Daniel Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sizce fenerbahçe kimi almalı ? Anelka geldi sırada kimler var ? bence emre , gökdeniz de alınabilir[signature][hline]Lathor Wyrm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Sene sonuna kadar kimse alınmaz. Anelka yeter ama ille de alcaz derse gökdeniz'i alabilir, Emre'nin geleceğini sanmıyorum, nihat'ın da! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Nihatin gelmesini isterim..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Doo_m Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 nihat gelse keske emre de olur... aslinda gelseler daha kimler war Roberto Carlos.. (brz uçtum galiba....)[signature][hline]**Ben acilarin çocuguyum... Ne Mc'den yiyebildim , ne Adidas giyebildim..** Only.Fenerbahçe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 eski bir fbLi yönetici keLam buyurmuştur ki ; " Artık RonaLdo fenere geLmeLi " :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 ben danieli başka bi foruma transfer etmek istiyorum. her türlü teklife açığız.[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 valla para var ama genede yönetim çok iyi transfer politikası izliyor... artık eskisi gibi her önümüze geleni almıyoruz... bence gene bol bol genç , ümit milli takımlarda oynayan oyuncular...yani yürekten oynayacak oyuncular alınmalı... gökdeniz trabzonlu , emre gs lı , nihat bjk li bunların hiç biri Fenerbahçeye faydalı olmaz... Bize yeni tuncaylar lazım ve 1-2 de dünyada adını duyurmuş top class futbolcular.[signature][hline]FALLEN ANGELS AT MY FEET WHISPERED VOICES AT MY FEAR DEATH BEFORE MY EYES LYING NEXT TO ME I FEAR... Whisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hee kobe veya mandoo olsaydı şöle derlerdi "bir gün herkes fenerpahçeli olucak" özledik walla onlarıda :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 hı emreyi alır:d[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 adam istese herseyi alir tuvalete girio isini halledio paralari topluo gidio ne sifona gerek kaliyo ne tuvalet kagidina. ama kimse fenere gelmio olay orda.[signature][hline]American Military : Don`t mess it up. Because your mom will not be here to clean after you . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2005 Anelka imzayi atti mi?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Anelkanın gelmesi kötü oldu ya..sorun yaratıkcak huzuru bozucak[signature][hline]Hep Destek Tam Destek ! / Genç FB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2005 fenerın defans a cuk oturcak bi adam lazım[bence][signature][hline] Msn: [email protected] Just stuck, hollow and alone Sozlukte Cheester Cheester Nası Biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Fenerbahce dünya klübü olmak istiyorsa. (Gerci bence sacma bi terim ama herkezin dilinde oldugundan o benzetmeyi yaptım) 20 trilyona yakın Anelkaya verecegine gitsin 10 15 milyon dolara iyi bir basketbolcu yada iyi basketbolcular transfer etsin. Dünyada isim sahibi olmak icin sadece futbol oynamak gerekli degil. Bir Euroleauge kaldiran basketbol takımınıda Avrupada herkez tanır. Orada basketbol ulkemızdekı kadar degersiz degil. Ben Futbolu asla basketbola degismem. Ama Fenerbahcenin yapacagi dogru haraket bence bu olurdu. Aydın Örslü ve iyi oynayan bir takıma hocamızında onay verdigi cok iyi bir oyuncu. (illa futbol icin acilmis bir topicse bu ozaman bence geride sabit durmayı becerebilen sova donuk olmayan saglamcı diye adlandirabilicegimiz cesit bi defans oyuncusu alınmalı.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 ben olsam anelka yerıne stoper alırdım[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki: seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hvt Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2005 anelka' nın alınması açgözlülükten başka bişey değildir zaten çok iyi hücümu fenerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Ya 1. si burası futbol bölümü basketbol alaksız kaçmış. 15 milyon doları basketbolcuya verirsen bunun geri dönüşü olmaz. Ama bir futbolcuya verirsen forma satışından ve tribün gelirlerinden getirisi futbolcunun maliyetini karşılar.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silvaras Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Burası futbol forumu ama konu Fenerbahce. Fenerbahcede bazı klupler gibi sadece futbol klubu degil. Ayrica bir basketbolcuya vermez 3 tanesine verir fark edermi. 8-10milyon dolara alınacak 2 3 oyuncu bir takıma euroleague kaprisini acabilirki bu Fenerbahce adina forma satisindan cok daha önemli getiriler saglar. Strombergas ve Zukauskas gibi avrupanın cok cok onemli oyuncuları konustugumuz rakamların altında fıyatlara ülkere geldiler. Litvanya Milli Takımını izleyenler nasıl oynadıklarını gormuslerdir zaten. Ayrica burasini futbol forumu oldugunu bildigimden altinada bir dipnot dusup futbol takımıyla alakalı yorumumuda yazdım. Insanların fıkırlerını sacma bulmak yada bu tarz elestirmek senin ustune vazife degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Silvaras çok güzel yazmışsın ama sondaki sert çıkış hiç olmamış. Vodan gayet normal bir dille söylemiş "futbol" bölümü olduğunu ve senin mesajına yorumunu yapmış. Ben Vincent Candela'nın adam gibi bir sol kanat olarak alınmasını istiyorum. Takımda uyumu bozacak bir adam değil. Oyunu iyi, aynı zamanda tek açık bölgemizi kapatıcak bir adam. Gerçi yönetimden kimsenin ağzından bu mevkiye transfer yapılacağı doğrultusunda birşey çıkmadı ama yapılsa güzel olur[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Tabiki benim üstüme vazife değil. Ben senin fikirlerini saçma bulmuyorumki sadece günümüz şartlarında Türkiyede bu transferlerin yapıldığını varsayarsak ve euroligde başarı gelmezse bunun geri dönüşü yönetim için çok ağır olur fikrini savunuyorum. Futbolda aynı durum geçerli değil zaten x futbolcu transfer edildiğinde maddi bakımdan maliyeti yurt içinde de karşılanabiliyor. Fakat basketbolda, yurt içinde maliyetlerini karşılamak basketbola olan ilgi gözönünde bulundurulduğunda mümkün değil. Avrupa kupalarında başarılı olmakda sadece parayı basıp oyuncu transfer etmekten geçmiyor. Eğer böyle olsaydı parayı basıp oyuncuları alan x takımı her sene avrupa şampiyonu olurdu. Benim fikrim kısaca, X futbolcusu transfer edildiğinde buna ödenen para avrupa da başarı gelmese de karşılanabiliyor. Y basketbolcusuna transfer edildiğine ödenen para sadece Avrupada gelecek başarılar sonucu karşılanabiliyor. Günümüzün şartlarında Türkiye de bir klübün avrupadaki itibarı için geri dönüşü meçhul olan bir yola çıkmasını doğru bulmuyorum. Ek olarak, karşıt görüşlü kişiye terbiye vermekde senin üstüne vazife değil arkadaşım.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 fener takimi forvet dolduracagina iki tane adam gibi defans oyuncusu ile 2 tane saglam orta saha oyuncusu alsın yeter. alexide gondersin bence.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Respectful Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: crocodile, 27 Ocak 2005 09:20 tarihinde demiş ki: fener takimi forvet dolduracagina iki tane adam gibi defans oyuncusu ile 2 tane saglam orta saha oyuncusu alsın yeter. alexide gondersin bence. sen futboldan hiç anlamıyosun herhalde.birincisi fenerbahce'nin orta sahası kimsede yok bu sene yani orta sahaya ihtiyaç yok. ikincisi alex fenerbahce'nin en çok gol atan yabancısı we o adam olmasa fenerbahce oyun kuramaz bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokhaan Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 said: Respectful, 27 Ocak 2005 11:01 tarihinde demiş ki: said: crocodile, 27 Ocak 2005 09:20 tarihinde demiş ki: fener takimi forvet dolduracagina iki tane adam gibi defans oyuncusu ile 2 tane saglam orta saha oyuncusu alsın yeter. alexide gondersin bence. sen futboldan hiç anlamıyosun herhalde.birincisi fenerbahce'nin orta sahası kimsede yok bu sene yani orta sahaya ihtiyaç yok. ikincisi alex fenerbahce'nin en çok gol atan yabancısı we o adam olmasa fenerbahce oyun kuramaz bea bak dogru soylemissin fb deki orta saha cidden kimsede yok. yav bunu benmi diyom herkes diyo. sprta pragın mancesterin ve lyonun t.direktorleri bile dedi bu takım orta sahasiz oynuyo diye. selcukmu m.yozgatlimi, serkanmı denizmi umit mi tr de bulunmyan orta saha oyuncuları. alex te goreceksiniz fenerin elinde patliyacak ya adam hangi buyuk macta ne is yaptı allah askina 1 tane ornek versene. ha yok o serbest atıstan orta yapsin yeter diosan bende senin futbol anlayisindan suphe ederim. yazik verilen o kadar paraya. sonu orteaga gibi olur onunda.[signature][hline]TÜRKİYE CUMHURİYETİNİ KURAN TURKİYE HALKINA TURK MİLLETİ DENİR. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE.. M.KEMAL ATATÜRK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Hmm orta saha yok. defans yok. o zaman biz nasıl lideriz?[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2005 avrupa için bahsetmiş herhalde. türkiyede biz de 5.miyiz neyiz yani bu ligin ne kadar rezil olduğunu gösterir herhalde düştüğümüz durumun daha kötüsü yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar