Editor Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Ben sen küçük istiyorsun diye onu önerdim o küçüklüğe göre senin aradığın fiyata göre çok uygun... o pcde napcaksınki de yüksek ekran kartı istiyorsun ? o kasaların üstündeki powerlarla darboğaza girersin yüksek GPU larda Ama o kasalara olur hertürlü atx sonuçta önerdikleri ITX bile değil Benim gösterdiğim Modem boyutunda bişi Bu micro atx ler printer gibi düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 ITX için şu an en uygun kart; http://www.sanalmarketim.com/gigabyte-gvn970ixoc4gd-gtx970-4gb-gddr5-256bit-16x-pcie-30/p_58928/ Ankart olarak şu gayet iş görür; http://www.sanalmarketim.com/msi-h81i-ddr3-1600mhz-hdmi-dvi-vga-16x-lga1150-miniitx/p_58666/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 touch screen li monitor berbat ya, mümkünse olmasın. Ekran parmak izinden geçilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Ben sanırım dün linklediğim NUC'u alacağım. Micro ITX işine girince kendimi bir anda gaming pc toplarken buldum; iş yapacağım vakitte oyun oynarım öyle bir şey yaparsam. Bir de minimalist takılayım derken yine kapladığı taban alanı aynı olacak eski kasayla. Eğer Intel NUC i7 almamam için bir sebep iletmezseniz pazartesi geçeceğim parça siparişlerini. Ha bu arada bana iyi bir wireless keyboard mouse kombosu linklesenize. Mümkün mertebe onlar için tek bir usb slotu harcamak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 normal masaüstü i7 ile aynı olmadıgını bilerek al da.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Quad core değiller de onun haricinde laptopların çoğunda kullanılan işlemcilerle aynılar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Asus rog ne tatlı aletmiş yav, gormeyeli neler yapmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 rog dedigin gaming urunlerinin genel adi, republic of gamers, hangi modeli diyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2015 Cooler Master RC-130-KKN1 Elite 130 Mesh Panel Mini-ITX Kasa EVGA 04G-P4-2977-KR GTX970 SuperClock 4GB GDDR5 ACX 2.0 Cooler 16x Corsair CMK16GX4M2B3200C16R Vengeance LPX 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz C16 XMP Dual Kit Intel Core i5-6400 Skylake 2.70GHz 6MB HD 530 Vga Lga1151 Asus Z170I PRO GAMING DDR4 M.2 HDMI DP Wi-Fi ac 16x Lga1151 Mini ITX Corsair CSSD-F240GBLEB Force Serisi LE 240GB Sata3 2.5" SSD 560Mb-530Mb 4100 lira civarına geliyor, şunu alma, bu uymaz vs. dediğiniz bir şey var mı? Gerçi kasa biraz büyüdü ama evde kullandığım nispeten eski masaüstümü ofise götüreyim, bunu bu şekilde toplayıp eve getireyim diyorum. Minik sheqil kasa hayallerim suya düştü gibi ama olsun, önümüzdeki yıl harcayacağım 4-5k cebimde kalmış olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Bi omuz atın hele. Hala süründürüyorum adamları, liste vermem lazım bir an önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 aquila said: rog dedigin gaming urunlerinin genel adi, republic of gamers, hangi modeli diyosun? cabuk'un linkledigi tasinilabilir 1.3 kgluk kitap gibi olan kasayi diyorum. Laptop yerine tablet+ufak kasa fikri cok sevimli geliyo bir suredir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 deadwoll said: Gerçi kasa biraz büyüdü ama evde kullandığım nispeten eski masaüstümü ofise götüreyim, bunu bu şekilde toplayıp eve getireyim diyorum. Minik sheqil kasa hayallerim suya düştü gibi ama olsun, önümüzdeki yıl harcayacağım 4-5k cebimde kalmış olur. kasa için başka markalar da bak derim, hb'da baya kasa var. işlemcinin 6600 olanını alabilirsin mesela... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 deadwoll said: Bi omuz atın hele. Hala süründürüyorum adamları, liste vermem lazım bir an önce. hepsi uyumlu sorun yok Dimensions (W x H x D) 240 x 207.4 x 398.5 mm / 9.4 x 8.2 x 15.7 inch Net Weight 3.1 kg / 6.8 lbs biraz sanki kararsızsın gibi geldi bana... ilk başta minik bişi arıyordun şimdi barebone a kadar gittin en iri ITX kasa bu :) tabi ben o ekrankartı kadar bir PC den basetmiştim :) minik yani. Parası filan gayet uygun yani abartıyorlar. Neyse alınca review yaparsın ;) parçalar gayet uyumlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2015 Goering said: deadwoll said: Gerçi kasa biraz büyüdü ama evde kullandığım nispeten eski masaüstümü ofise götüreyim, bunu bu şekilde toplayıp eve getireyim diyorum. Minik sheqil kasa hayallerim suya düştü gibi ama olsun, önümüzdeki yıl harcayacağım 4-5k cebimde kalmış olur. kasa için başka markalar da bak derim, hb'da baya kasa var. işlemcinin 6600 olanını alabilirsin mesela... Abi hepsiburada'dan alabilsem neler alacağım da :< Bir de işlemcilerin arasında 200 lira fark var. Daha PSU ve monitör yok QQ Bir de kasanın iki olayı var, normal boyutlu PSU'lar takılabiliyor + bütün ekran kartları uyuyor. Diğer mini-ITX kasalardan büyük gerçi ama evde kullanacağım için çok sıkıntı değil. @Editor, kararsızım evet. Bir yandan minik bir şeyler istiyorum, bir yandan da evdeki kasayı bedavaya upgrade etme şansı doğdu. İş için şu an evde kullandığım masaüstü fazlasıyla yeterli. Kablo kalabalığını ve kasanın kaplayacağı alanı feda edip mini ITX toplıyım diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2015 Valla benim 3-4 parça yolda henüz ama ITX sistemi çok fazla para harcamadan şöyle kurdum; Intel i5 4590 MSI H81I Anakart Samsung 850 EVO 250GB SSD Corsair 2x8GB DDR 3 1600 Mhz Ram Gigabyte GTX 970 Mini SilverStone Sugo Mini ITX Kasa Amaç steambox gibi kullanmak. i7 vs meselesine girmedim, gerek görmedim. Kasa biraz uzun olsa Esh ten gtx980 i alacaktım ama uymadı. Bana göre Witcher 3, GTA 5, Fallout 4 hepsine yeter. Anakart için de z97 ler var ama gereksiz pahalı geldi, zaten şu an en fazla bu kadarını çıkabiliyorum. Fikir vermesi açısından yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar