Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 NDA'ya dokundurmadan yorum yapabileceğiniz bir şeyler var mı, genel anlamda? Grafikler, animasyonlar filan iyiymiş. Peki ses efektleri? Ya da melee karakterlerin vuruşu ve ranged karakterlin vuruş hissiyatı nasıl? O "tokluk" hissi çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2016 Abi dümdüz Third person LoL. Çok az değişik bir şey var, öyle FPS tadı filan arıyorsan yok öyle bir şey, vuruş hissiyatı filan yok, skill atıyon hp barı azalıyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Eyv, yok hiç fps tadı baktığım. O vuruş hissiyatı ile demeye calıştığım şey bazı oyunlarda animasyonlar filan çok havada gözükür, hissettirir. Acaba bu nasıl diye sormuştum^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Daesu said: sparrow ne tatlı ya irish köylü kızı tam http://www.youtube.com/watch?v=Lv2BUTTylWE katniss ve meridanın karışımı gibi zaten burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeviantSun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2016 Son videolar oynanışı epey gösteriyor aslında, benim çok hoşuma gitmedi açıkçası: http://www.youtube.com/watch?v=1CClVICwow8 http://www.youtube.com/watch?v=xVSb-kZRuTc http://www.youtube.com/watch?v=Q49CQwAmPIk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Bu oyuna sahip olanlar arkadaşlarına invite gönderebiliyor sanırım. Fazla varsa alabilir miyim acaba? Paragon sitesinde isminizin altında invite diye bir kutucuk varmış oradan yollayabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Betası gelsede oynasak :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2016 Ben 1 kişiye invite atabilirim. Özel mesajla mail adresini yazsın isteyen. İlk yollayana atayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 @yazuach pm attım teşekkür için ama nedense giden listesinde bir şey gözükmüyor. Buradan da el ediyim dedim, eyv :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Bu cumartesi pc/ps4 crossover beta varmış 1 günlük closed beta invitation atmışlar banada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Beta başladı PC'de 3 maç attım çok güzel olmuş, ki daha technical alpha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 14 martta founder packler acıklanıcakmıs 18 martta ise early access varmıs suan betaya girebilenlerin giris haklarını alıcaklarmı acaba early access için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2016 böyle smite diye bi oyun vardı zaten. çok tutmadı bu niye tutsun daha iyi grafikleri var diye mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yazuach Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Betaya katılanlara early access veriyorlar direk. Bu arada Smite tutmadı mı? İyi güldüm sabah sabah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 ps4 de mi oynamalı yoksa pc de mi karar veremedim bu arada üst paketler içinde bi tanede founders bulunduruyomuş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Bu akşam Türkiye saatiyle saat 7'de açılıyor serverlar. Bu hafta son "testing phase" diyorlar, yani daha önce hiç oynamamış olsanız bile bu hafta girip oynarsanız Early Access'i kapıyorsunuz. Nedense biraz Gears of War atmosferi sezdim gameplay videolarından falan. Efektler, manzaralar vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 nası yanı bu aksam dırek uyelık alıp oynayabılcekmıyız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Parliamert Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2016 Daha önceden Alpha daveti aldıysan girebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cagrus Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Fazladan davetiyesi olan varsa çok hoş olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2016 bana dün geldi davetiye aynı davetle hem ps4 hem pc de oynanıyomuş akşam indirir yazarım bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2016 kayıt olduydum 10 gün önce, geldi inv. indirdim, oynadım. grafikler kötü bence, herhalde release de toplarlar. çok yavaş geldi oyun. herhalde oynamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2016 yazuach said: Betaya katılanlara early access veriyorlar direk. Bu arada Smite tutmadı mı? İyi güldüm sabah sabah. neyine güldün. tutmak kavramları senle bende farklı çalışıyorsa ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2016 founder packler acıklandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kujo123 Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2016 2 gundur oynuyorum early acceste fang mao acayıp op olmus onun dısında oyunu cok sevdım card deck olayı fln ayrıca hosuma gıttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trathias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2016 bu deck buildingi ve açtığımız kartların ne olduğunu bilale anlatır gibi anlatan bi yer var mıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar