Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Konut yatırımı

paspatur

Öne çıkan mesajlar

dana22 said:

ehe eheh narlidere otoban..400 500 ? en yasanmaz yerler oralar..ogrenci evleri olurdu eski yazliklar denize sifir kayikhaneli filan yilin 6-7 ayi kicin donardi.. o 400 500 luk evleri uzuv donarken rutubetten hersey kuflenip cururken gorun siz..

Abi en son ne zaman geldin izmir ve narlıdereye? yaş 60 falanmı? o denize sıfır kayıkhaneli dedigin yerlerde (sahilevleri,altıevler) milyon dolarlık villalar var. 400-500 e oralarda müştemilat veriyorlar :) Bizim dedigimiz yerler tam otobanın kenarında böyle tek tek bloklar siteler falan var. genelde hepsi peyzajlı,otoparklı,çogu havuzlu güvenlikli vs.. pek dötün donacagı yerler degilde döte kaçacak yerler.

Narlıderede dagın tepesindeki toprak yollu olan sitelere bile 400 falan isteyip elimize verip yolladılar bizi :(

Neyse sonuç olarak bizde güzelyalı da karar kıldık. biraz sıkışık ama merkezi ve sahile çok yakın olması. birde metro avantajı var tabi:)
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

sahilevleri degil abi tam..kahvalticilarin basladigi yerlerde vardi denize sifir hala mithatpasa caddesinden giderken..hos dedigim tabi ki 25 sene olmustur rahat..ama 3-4 sene once gittigimde de o dedigim yerlerdeki kohne yazlik evler hala duruyordu site olmamislardi..

urla yolunu mu kastetti acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Konut yatırımında kar elde etmek için , güvenebileceğiniz,sağlam firmalardan projedeyken peşin para ile daire almak en doğrusu. 200-250 bin tl civarı yatırım için en uygun bölgeler istanbul civarı şehirler olacaktır. Mesela Sakarya (ben de proje yaptığım için :) en uygun lokasyondur. ufak bir araçtırma işe şuan projeden 200.000 tl civarı alınacak 3+1 130m2 daire proje bitimine min. 250.000 lirayı bulur (1 sene proje süresi) 1.000 liraya yakın kira getirir.

inceleyebilirsiniz projelerimizi ; biz satış yapıyoruz ve yatırımcı ciddi paralar kazanıyor ; neden buradan biri de kazanmasın? Ben de kazanıyım , alan da kazansın.

projeler
Sosyal ağlarda paylaş

Kiracılı evi borç devriyle aldım geçende, 2,5 bin kira geliri var, kiracı çıkıp yeniden kiralanırsa 2,7-3 arası olabilirmiş. Aylık ödemesi de 108 ay 4100, neredeyse ev kendini ödüyor.

Kithnos said:

Bu konuyu takibe alıyorum. Konut ile ilgilenen arkadaşlara geri dönücem Şubat - Mart gibi. Umuyorum o zamana kadar bir emlağa yatırmamış olursunuz :)

ÖM lütfen, merak ettim :D.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...