GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Arkadaşlar benim PC evde hep açık ama sleep mode a giriyor öyle kullanıyorum. geçen son 3 gündür eve geldiğimde sleep mode a girmediğini farkettim allah alalh noluyor dedim. bi kaç gün kapattım sonra dünden önceki gece yine açık bıraktım. dün akşam da eve geldiğim de ise mavi ekrandaydı hata vermiş "memory usage " mı öyle bişey diyor tam hatırlamıyorum. reset e bastım resetlenmedi kapatma tuşuna bastım kapanmadı nasılı tutum kapanmadı saçma sapan. bende power supply ın kapatma tuşuna bastım hani 0 ve I olan var ya. onu 0 yaptım. bekledim bi 1 dakika sonra yine I yaptım. açma tuşuna bastım bingo. TIK yok aletten. açılmadı. bi daha bastım açılmadı. power supply ı yine kapattım açtım ama olmadı. resmen patladı alet elimde sorum şu power supply da mı problem yoksa başka bişey de mi? zaten eski alet tamir e kasıyım mı yoksa bağışlayayım mı parçaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 BIOS pilini çıkar 10 dk bekle tak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 "kapatma tuşuna basılı tuttum kapanmadı" bu cümleden şu çıkıyor: açma kapama tuşuna bağlı olan kablolar yerinden çıkmış/kopmuş olabilir. pc'yi açma düğmen yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Fişe tak çıkart yapıp çalıştırmayı dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Oce4n said: "kapatma tuşuna basılı tuttum kapanmadı" bu cümleden şu çıkıyor: açma kapama tuşuna bağlı olan kablolar yerinden çıkmış/kopmuş olabilir. pc'yi açma düğmen yok. Eğer sorun kablodaysa kabloyu çıkarıp orada açığa çıkan 2 pine tornavida gibi iletken bir şey dokundurup açmayı deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 geçenlerde ben de yaşadım düğme bozulmuş. düğmeyi değiştirmeye üşendiğimden reset ile power pin'i değiştirdim. reset tuşu olmadan kullanıyorum şu an =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 pin leri değiştiridm tşların düzelmedi . kabloları da çıkarıp taktım düzelmedi. pirizden falan da çıakrttım. şu pili deniyim bi bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Anakartın üzerinde de açma/kapama tuşu vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Anhora evet pildenmiş ya çok teşekkür ederim herkese teşekkürler yardım ve öneriler için pili taktım çıkardım çalıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar