Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

oeeh

masa

Öne çıkan mesajlar

said:
Poliste DHKP/C terör örgütü üyeliğinden kaydı bulunan İstanbul Üniversitesi öğrencisi Tuğçe Nur Özbay, geçtiğimiz Cuma günü Beşiktaş’ta vapurdan indikten sonra terör polisi tarafından gözaltına alındı. Üzerinden bir tabanca ve 89 mermi çıkan Tuğçe Nur Özbay, iddiaya göre sanslasyonel bir eylem için hazırlanmıştı. Emniyetteki sorgusunun ardından nöbetçi mahkemeye çıkartılan Tuğçe Nur Özbay tutuklanarak cezaevine gönderildi.

http://www.hurriyet.com.tr/universite-ogrencisi-eylem-hazirliginda-yakalandi-29339809

Şu kız 5 yıl önce "masa api masa api sıgaran var mi ihihi" derdi her karşılaştığımızda.
ADD, TGBye üye olduğum zamanlar tanışmıştık. Annesi çok kızardı bize kızım fişlencek sizin yüzünüzden diye. Bugün okudum haberi, inanamadım. Hayat ne ilginç lan.

Edit: Şimdi facebookuna baktım, dhkpcye katıldığı zamandan beri hiç girmemiş sanırım. eski fotoları görünce daha bi kötü oldum, cezaevinde neler gelicek kimbilir başına.

Sosyal ağlarda paylaş

89 mermi olayi tuhaf geldi bide bana, double tap filanmi kasicakti o tabanca ile? Savasa degil eyleme giden, teror orgutunden taliamat alan profesyonel bir terororo 89 mermi ile gitmez heralde eyleme

Onceki haberle kiyasliyinca iste birde dhkpc gibi yonetimi devletin elinde olan bir orgut olunca insan zaten inanmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...