Smoke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Selam, Eşim için bir araç düşünüyoruz. İkiz çocuk olduğundan hem bagaja ikiz çocuk arabası sığacak hem de biraz geniş bir şey olsun istiyoruz. 3 modele indik Mercedes B180 BMW 2.18i active tourer Jeep Renegade Mercedes'in sıfırını bulmakta sorun yaşıyoruz ankarada. İkinci el de almak çok istemiyoruz. BMW biraz bütçe zorlayıcı gibi. Jeep renegade hakkında da pek bir bilgim yok. Kalite vesaire olarak. Bunlar arasında ya da bu şartlarda önerebileceğiniz bir şey varsa çok makbule geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Renegade korkunc bir arac Peugeot 3008 iyidir Peugeot 5008 de iyidir. Yeni tam otomatikler sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 boyle buyuk aile arabasi diyince hep aklima renault espace geliyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 jeep renegade diyorsun da 351 lt bagaj hacmi varmis.. pejo 3008 512 lt pejo 5008 823 lt..?? demisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bagaj hacmi düşük ama yüksek olmasından dolayı bebek arabası rahat sığıyor renegade de. Peugeot'ları da bir göstereyim özellikle 5008'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Merhaba, 25 yaşında yüzbinlik araba nerden geldi bu para en iyisi sorma anlamazsan kafanı da yorma yaşadığın yöre tanımıyon sorma her gün savaş caddeler kan kan bile kırmızı değil KARAKAN Saygılarımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ahahahahdfsgsfdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 aljsyfdlajhşdsakdbak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 BMW güzel baya görmüştüm daha önce ama bayan kullanıcak dıyosun o yüzden belki jepp düşünülebilir hatta 2.el de düşük model daha da büyük bir jeep bulunabilir bu paraya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Volvo v60 diyesim geldide, fiyat listesine baktım, 0 km en ucuzu 120.000 tl den başlıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Ben epey b150 kullandim 2006 da falan dunyanin en kotu arabasi la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 c5 alin jettada olur. aslinda 100bine var bisuru araba da niye illa zibirik bmw falan? 3xx 5xx disinda bmw alanlari anlamiorm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 100K güzel para ya yok bende ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 50 bin e araba al diger 50 bini yatırım yap kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 BabacumMostors said: Merhaba, 25 yaşında yüzbinlik araba nerden geldi bu para en iyisi sorma anlamazsan kafanı da yorma yaşadığın yöre tanımıyon sorma her gün savaş caddeler kan kan bile kırmızı değil KARAKAN Saygılarımla. hahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Bence Mercedes B (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letadres Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 şöyle birşey alırım düşünmeden. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-c180-fascination-7ileri-otm-boyasiz-camtavan-paladyum-gri-249929329/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Selam, Babacum yüksek performans sergilemiş :D 3008 falan gibi birşeyler de bakabilirsin veya Scenic tarzı birşey de. Bendekiler ikiz değil ama çift çocuk koltuğu dolanıyorum. Puseti geçtim ama bisiklet taşıyorum. Grand Scenic'in düz bagaj zemini ve eşiği bebek bezi değiştirmede de yardımcı oluyor :P Yağmuslu ve soğuk havada ön yolcu koltuğunu yatırıp sırtlığında da değiştirdik. Şahsen ben Fransızların boş görselliğinden bıktım, hardcore takılmak istiyorum artık; Forester bakınıyorum :D Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Letadres said: şöyle birşey alırım düşünmeden. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2012-c180-fascination-7ileri-otm-boyasiz-camtavan-paladyum-gri-249929329/detay Bayan denmiş ikiz çocuk denmiş bebek arabası denmiş önerdiğin arabaya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 ford c-max veya grand scenic de başlangıç için iyi bi araç olabilir. sonra upgrade yaparsınız üste ekleyip falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 BabacumMostors said: Merhaba, 25 yaşında yüzbinlik araba nerden geldi bu para en iyisi sorma anlamazsan kafanı da yorma yaşadığın yöre tanımıyon sorma her gün savaş caddeler kan kan bile kırmızı değil KARAKAN Saygılarımla. Her sayfada olsun şu ahahahaha ritimli okudum resmen beynime işlemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 sıfır düşünüyorsanız seat alhambra veya leon st baktınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 yeti nasi araba ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 yeti dendi... para incoming in 3...2..1. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 yeti güzel araba, kullanışı, yol tutuşu, iç hacmi tatminkar. kötü yanı doblo zannediyorlar. ben octavia almadan önce yüksek araba aradığım için çok gittim geldim ama bir türlü almaya cesaret edemedim. octi aldığım için pişman değilim, ama yeti alsamda pişman olmazdım sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar