Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Dubai'de çalışan bir arkadaş oradan annesine laptop almış. İngilizce gelmiş, Türkçe yapmaya çalışmış olmamış. http://stackoverflow.com/questions/31698742/how-to-change-windows-10-interface-language-on-single-language-version şu yukarıdakileri denemiş ama ilk aşamada "the specified package is not applicable to this image" hatası almış. Bir yol yordam bilen var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 http://www.youtube.com/watch?v=kKUQMje4--Q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Single language pack'te çalışmıyor bu yukarıdaki. İlk denenen elbette oydu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 legal yollardan değişmez herhalde. Boşuna single lang. değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yine single kalsın, ama Türkçe olsun desek de olmaz mı acaba? Microsoft neden böyle bir saçmalık yapmış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 format atacak yada upgrade yapacak TR win 10 ile aynı keyle kuracak olay bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Değil, o da denendi. O zaman da Türkçe seçilmesine rağmen İngilizce kurmuş. MUI dosyası diye birşeyi silip onun Türkçe olanını yüklemek gerekiyormuş galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 abi niye microsoft help de aramiyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paticik bu akşam tam bir hayal kırıklığı ya, stackoverflow'a soran insan windwos yardımın o bir işe yaramayan sayfasını mutlaka görmüştür değil mi? :) edit: O sayfanın windows 10 versiyonu tam bir fecaat. Bandwidth yiyor boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ulan kız powershellerden falan kendi kendine halletti galiba sorunu, hll. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 once ulkeyi istedigin ulke yapacaksin sonra dil i degistireceksin..dil gorunmuyorsa kendin indirip lang klasorune atip bastan baslatip secilebilir hale gelince sececeksin demisler.. soyle birseyler de var tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ege sen misin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 yankıdan devam ederek? ılgın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 olmuşmu şimdi olduysa çözümü burayada yazın. türkçe kursun yeni baştan keyi kullanmasın sonra seriali eklese olabilir. hee ama win10 da buna müsade etmiyor olabilir. doğrudan kurmadığımdan bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Esh said: ege sen misin la deşifre oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gckprenses Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 BonePART said: yankıdan devam ederek? ılgın? hahaha herkes ifsa oldu. ilgin hello <3 yani tabii ki ayarlara girip dil secmeyi denedim oyle komik bi oneri olabilir mi allahaskina :) simdi tam olarak sorun suydu: laptop windows 8 single language pack'le geldi ve ingilizceydi. kurarken turkceyi secmeme ragmen ingilizceydi bi kere single pack onu yemiyor. ayarlardan da tabii ki degismiyor. bir de dil yukleme sihirbazi gibi bir sey var fakat bu versiyonda o da "aa size yukleyemiyoruz hanfendi" diyor. yani normal yollar var da calismiyor oyle olsa single language pack olmazdi. neyse windowsu resetleyip tekrar secmeyi denemek istedim ama windows 10'a yukselttigim icin onu da yapamiyorum, once 8'e donmem sonra resetlemem lazim olme essegim olme. sunu yapmak gerekiyor: - windows build'ine gore mui cab dosyasini bulmak gerekiyor. bir suru mui pack var, cogu forumlarda oldugu icin build falan yazmiyor. microsoftun sitesinde varmismis, bulani yemege cikaricam. benim build versiyonum 10525'ti ama su linkteki 10586 bana uydu: http://pastebin.com/Bn9tZAPJ usenmeden uygun olani arayin. - dosyayi c:'ye atin ya da artik nereye isterseniz. lp.cab diye rename edin yoksa adi cok uzun ve gudik olcak. - cmd ekranini admin olarak calistirin (yani iste cmd'ye sag tiklayin, run as admin) - su komutu yapistirin: dism /Online /Add-Package /PackagePath:C:lp.cab - yanlis packi yuklerseniz "the specified package is not applicable to this image" diye bir hata alacaksiniz bu adimda. yok dogruysa ilik ilik yukleyecek 3-5 dakikada. bitinde yeniden baslatayim mi diyecek no diyin. ne gerek var su an hazir degiliz. - su komutu yapistirin: dism /Online /Get-Packages | findstr /c:"LanguagePack" - sonuclari goreceginiz bi txt dosyasi olusucak c:'de. icinde turkce paketini ya da kurmaya calistiginiz paketi pending install, default dili de installed olarak goreceksiniz. gormediyseniz tekrar yukleyin ya da baska bir paket deneyin. iki dili de orada gorduyseniz check. - windowsunuzun kapasitesi tek dil oldugu icin burada allaha siginip ingilizceyi (ya da sizinki neyle geldiyse onu) silmek gerekiyor. bu asamada sistemi eline alanlar olmus. baska bir bilgisayar yoksa bir usbde windows tutmanizda fayda var. - yine cmd'ye su komutu yapistirin, siz farkli olarak son kisimda package name olarak o az once olusan text dosyasindan silmek istediginiz dosyanin adini yapistiracaksiniz. benimki soyle oldu yani: dism /Online /Remove-Package /PackageName:Microsoft-Windows-Client-LanguagePack-Package~31bf3856ad364e35~amd64~en-US~10.0.10586.0 - ingilizceyi de sildik. simdi ben baka baka yaptigim icin benim baktigim tutorial'da olmayan ama bazi diger tutoriallarda yazilmis bi dil secme adimini da yaptim. sonucta benimki calistigina gore onu da yapin. bi bilen yazsin bunun yapilmasina gerek var mi. ben anliyorum ama konusamiyorum. neyse cmd'den su iki kodu da calistirdim bcdedit /set {current} locale tr-TR bcdboot %WinDir% /l tr-TR - restart yaptik. mis. bu arada suna da denk geldim ama bu bende calismadi, yani duzgun kurduktan sonra bile regedit'te turkceyi goremedim. ama deneyebilirsiniz tabi yapan olmus. http://forum.shiftdelete.net/windows-10/424364-single-language-da-dil-degistirme-nasil-yapilir.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 dana22 said: soyle birseyler de var tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gckprenses Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 dana22 said: dana22 said: soyle birseyler de var tabi.. e onu ilk postta yazdik, ben de ilk onu buldum zaten ve calismadi. muhtmelen cab dosyalari eski buildler icin. o yuzden ben benim kullandigim cableri ekledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 mm ..peki sorun hallolduysa ne guzel.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar