neutrino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 BabacumMostors said: madem düzgün cevaplar verilmiş o zaman şu noktaya parmak basmakta bir beis görmüyorum KillJoy said: ...ayle hekimine... alyen hekimi http://ecx.images-amazon.com/images/I/51PLXu8WOxL._SY445_.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yanımda para yok 120 dediniz 120 getirdim derim. üstüne para isterlerse adsfsadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 kan testini devlet karşılıyor ama başka işlem isterlere ekstra para ödemen gerekecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 benjani said: kan testini devlet karşılıyor ama başka işlem isterlere ekstra para ödemen gerekecek. plk de muayene icin belli lab.tetkikleri kotasi var..atiyorum her muayeneden 50 liralik tetkik yapabiliyorsun artik o sepete ne kadar tetkik sigdirirsan..yani 6 kalem kan biokimyasi 40 tl tuttu ustune 10 liralik da enzim baktirayim da diyebilir..hepsini isaretleyip sana 100 lira borc da cikartabilir..ki ne hesapliycam diyip saplayan da cok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 KillJoy said: yanımda para yok 120 dediniz 120 getirdim derim. üstüne para isterlerse adsfsadfasd daha cok parayi odeyip ustune resmi imzali kaseli fatura istediginde ..neden istiyorsunuz sorusuna yanit olarak tuketici mahkemesine basvuracagim bimere sikayete gidecegim vs dedigin zaman ..hos medicana..ise..kasma.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 KillJoy said: medicana ile konuştum 120 liraymış muayene randevu aldım en azından yarın için. saolun pati aylesi eczaneye ilacını almaya gidince de, beyefendi 2.700 tl borcunuz gözüküyor, reçete ücretine ekliyorum, tşk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 neutrino said: BabacumMostors said: madem düzgün cevaplar verilmiş o zaman şu noktaya parmak basmakta bir beis görmüyorum KillJoy said: ...ayle hekimine... alyen hekimi http://ecx.images-amazon.com/images/I/51PLXu8WOxL._SY445_.jpg Anaaaaa ben bunun VHS kasetini kiralayıp izlemiştim. 1990-1993 arası bi tarihte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ecz de katilim payi arti ilac yuzdeleri kesiliyor.. yani 5 kez muayene oldun ozelde 12 mi 15 mi muayene basi.. 5 desen 60 kafadan.. yazilan ilaclardan fark isteyen varsa onlarin farklari 4 den fazla ilac yazildiysa o fazlaya yazilan kalem icin 1 er lira.. yani 5 recete yazildi 1-2 2-6 3-4 4-7 5-2 ilac var.. 2.den 2 tl 4. den 3 tl daha kacti..arti 5 tl oradan gol.. hastanenin kacirdigini direkt hastaneden aliyorlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 özel sağlık sigortası yapmışlardı lan buna ne gerek var demiştim ilk işimde anne baba doktor olunca hastane falan para ödemiyordum öyle devam etti sonra bi gittim hastane faturasıyla oturup ağladık beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Devlet hastanesi standardında(belki 1 tık üstünde) sıra beklemeden düşük ücret ile özel hastanede(sgk anlaşmalı) muayene olayım diyorsanız; Ümraniye ; erdem çakmak ve çamlıca hastaneleri: muayene 60TL Kadıköy; özel göztepe hastanesi : muayene 60 TL gaziosmanpaşa; özel gaziosmanpaşa hastanesi: muayene 60 TL ataşehir; avicenna hastanesi : muayene 60 TL (diğerleri kıyasla devlet hastanesi standardında) Özel gaziosmanpaşa hastanesi çok kaliteli büyük , ferah, temiz, lüks, pırıl pırıl bir hastanedir, acıbedem kalitesinde diyebilirim. Tek problem çok sayıda suriyeli var hastanede Pazar günü sgk geçmediğinden ötürü daha pahalı fiyat çıkacaktır unutmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 özel göztepeyi tavsiye ederim 20 yıldır bir şey olduğunda gittiğim ve göz muayenesi olduğum yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Bu ne abi hangi yılda bunlar 3150 gibi sdf Cidden bu ülkede yaşamak için en az 7-8 haneli bank acount'un olacak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 http://galeri12.uludagsozluk.com/500/beyle_577203_m.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Anhora said: Bu ne abi hangi yılda bunlar 3150 gibi sdf Cidden bu ülkede yaşamak için en az 7-8 haneli bank acount'un olacak ya. acount lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 tambjk said: Devlet hastanesi standardında(belki 1 tık üstünde) sıra beklemeden düşük ücret ile özel hastanede(sgk anlaşmalı) muayene olayım diyorsanız; Ümraniye ; erdem çakmak ve çamlıca hastaneleri: muayene 60TL Kadıköy; özel göztepe hastanesi : muayene 60 TL gaziosmanpaşa; özel gaziosmanpaşa hastanesi: muayene 60 TL ataşehir; avicenna hastanesi : muayene 60 TL (diğerleri kıyasla devlet hastanesi standardında) Özel gaziosmanpaşa hastanesi çok kaliteli büyük , ferah, temiz, lüks, pırıl pırıl bir hastanedir, acıbedem kalitesinde diyebilirim. Tek problem çok sayıda suriyeli var hastanede Pazar günü sgk geçmediğinden ötürü daha pahalı fiyat çıkacaktır unutmayın.. eyw saolasın, erdem'e gidebilirim, medicana ile yan yana zaten.:)-D sgksız da 100 liraymış sıkıntı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 başka param yok çekemezsin ya parasını almadan hiçbi işlem yapmıyolar doktorlar da tedaviyi anlatırken ücretini sölüyo direk :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ermeni Hastanesi'ne de uygun aynı zamanda iyi diyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Hastaneye yürüyerek gidebiliyosan gitmene gerek yoktur yea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 alerjik bi durum ya. görsel de önemli sonuçta. bu arada sigorta 30gün doldurmadığım için 100liradan muayene oldum. o da iyi. akıl etseydim reçeteyi ssklı biri üstüne yazdırsaymışım iyiydi. ilaçlar biraz tuzlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 UCRETSIZ SAGLIK HIZMETI ALIYORUM HAYALDI GERCEK OLDU ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Gecmis olsun, bi suru prosedur var ya hic sevmedigim isler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 BabacumMostors said: özel göztepeyi tavsiye ederim 20 yıldır bir şey olduğunda gittiğim ve göz muayenesi olduğum yer Devlet hastanesinden hallice, çok kalabalık ama hekimler ve hemşireler çok iyi ve ilgililer aynen aklınızda olsun orası da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 10, 2015 ben de bilmiyordum bunu iyi oldu http://i.imgur.com/u2ZBU8W.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 aynen abi, bu hafta itibariyle artık yetişkin bir bireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 yaş kaç sincap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar