Boneslark Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 şuradan bakabilirsiniz kaç günlük gameplay ettiğine total :D http://howlongtobeat.com/steam.php Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 oha! 535 gun dedi bana. ustelik bunlar adamlarin iyimser tahmini muhtemelen :P ben artik oyun almayayim en iyisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 applev0dka said: prequel diyor. seriye yeni başlayacak old blood u önce mi oynamalı sonra mı ? star warsa döndü olay sdasf cikisina gore oyna iste sonucta oyun ciktiginda alan adamdan bi farkin olmiycak kafayi o sekilde rahatlatabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 1093 Days 16 Hours Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 221 Days 7 Hours. Allah bereket versin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Silphatos said: 1093 Days 16 Hours tam silph sendeyiz diyecektim ahsahgf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 zaman veremediği oyunlar var tonla bi de asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 her çöpü steam'e eklerseniz öyle olur. =) bundle, ücretsiz vs oyunları oynamayacaksam hayatta eklemiyorum o yüzden 167 günde kaldım =) bu arada yukarıdaki listeme son dk'da stick of truth eklendi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Oha 276 gün. Yüksek olduğunu biliyordum da emeklilik yılları da yetmez buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 df said: her çöpü steam'e eklerseniz öyle olur. =) bundle, ücretsiz vs oyunları oynamayacaksam hayatta eklemiyorum o yüzden 167 günde kaldım =) bu arada yukarıdaki listeme son dk'da stick of truth eklendi =) elitist scum, 2175 oyunumla döverim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Time to Beat 846 Days 13 Hours oynamakda istiyorum aslında ama vakit yok :( anca topla topla. wow da oynamıyorum bu aralar, o olsa hiç vakit yok heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2016 Sale bitti ama Paint the Town Red tam stres atmalık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar