silverhoof Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Herkese selamlar; 30 günlük prepaid kart arıyorum. İnternette uygun fiyatlı güvenilir bildiğiniz siteler var mı acaba ? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 oyunfor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 30 günlük prepaid mi varmış? Ben 60lık var diye biliyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 var 30 günkük olanıda türkiyede satılmıyor. almanyada var ama gidip görebilirsin yani, asosyalsin demekki çıkmıyorsun avm gezmesine bile :< site bilemedim ama googledan yardır direk, zaten scammera denk gelmen imkansıza yakın. ama dediğim gibi kredi kartı ile alacaksın bunuda, neden direk hesaba almıyorsun? subs cancellamaya falan üşeniyorsan direk blizzard shopta 30 days game timeda var tek seferlikte çekebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar