Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

malin onde gideni oldugumdan spoiler verdim, ustelik IP'mi bile degistirmeden yaptim

bedrifil

Öne çıkan mesajlar

ShadowFax said:

Laurelin said:

cicibeybe said:

Laureninin sw topicinde film çıkmadan dalgasına yazdığı birşey vardı
o spoiler ise gerçekten ben de söverim net

Ama değildir ya
Yok yok değildir

Dogru ne yazikki

http://i.imgur.com/T0zC1U5.jpg

Hala neden devam ediyosun? Komik olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun.

simdi filme gidicem cok yazamicamda sunu neden koydugumu yaziyim

Laurelin said:

title da episode VII yaziyor, ya film aslinda baska bir episode ise? ya ilerde lucas geri satin alip bunada prequel cekerlerse ve episode XVII olursa? :D

bide supriz olarak enterprise in wormhole dan cikip coruscant semalarinda belirmiyiceginden emin diiliz, iki franchise da abramsin elinde. ya gunu shatnerin kaptan kirk kurtarirsa? ya leonard nimoy gercekten olmediyse ve bu filmin pazarlamasi icin hepimiz trollendiysek? ya ismi star wars trek ise? ya kylo ren aslinda khan cikarsa?

eger bu dogruysa artik filmlerle oyunalrla ilgili bisi yazmiyorum gg, amma uzattiniz ya. okuamdan etmeden "dogru ne yazikki" dedigim sey ne bilmeden sarcasma dalmaniz komik, ironi yoksunlugunun bu duzeye geldigini bilmiyordum

3 sallamasyon tahmin yazdim spoilerlarla ilgili, bitanesi tuttu diye cadi avina basladiniz gene, neyse ugrasamiycam daha yok rep kaybi filan, filme gitmedigimi bariz belli ettigim postlarda yazdigim sallamasyonlarini ciddiye aldiysaniz ohooo

hadi gg, biraz hava aliim ben. fallout mu ne tartisirken "sheldon gibi issiz adamlar gelio" diye laf sokan kisi kendi kutsalina heh ahah
Sosyal ağlarda paylaş

-2 tanesi tuttu.
-tahminde bulunduğunu belirtmedin bile.
-tutan 2 spoilerdan birini filmi izlediğini söyleyip yazdın.

mal gibi 10 gün fallout tartışsam fallout değişmez. falloutu seven sevmekten vazgeçmez, sevmeyen de sevmeye başlamaz.

said:
eger bu dogruysa artik filmlerle oyunalrla ilgili bisi yazmiyorum gg, amma uzattiniz ya.

ama bak mal gibi 10 saat sana laf atarsam belki aynı şeyi bi daha yapmamanı sağlarım.

http://cdn.meme.am/instances/58752757.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yapicam, vpn filan kasip proxy hesaplarla bundan sonra herseyi baska mecralardan spoilliycam sana, personal crusade yurutucem, gerekirse leak kasip en buyuk yapimlari cikmadan spoillaticam gurur meselesi oldu

Allahim yaaa, tartistigim adam hani

https://forum.paticik.com/read.php?13,8223118,page=1

Kendi deyimiyle sami asagilamak icin topigin ortasina osuran, egosu nedeniyle her ciddi tartismaya benzer postlari ezik gibi atan ve ne zamandir kullanici tecrubesinin icine sican adam birden savunucu oldu

Black-ice said:

döner koltuklarınızdan ürettiğiniz saçma ve oldukça bakirce tartışmalarınızı hakaret ve aşağılamalarımla engellediğim için çok özür dilerim. forum kuralları sınırları dahilinde buna devam edeceğim. banlanırsam da banlanırım.

misal rneden ingilizce nick aldınız türkçemize saygı gösterin diyen bir menapozluya da aynı mantıkla girişip banlanmıştım.
eh birilerinin ona ne kadar gereksiz olduğunu göstermesi gerekiyordu işte.

sekssiz diye giriştiğim 1-2 adam var işte yıllardır. onlardan en çok geri dönen sen olduğun için hiç usanmıyorum. elimde değil. mesela kaede'ye falan da çok sarardım. adam siktir lan derdi. ben de sen siktir lan derdim ve biterdi.

tabi burada şimdi ben düzenli olarak seks yaptığımı belirterek -sonuçta birisine bakir diyorsam ben seks yapıyorumdur?- egomu mu tatmin ediyorum, yoksa sen mi gereğinden fazla alınıyorsun bunu tartışmak istemem kesinlikle.

sen böyle ciddi postlarla her geri dönüşünde bu olay hafızama bir kat daha kazınıyor, cevap yazmak çok eğlenceli oluyor. böylece yıllar sonra hala ne kadar hayatsız olduğunu yüzüne vurabiliyorum. bundan da zevk alıyorum. galiba bu forumda benden, senden daha rahatsız olan biri yoktur lol.

Bu kadar sene burda butun karakterini baskalarini asagilama ve dalga gecme ustune kurmus adam aynisinibana yapmaya kasiyor sonra kendisine yapilinca "midirisyin girivi" <3
Sosyal ağlarda paylaş

olm patiyi öyle seviyorum ki,hayatta başka hiç bişeyi bu kadar sevemem heralde ya.

olm kavgalarımız bile çok tatlı lan, bi de hepimiz sorunlu insanlar olduğumuz için 17. sayfadaki bu mesajı bile okuyacak kadar işsiz aynı zamanda çok eğlenceli ve nerd adamlarız.

seviyorum bizi.

edit: sayfa 16ymış.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...