Anhora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Fikri olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 google a yaz çıkıyo. güvenli modda açıp yetkileri ayarlıyosun falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Google'dakileri denedim ama güvenli modu denemedim ona bakim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konudan bir şey anlamadım, neye, neyle izin vermeye çalışıyorsun da problem oluyor? TrustedInstaller'a elle yetki verdiğimi hatırlamıyorum. Niye gerek oldu? Bir de, türkçe windows kullanmak zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 windows 7de çıldırtana kadar uğraşmıştım bi kere bununla, hiçbir şey kurulmuyordu. aynı şeyse harddiske sağ tıkla, ayarlardan izinlere kullanıcı grubu ekle CREATOR OWNER diye ve izin ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 kapsayıcıdaki nesneleri numaralandırmayı deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Ya sıkıntı her yerde. Güvenli Mod için bile yetki vermemiz gerekiyormuş Win8'de elle vermeyi denedim erişim engellendi diyor sdf tam bir kısır döngü. System32'deki muhtemel DirectX DLL'lerini replace edecektim. Yeniden Dene hatası verip duruyor. Şunun yüzünden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 lütfen de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Lütfen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 yarım saat sonra format nasıl atılır yeaaa diye konu açacak net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ben çözmüştüm bunu ya. f8 ile güvenli modda açıp anasını bellemiştim ona kimin patron olduğunu göstermiştim. biraz daha kurcala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Güvenli Mod'u açtım msconfig'ten ayar değiştirip, orada da aynı hatayı verip durdu. Erişim Engellenmiş. Bunun nedeni Administrator hesabı olmadığımdan. Onu almak için de varolan kullanıcıyı silmek gerekiyormuş. Bir sürü iş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Tamam hallettim. /CLOSED Aynı sorunla karşılaşanlar için çözüm: https://windowsinstructed.com/failed-to-enumerate-objects-in-the-container-access-is-denied/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 söyledik ya zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 CREATOR OWNER vardı zaten onda da aynı hatayı veriyordu ta ki şu 7 ve 8. aşamayı yapana kadar: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar