billur Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Nazi deyince aklıma hep deri pardesü geliyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Matrix'e takılı kalmış arkadaş :)[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki: mama yiyiom ben Volfied, 15 Ekim 2004 13:39 tarihinde demiş ki: kucuk emrah ile aranda bi fark var elvyn kucuk emrah kurgusal bi karakter [Bu mesaj Asteroth tarafından 27 Ocak 2005 17:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 dünyanın en kotu kişileri bile olsalar insanları bu şekilde öldürmek çok zalimce.hitlerin bu iğrenç katletme yöntemlerini nasıl midesi kaldırdı anlamıyorum[signature][hline]La vida es movil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Absolut, 27 Ocak 2005 16:10 tarihinde demiş ki: Tarihi kazananlar yazar :) [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! şakası bile komik.. (kendisini sen düşün) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hırs ve intikam duygusu mideyi dayanıklı yapıomuş :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Burada 1.500.000 diyor sözde Ermeni iddialarına göre biz 5.000.000 Ermeni öldürmüşüz Not : O yıllarda Osmanlı içinde 2.300.000 Ermeni yaşıyordu[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 az humanist olun.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: screamer, 27 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Burada 1.500.000 diyor sözde Ermeni iddialarına göre biz 5.000.000 Ermeni öldürmüşüz Not : O yıllarda Osmanlı içinde 2.300.000 Ermeni yaşıyordu yok öyle birşey.buraya bak.istersen 8500 sayfalık belgeyide mailine gönderebilirim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Az hümanist olup ele geçirilen alman hastanesinde ibreti alem için alman askerlerinin kafalarının kesilip yere onlarla gamalı haç çizilmesini destekleyin :) Pardon o insanlığa karşı suç değildi ve Nuremberg mahkemelerinin konusu dışındaydı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 fedaykin sen olmassan ben olmassam nudengurbetberg mahkemeleri olmassa kim olucak humanist ah pardon sawaş tarihi hastasıydık degilmi :)[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 nasılsa unity yok yazın yazabildiginiz kadar ortamı boş buldunuz tabii :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hehehe hakkaten ne oldu Unity'e? Ne güzel sayfalarca tartışırdık :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ben tarih_ruh_hastası'nı bekliyorum :)[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 ölenlerin yakınları dava aaçamıyormu[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Apache, 27 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: said: screamer, 27 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Burada 1.500.000 diyor sözde Ermeni iddialarına göre biz 5.000.000 Ermeni öldürmüşüz Not : O yıllarda Osmanlı içinde 2.300.000 Ermeni yaşıyordu yok öyle birşey.buraya bak.istersen 8500 sayfalık belgeyide mailine gönderebilirim. tabiki yok bende biliyorum bunun raporunu verdim bu dönem ve hatta finalda sordular :D[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq "Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lancelotdulac Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 At gözlüğü takıp tarihi yorumlamamak gerekiyor.Tarafsız tarih istiyoruz.Yenenlerin tarihini değil.[signature][hline]My Honour is My Life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Apache, 27 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: yok öyle birşey.buraya bak.istersen 8500 sayfalık belgeyide mailine gönderebilirim. abi sakin adamda olmadığını olamayacağını ve saçmalık olduğunu yazdığı notla belirtmiş....[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bende 8-9 yaslarinda hitleri cok karizma falan bulurdum ,vay be herkese kafa tutmus ne zeki adammis falan derdim sonra anladimki sigara icenin kendini cok karizma(cool) sanmasi gibi bisey bu ,oysa asil irade ,karizma sigaraya hic baslamayandaymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Apache, 27 Ocak 2005 17:16 tarihinde demiş ki: said: screamer, 27 Ocak 2005 17:12 tarihinde demiş ki: Burada 1.500.000 diyor sözde Ermeni iddialarına göre biz 5.000.000 Ermeni öldürmüşüz Not : O yıllarda Osmanlı içinde 2.300.000 Ermeni yaşıyordu yok öyle birşey.buraya bak.istersen 8500 sayfalık belgeyide mailine gönderebilirim. ee nolacak kalkar biriside sana 100xxxx sayfalik belgeyi , almanlarin katliamina dair , mailine yollar. senin fikrin degisicek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 İşte,Nürnberg mahkemesinin delilleri dışında hiçkimse bana karşı birşey sunamaz.Nürnberginde ne kadar ahlaksız bir hukukun zerresi bulunmayan bir mahkeme olduğunu biliyoruz.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 vay bee baya acımazızlarmıs[signature][hline]Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 bunu hitler yapıyodu, yaptığını da bağıra bağıra söylüyodu açıklıyodu, saklamıyodu. bushun şu an yaptıkları nedir peki aynı .ok.[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 27 Ocak 2005 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 pan kim neyi bağıra bağıra söylüyordu anlayamadım?[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 hitler bunu yaparken sakladı mı diyorum, edit: ve her çıktığı konuşmada alman halkına seslenirken yahudileri ayrı tutuyordu ırkçılık yapıyodu, bunu direk söyleyebiliodu halka. bush 2 gun once amerika halkına seslendiğinde tek bi kelimsesi geçmedi.[signature][hline]wtf? [Bu mesaj pan tarafından 27 Ocak 2005 20:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 yahudileri halkıyla bir tutmasını gerektiren bi nedeni war mıydı sence onun? hyr yoktu ee öyleyse?[signature][hline]Saeros, 11 Aralık 2004 23:31 tarihinde demiş ki: karşılıksız aşk boktur. sifonu çekmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar