xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ne apple tv'de ne ps4'te ne de mobil cihazlarda gitmiyor. Hic bir uyari vs vermiyor. Caktirmadan gidiyor yani siteleri acmiyor paso loading diye bekliyor oylece. İnternet simgesi fistik gibi ayni duruyor. Anlayamadim bi sorayim istedim. Bazenleri 5 dakikada bi gidiyo ya da 3-4 saat takiliyorum 5 dakika gidiveriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 benzer durum benim başıma gelmişti, modem kaynaklı çıkmıştı ama teknik bilgim olmadığından detay bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bu bilgisayardan bu durumu beklemiyorum aslinda ama bellide olmaz. hmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 wi-fi? ethernet mi? modem mi / router mi? network'u yaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 DNS'i otomatik yapınca da aynı sorun var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Yüksek ihtimal modem veya Ehternet/OS kaynaklıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yok wifi abi. dns mns yok. her sey standart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bende mbpro var 2011, kronik wifi hatali. tp-link dongle kullaniyorum, sikintilar bitti... broadcom chipsetli wifi'lar genelde baya uyumsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Wi-fi'sa baygınlık geçirtir ya, dendiği gibi kronik uyumsuzluk fıtratlarında var sdsdf Dongle iyi fikir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 benzer sorun bende de var.torrent veya dl miktarı yüksekken, sitelere girmiyor, internet bağlantısı yok diye.wifi bağlantısını kapatıp açınca düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Sıktı iyice. Kullandirtmiyo. Demek ki ayni problem hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Bende DNS kaynaklı oluyor. DNS'i sildiğimde düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar