Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ati kartlar için üçüncü parti sürücüler? (omega, zeta)

Sam

Öne çıkan mesajlar

catalyst 4.12 sürücüsünü yükledim mi yüklemedim mi diye düşünürken (haber 16'sında çıkmış, ben 15'inde yüklemişim dosyayı, dosya adları da aynı gördüğüm kadarıyla) megagames'de ati omega driver diye bişi gördüm, anlaşılan üçüncü parti birileri oyunlar için optimize edilmiş sürücüler hazırlıyorlar normal sürücüler çıktıkça. yüklesem mi yüklemesem mi karar veremedim, yorumlarda beğenenler de vardı sistemini bozduğunu söyleyenler de vardı. burada kullanan kimse varsa fikrini sormak istedim..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 27 Aralık 2004 20:23 tarihinde demiş ki:
ya topic sapsın istemiyorum ama ben driverı yükledim ati catalyst açılamadı diyor başlarken hata veriyor.tüm donanımı kaldırsam tekrar mı yüklesem? düzelir mi?

O son driver tüm kartlar için değil, bazıları için geçerli. Bu nedenle çalışmıyo olabilir.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar
Sosyal ağlarda paylaş

bence çok gerekli çünkü fsaa ve anisotropic ayarları barındırmayan sürüyle oyun için forced hale getiriyorum..

valla benim bunu sormamın nedeni de "normal sürücülere beş basar" diyen kat kat fazla insanın yorumunu görmem.. :) sürücü olayları iz bıraktığından denemeye de çekiniyorum o nedenle. mesela belirgin artıları nelerdir filan paylaşabilirseniz, önemli bir sorun var mı, vs..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

öyle olsa bile riske girdiğine değer mi sence ? ne kadar farklılık bekliyorsun ki zaten maksimum performans alabileceğin şekilde tweak edilmiş oluyor oyun firmalarla yaptıkları anlaşmalar sayesinde.[signature][hline]Nefr, 01 Ocak 2003 20:13 tarihinde demiş ki:
Bi de benim takkem kaldırılsa bile solucanımın şapkası kalsın mümkünse, onun da ayrıca hastasıyım ehü.
Sosyal ağlarda paylaş

işte adamlar diyorlar ki şirketlerin hazırladığı sürücüler demolarda üstün performans göstermek için ayarlanmış oluyor, bu üçüncü parti sürücülerde oyun içindeki performansı hedefliyorlarmış. bana mantıklı geldi ama şöyle kullanan birilerinin akla yatacak açıklaması olmadan denemeyi düşünmüyorum tabii..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

omega driverlarini kullanıyorum bende 256mb 9800se var normal sürücülerle overclock yaparken 420 core 300 memory den sonrası artifactler oluşmaya başlıyordu(defaultu 380 e 250)
omega ile 440 a 313 yapabiliyorum overclocklu haliyle eskiden aldığım 3d mark puanı 3600 ken şimdi 3750 alıyorum yani denemenizi tavsiye ederim
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fistan, 28 Aralık 2004 17:22 tarihinde demiş ki:
control centerlısından yükledim. hiçde güzel değil janjanı falan.
bide framework 1.1 i yükledim. pff

Dedim abi düz yükleyin diye ehh :).[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Sosyal ağlarda paylaş

Omega ve DNA sürücüleri Ati tarafından desteklenen sürücüler. Yani Ati bu tip third party driver'ların çıkmasını istiyor.

Omega gayet başarılı bir driver. Bir çok tweak içeriyor.
bu tip driver soruları için Driver Heaven'ı öneririm. Forumlarında çıkan son Omega driver'ı hakkında tartışmalar oluyor. Takip ederseniz gerekli tüm bilgiyi oradan elde edebilirsiniz.[signature][hline]LathspeLL
Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor
Sosyal ağlarda paylaş

ben overclock yapmıyorum da ne kadar performans farkı var merak ettim düz halde..

silph zaten 40 yılda bir açıp değiştirmek gerekiyor ayarları, 5sn fazla sürmüş ne farkeder.. bence gayet iyi, yaptığın ayar değişikliğini doğrudan görüyorsun 3d bir sahnede. orada görmesem merak edip eşşek gibi oyunları açıp kapamam gerekir smartshader efektlerini filan görmem için..

ekleme: lath'in mesajını şimdi farkettim, sanırım aradığım cevap buydu. teşekkürler.. :)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:

[Bu mesaj Sam tarafından 30 Aralık 2004 14:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...