pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ornek mah derim atasehire yakın metro otobis aktarmayla metrobis taximden taksiyle 40tl flndi en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 dana22 said: ehe eheh narlidere otoban..400 500 ? en yasanmaz yerler oralar..ogrenci evleri olurdu eski yazliklar denize sifir kayikhaneli filan yilin 6-7 ayi kicin donardi.. o 400 500 luk evleri uzuv donarken rutubetten hersey kuflenip cururken gorun siz.. Abi en son ne zaman geldin izmir ve narlıdereye? yaş 60 falanmı? o denize sıfır kayıkhaneli dedigin yerlerde (sahilevleri,altıevler) milyon dolarlık villalar var. 400-500 e oralarda müştemilat veriyorlar :) Bizim dedigimiz yerler tam otobanın kenarında böyle tek tek bloklar siteler falan var. genelde hepsi peyzajlı,otoparklı,çogu havuzlu güvenlikli vs.. pek dötün donacagı yerler degilde döte kaçacak yerler. Narlıderede dagın tepesindeki toprak yollu olan sitelere bile 400 falan isteyip elimize verip yolladılar bizi :( Neyse sonuç olarak bizde güzelyalı da karar kıldık. biraz sıkışık ama merkezi ve sahile çok yakın olması. birde metro avantajı var tabi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 sahilevleri degil abi tam..kahvalticilarin basladigi yerlerde vardi denize sifir hala mithatpasa caddesinden giderken..hos dedigim tabi ki 25 sene olmustur rahat..ama 3-4 sene once gittigimde de o dedigim yerlerdeki kohne yazlik evler hala duruyordu site olmamislardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Noluyomus şubat martta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 dana22 said: sahilevleri degil abi tam..kahvalticilarin basladigi yerlerde vardi denize sifir hala mithatpasa caddesinden giderken..hos dedigim tabi ki 25 sene olmustur rahat..ama 3-4 sene once gittigimde de o dedigim yerlerdeki kohne yazlik evler hala duruyordu site olmamislardi.. urla yolunu mu kastetti acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Balon patlıyosa banada öm atında 1 ev parasına 2-3 ev alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 türkiyede ev kredisine yuzde kac Faiz aliyor bankalar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 kredi almayı planlayanlara global konjonktür küçük sürprizler hazırlıyor önümüzdeki 2 yıl içerisinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 almayi planlamiyorum merak ettim sadece trde faizler kac diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 % 1,37 diyor ziraat internetteki hesaplama aracı. Buna yakın bir rakamdır çoğu yerde de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 aylik Faiz oluyordu di mi bu? 300 bin lira kredi aliyorsan her ay 411 lira Faiz vesaire gibi, borc azaldikca Faiz miktarida azaliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Evet aylık tabi. 300 K TL için 12 ay vade aşağıdaki gibi oluyor meselaHesaplama Aracı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 300K borçlanıp 1 yılda 333k borç ödüyorsun kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konut yatırımında kar elde etmek için , güvenebileceğiniz,sağlam firmalardan projedeyken peşin para ile daire almak en doğrusu. 200-250 bin tl civarı yatırım için en uygun bölgeler istanbul civarı şehirler olacaktır. Mesela Sakarya (ben de proje yaptığım için :) en uygun lokasyondur. ufak bir araçtırma işe şuan projeden 200.000 tl civarı alınacak 3+1 130m2 daire proje bitimine min. 250.000 lirayı bulur (1 sene proje süresi) 1.000 liraya yakın kira getirir. inceleyebilirsiniz projelerimizi ; biz satış yapıyoruz ve yatırımcı ciddi paralar kazanıyor ; neden buradan biri de kazanmasın? Ben de kazanıyım , alan da kazansın. projeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 param oldugunda alicam soz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 feedback vereyim. Sitede kat planları kısmında her kat için toplam m2 de ekleyin. Elle toplamasın millet. Varsa da ben göremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 herhalde trde en son yapacagim sey proje asamasinda olan eve para yatirmak olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 onun disinda daha once de bahsetmis olabilirim arada canım sıkılır yurtdisindaki evlere filan bakarim gocsek etsek kaca patlar diye..amerikada fazla buyuk olmayan eyaletlerde 4 oda 3 banyo filan evlerin morgage i 400 800 dolar arasi.. 2000 sg ft 185 mt2 filan dusunun.. al buradan bak mesela eyalet eyalet amerikada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Amerikada is olan yerler degildir o evler. Allahin unuttugu yerlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ankarada bırak yatırımlık oturmalık konut bile yok uygun fiyata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Kiracılı evi borç devriyle aldım geçende, 2,5 bin kira geliri var, kiracı çıkıp yeniden kiralanırsa 2,7-3 arası olabilirmiş. Aylık ödemesi de 108 ay 4100, neredeyse ev kendini ödüyor. Kithnos said: Bu konuyu takibe alıyorum. Konut ile ilgilenen arkadaşlara geri dönücem Şubat - Mart gibi. Umuyorum o zamana kadar bir emlağa yatırmamış olursunuz :) ÖM lütfen, merak ettim :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 uff 108 ay 4100..442 800..abi o parayla 4 daire dikilir..arsa payi haric.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Laz müteahhit zekası olsa zaten köşeyi döneceğim de yok bende malesef :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 gayet mantıklı yatırım yapmışsın bence, kira stabil ödeniyorsa ve kalan kredi ödemesi seni zorlamıyorsa en optimum şartlaş oluşmuş konut yatırımı için. Oturduğun eve kira vermediğini düşünerek tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Lokasyon neresi ve kiracıyı çıkarmayı düşünüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar