Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ttnet adsl bir ayda 2 tarife değişikliği?

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

online işlemlerden 16mbit 75gb akklı tarifeyi 8mbit akksiz yaptım biraz önce ayın son günü de tekrar 16mbit 75gb'a çevircem gelecek ay yine 16mbit başlamak için. bakalım gelecek fatura döneminde mallık yapacak mı ttnet yazarım buraya sdf

yalnız son 1 yıldır falan online işlemlerden tarife değiştirdiğinizde hız değişikliğini otomatik ve anında yapması baya iyi takdir ediyorum o yönden. eskiden 1 hafta manual geçirilmesi beklenirdi.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

Silp akksiz pakete mi gectin? Max dl ne goruyosun?

850kb falan, 8191kpbs tanımlı hatta.

127 tl (hat veya yalın ücreti hariç) ama değer çünkü 3mbit kalabalık evde deli ediyor. bi sürü laptop telefon tablet falan bağlı artık min. 8'e alışınca da çekilmiyor hele bi de ilk bir hafta 16mbit kullandıktan sonra hiç
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

AKKsiz paket mi varmis? Hani nerde?

http://www.ttnet.com.tr/bireysel/internet/ttnetadslinternet/Sayfalar/TTNET-ADSL.aspx

Diğer Paketlerden Geçişe Açık, Yeni Aboneliğe Kapalı Paketler

yazan yerde aşağıda. bi de 16mbit akksiz var ama onu listelememişler, online işlemlerden geçiliyo yine ama fiyatı baya boru onu söylemiyorum sdfgh
Sosyal ağlarda paylaş

dana22 said:

kac para bu 850 k lik akk siz olan ??

hah..127..evet saol..degmez diyorum..

bi de 18 tl yalın ücreti var yani 145 benim aylardır verdiğim asfdghj. şimdi yarısı 16mbit kotalıyı ayın yarısı bu olacako rtalamasını alıyor faturada.

böyle yapacam bundan sonra faturada bi saçmalık olmazsa 75gb bitene kadar 16mbit akkli sonra ne zaman biterse ayın son gününe kadar 8mbit akksiz. son günde tekrar 16mbite geri dönüş (unutmazsam inş)
Sosyal ağlarda paylaş

saniyede 5 mb'dan 800 kb'a düşülmez ya.

2 tane oynamak istediğim oyun var, satın alsam 100 gb dl edecem kota ci ci olacak diye indiremiyorum. adaletini silkeyim türkiye. paramızla rezillik ne bitmez tükenmezmiş arkadaş.

110 tl veriyorum ben de, 200 gb akk var.

fiber altyapısı olsa full limitsize 200 tl domalacam da yok işte. en azından korkmadan internet kullanırdık parasını verdikten sonra.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...