Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Sirttako benin anlami said: Back: People like this are unreliable, and with them one must ensure that all facts are available before one enters any sort of negotiation for any enterprise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 dogru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Vaaay horace abim nasılsın abim? Güzel abim oskar alınca bizi de görün dimi abimmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 görürüm tabi. bu başlıkta takdir edip, benim oskar kazanacağıma iman edenleri daha sonra ödüllendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 abiye ayıp olmasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 bana anlatcan ama di mi? haydi kulagima oskar cumleleri fisilda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 hazırla senaryoyu ben hallederım fınansorunu produksyonunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 indiegogo da kickstarterda bağış toplayacak mısın? nereye gömüyoruz parayı sen adres ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Benim de aklıma hep geliyor böyle süper fikirler.. sonra k*çımı silerken gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 oskar demişsin, bu cannes ama biri bunu yapmalıydı http://s5.postimg.org/w2mtjc7vb/302086_10151360533686456_970329675_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 BabacumMostors said: indiegogo da kickstarterda bağış toplayacak mısın? nereye gömüyoruz parayı sen adres ver teşekkürler babacum. hiç gerek yok o işi en güzel bir şekilde hallediyoruz. yumy said: Benim de aklıma hep geliyor böyle süper fikirler.. sonra k*çımı silerken gidiyor. işte işini bilen çavuş olacaksın, kenara yazacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Rasmon koymuş ama, kulak arkası etme diye. Arkadaş baya iyi gibi, ihtiyacı da var; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 horacegoesskiing said: görürüm tabi. bu başlıkta takdir edip, benim oskar kazanacağıma iman edenleri daha sonra ödüllendireceğim. oskarı kazanıp kazanmamandan bağımsız olarak mı yapacaksın bu ödüllendirmeyi? öyleyse iman ettim ödül rızası için horasın oskarlık senaryosuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyv Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 efektler animasyonlar storyboardlar lazim olursa cekinme hem cok cilgin sanatci cevrem var yaratici yazarindan oyuncusuna yonetmeninden muzisyenine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 ^ eyv. teşekkürler. yalnız ben filmi yabancı film olarak değil hollywood filmi olarak gerçekleştirmeyi ümit ediyorum. yoksa senaryoya oskar nası alcaz. leonardo di caprio'yu oskarlık ikinci filmim "müslümanlar ölmesin, domuz da yiyebilsinler" isimli ikonoklastik why-can't-we-all-get-along filmimde oynatırım. yardımcı erkek oyuncu olarak şeyh hamza yusuf rolünde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 di caprio alamaz oscar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 sus lan koylu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Senaryoyu çaldım ben topak kitlenebilir. Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 horacegoesskiing said: "müslümanlar ölmesin, domuz da yiyebilsinler" ahahasdhajdhgjkda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar