakalı araç çarpıp kaçtı diye yazacaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 adam kaçmış ne izması :) tutanağı kendin tutup resimi çekeceksin polise götüreceksin onlarda adamı alacaklar alkollü diye kaçmış sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 http://www.uzmantv.com/aracimiza-carpan-surucu-kacarsa-nasil-tutanak-tutabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 uzmantv ilk defa işe yaradı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Sağolun. Sanırım diğer sürücünün alkollü olmasından dolayı alacağı ceza yalan oldu. Polisin gidip bakma ihtimali de yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ki 3-4 saat icerisinde alkollu oldugu tespit edilir.yarina kalirsa gg.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Geçmiş olsun. Fistan in dediğini yapıp 155 arayarak, çarpan aracın nerede olduğunu soylesen. Hatta biraz bekleyip gelen ekibe tutanağı versen iyi yapmış olurdun. direk elemanı alıp karakola+alkol muayenesine götürürler. işe yarıyor ondan dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Tam olarak onu yaptım. Yarım saat falan bekledim. Gelen giden yok, tekrar arayınca ben yonlendirecegim dedi polis hala arayan yok. Arabadaki hasar önemli değil de şu adama alkolden cezai işlem uygulansın diye uğraştım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Yarım saatte gelmesi lazım aslında. istanbuldasin anlaşılan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 tutanak tutacaktın herkes bilir bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Selam, Eğer çevrede kamera varsa sıkıntı değil. Bul bir şahit, imzalat tutanağını. Gerisini sigorta şirketi kan alır gibi kendisi çözüyor :) Çarpan aracın plaka ve model bilgisi, hele ki sana sürttüğü noktanın plaka ile beraber görünebilir bir fotoğrafı çok işe yarar. Sözlü beyan ile sigortadan halledersin. Sen 155'e bildirim yaparken olayı abartsaydın daha hızlı tepki verirlerdi :) Sahil yolunda bayram döneminde üstümüze çıkmaya çalışıp ışıklarda kaldırımı aşıp mangalcıların arasına dalan aracı ihbar ettim; polisler 4 kere 3 farklı numaradan aradılar araç nerede diye :P Ki ambülans gereken bir kazaydı! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 geçmiş olsun bu arada, alkol alıp neden araç sürülüyor arkadaş hala evrimini tamamlamayan tipler tarafından, eşi varmış vs bir şey olsa kim verecek hesabını. meh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar