aente Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 PC Principal yo! Yeni pcye geçildiğinden elden çıkacak bir kaç parça ortaya çıktı, G502 dışındakilere kafamda fiyat biçemiyorum baltalar, dürüm ve malbuşları hazırlayın o yüzden. 1- Logitech g502, yaklaşık 6 önce alındı 1 hafta kadar kullanıldı kutusu duruyor, faturayı bulurum, bulamazsam da Vatan'dan çıkarttırırım tekrardan. Steelseries Rival, Kinzu vs bir sürü şey var bu kenarda yatıyor unuttum varlığını o yüzden satayım dedim. Nah bu: na bu http://oi65.tinypic.com/2rwvz95.jpg Tahmini 170 falan eder. 2-Philips 227E LH Led monitör (Şu: http://www.philips.com.tr/c-p/227E3LHSU_00/e-line-21.5-inc-54.6-cm ) Ölü pikseli falan yok, kozmetik önemli bir sıkıntısı da yok. Garantisi bitti, 2-3 yıl arası oldu alalı sanırım. Yandan bakınca iyice boku yiyen en dandiklerden değil bir tık iyisinden. DVI HDMI falan var. 3-Ekran kartı Powercolor HD7850 PCS+ 2GB 256 bit. Bu da sanırım 2.5-3 yıl civarı OC yapılmadan temiz temiz kullanıldı. Günün büyük kısmında Mac'de iş yapıldığından yata yata büyüdü alet. 4-Bonus item: Creative Soundblaster Tactic 3D Alpha. Sağ tarafı cortlar gibi olunca fotodaki gibi siyah bantla HEAL BASILDI, BUFF atıldı.Garantisi devam ediyor ama kullanıcı hatası deyip yenisini vermediler, sanırım 1 yıla yakın süre garantisi kaldı, müşteri hizmetlerini yıldırmak isteyen şansını deneyebilir. Köşede yatıyor, tek başına kargo parasına değmez belki dersiniz ama başka bir şey alırsanız yanında ucuza verilir. Ped kısımları sapasağlam ve gayet normal de çalışıyor. Uzun süre yattığı için 1 yılın toplam 6 ayı anca kullanılmıştır sanırım. Mikrofon sök tak oluyor fotoda yok diye panik yapmayın. Kafanız büyükse hiç bakmayın bile. te bu http://oi64.tinypic.com/2zgyaad.jpg Dipnot: Forum dışı satılfjdsoıg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 İmdat yanlış sekmedeymişim, 2. ele ışınlarsınız soriy :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 İkinci el diye de bir bölüm yok yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xj9 Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 G502 müthiş bir mouse, almayı planlayan varsa hiç düşünmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 aente said: PC Principal yo! G 502 nolur ki bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 DareJedi said: İkinci el diye de bir bölüm yok yalnız. i see dead pipıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Malibu said: aente said: PC Principal yo! G 502 nolur ki bize? Abi yukarıda oldurmuştum fiyatını, olmamış mı fgsdg? Deathblade said: Forumdaki Yaziya Hitaben Death kutun dolu cevabına şey edemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 monitör ne kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 aente said: DareJedi said: İkinci el diye de bir bölüm yok yalnız. i see dead pipıl? benden habersiz görselimi kullanmışsın, dava açıyorum : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 how to get away with murder'daki karıyı tutarım, davacı olayım derken kendini müebbet yemiş bulursun aıjgfsdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Monitore ne kadar istiyorsun var mi fikrin. İs yerine alicam da, bu aralar almam gerekiyor acil. 2.el eski bisi ariyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 aynı kulaklık bendede var geçen hafta gelen misafirin piçleri sol tarafı kırmış aynı senin onarım yaptıgın yerden iki ucu birbirine ittirince iç içe girmiyor cıkıntısını nasıl hallettin onun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar