Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA takımınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Orlando Magic. Neden olduğunu ben de bilmiyorum. Çıkıntı olmak için. :) (8-9 senedir orlando'yu tutuyorum.) Galiba Rengi ve Adı hoşuma gidiyor... Magic büyü falan :) Bir de Penny Hardaway'i severdim...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Mesaj tarihi:
orlando - hedo
utah - memo
saetle - ray allen , ibo[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???

çünkü havuçlar kısırlık için miş
---------------------------------------------
eski moda: şakka da şakka da şakka şık
yeni - eski moda: şaka şaka şaka şak
yeni moda - şakşakçı kardeşler
saadettin teksoy modası: ben şakşettin şaksoy şakarım
reha muhtar modası - şaklarken şakır şakır şakırttatmak için şakır şakır şakırdatır herkesin bir hobisi vardır!!!!
Mesaj tarihi:
76ers.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:
herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir
ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
chicago bulls

nostalji :-P[signature][hline]-Micheal Jordan mı ???
-Hayır cormadım

-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Mesaj tarihi:
nowitzkiyi bi de stajokovici de severim[signature][hline]dillere destan bir öykü:
Günün birinde çiftçi tarlaından kısırlık için ilaç olan havuçları topluyormuş adam kısır kalmış niye:???
havuç kısırlık içinmiş

Mesaj tarihi:
grant hill'den dolayı pistons'ı severdim sonra gitti ama pistons'a gönül verdik bi kere =D[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
Mesaj tarihi:
geçen seneki müthiş oyunlarından dolayı detroit ..
bu sene de kim iyi oynarsa değişken yani ;)

zaten nba'de takım tutmak ne bilim pek akıl karı değil[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Mesaj tarihi:
Kidd neredeyse ben oraya şimdilik New Jersey

Bu sene ikinci takımım Orland. Hidayet yüzünden değil sadece hoşuma gitti takım bu sene.[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Mesaj tarihi:
yahu hidayet,memo,ibo bizim için büyük gurur ama ben Nba'i şovlar için izlerim. memo ve ibo hiç şov adamı değiller. hido'da kendi çapında birşeyler yapmaya çalışıyor ama yinede yeterli değil. şov yapan zenci türk basketbolcu istiyorum![signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
1983'den beri Celtics.

Boston şehrini sevemem dışında akrabalarımın orada yaşaması ve Celtics taraftarının farklı olması ve en önemlisi Red Auerbach etkisi. :) 1950'lerde yaşasaydım olacağı gibi

Pipo içmeyi ve koleksiyon yapmayı seven birisi için daha uygunu olamazdı.

NBA'da canlı olarka izlediğim ilk maç olan Celtics vs Ny Knicks maçı etkisi de cabası, O zamanların boston garden'ından maç izleme şansına sahip olmuş birisi olarak.

Denk geldi işte....

"White man can jump!"

Not:[email protected] üyesiyim.

[Bu mesaj Kumadam tarafından 14 Kasım 2004 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hedo demiştim takım için ama değiştiriyorum ve LeBron James yani cleveland diyorum adam direk MJ 2 bi hareketi yetti[signature][hline]sert kal,taviz verme! :rock:
Mesaj tarihi:
2 olmalı.[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
tim duncan nereye ben oraya
SAN ANTONIO SPURS. admiral ile süper oluyolardı. şimdi kodumunun nesteroviç'ine öküz gibi para veriyolarmış[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
evet 4 e geliyor özür dilerim.
(biz geride deiliz be ne biçim hesaplamışım)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
normalde maçlar 3 ve 5:30 da olurdu ama 4 te oluyor bu sefer. Eyalet farkı sanırım ve bu da demek oluyor ki izlenmeyecek bu maç =)[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki:

Paticik Fm
Mesaj tarihi:
chicago bulls ilk gelir.jordanla büyüdük.
sona utaz jazz. chicagonun en iyi rakibiydi.postacıyı severdim.
portland trailblazers var.onuda severim.seattle supersonics i payton ordayken sempatim vardı.newyork knicks ide renklerini sevdiğim için bide madison square garden için.
aslında tek bi takım tutmuyorum heralde :P
ama sevmediğim takımları söyleyeyim gerisi benim için eşdeğerde.
mesela houston rockets ı hiç sevmem.hakeemdir sebebi.sona miami heat.clippers ı hiç gözüm tutmadı senelerden beri.bi ara nba başkanından tehdit almışlardı nba çıkarıcam sizi diye.sebebi kötü oynamaları değil göze hoş gelen basketbol oynamamalarıydı.adam şampiyon olsanızda böyle nba de oynayamazsınz demişti.ama küçüktüm ozamanlar izlemiyordum maçları.bide indiana pacers'ı sevmem.reggie yi sevmeme ragmen.

Charlotte Bobcats!!![signature][hline]i love this game!
tractor pulling
  • Yeni Oluştur...