Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Auschwitz - 60. Yıl

tunch

Öne çıkan mesajlar

Matrix'e takılı kalmış arkadaş :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki:
kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn
kucuk emrah kurgusal bi karakter

[Bu mesaj Asteroth tarafından 27 Ocak 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hırs ve intikam duygusu mideyi dayanıklı yapıomuş :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

Burada 1.500.000 diyor sözde Ermeni iddialarına göre biz 5.000.000 Ermeni öldürmüşüz

Not : O yıllarda Osmanlı içinde 2.300.000 Ermeni yaşıyordu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
screamer, 27 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki:
Burada 1.500.000 diyor sözde Ermeni iddialarına göre biz 5.000.000 Ermeni öldürmüşüz

Not : O yıllarda Osmanlı içinde 2.300.000 Ermeni yaşıyordu

yok öyle birşey.buraya bak.istersen 8500 sayfalık belgeyide mailine gönderebilirim.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

Az hümanist olup ele geçirilen alman hastanesinde ibreti alem için alman askerlerinin kafalarının kesilip yere onlarla gamalı haç çizilmesini destekleyin :) Pardon o insanlığa karşı suç değildi ve Nuremberg mahkemelerinin konusu dışındaydı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

nasılsa unity yok yazın yazabildiginiz kadar
ortamı boş buldunuz tabii :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Apache, 27 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki:
said:

yok öyle birşey.buraya bak.istersen 8500 sayfalık belgeyide mailine gönderebilirim.

tabiki yok bende biliyorum bunun raporunu verdim bu dönem ve hatta finalda sordular :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
yok öyle birşey.buraya bak.istersen 8500 sayfalık belgeyide mailine gönderebilirim.

abi sakin adamda olmadığını olamayacağını ve saçmalık olduğunu yazdığı notla belirtmiş....[signature][hline]Amor omnia vincit.
Cogito, ergo sum.
Dabit deus his quoque finem.
Damnant quod non intelligunt.

Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Sosyal ağlarda paylaş

bende 8-9 yaslarinda hitleri cok karizma falan bulurdum ,vay be herkese kafa tutmus ne zeki adammis falan derdim
sonra anladimki sigara icenin kendini cok karizma(cool) sanmasi gibi bisey bu ,oysa asil irade ,karizma sigaraya hic baslamayandaymis.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
said:

ee nolacak kalkar biriside sana 100xxxx sayfalik belgeyi , almanlarin katliamina dair , mailine yollar.
senin fikrin degisicek mi?
Sosyal ağlarda paylaş

bunu hitler yapıyodu, yaptığını da bağıra bağıra söylüyodu açıklıyodu, saklamıyodu. bushun şu an yaptıkları nedir peki aynı .ok.[signature][hline]wtf?

[Bu mesaj pan tarafından 27 Ocak 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hitler bunu yaparken sakladı mı diyorum,
edit: ve her çıktığı konuşmada alman halkına seslenirken yahudileri ayrı tutuyordu ırkçılık yapıyodu, bunu direk söyleyebiliodu halka.
bush 2 gun once amerika halkına seslendiğinde tek bi kelimsesi geçmedi.[signature][hline]wtf?

[Bu mesaj pan tarafından 27 Ocak 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...