lise tam liseli kafası. :( okita öldüreydin keşke, onu öldürmemen birinin daha ekipten ölmesine neden olacak kesin. irisdina olursa hele o ekrana girip ben gırtlaklarım seni.
fam bütün desu flag'ları açtı ya maalesef. :(
Muv-Luv Schwarzesmarken
çok güzel öldürdü liseliyi, "kıyamam canım benim" yapılacak diye korktum. neyse ki o cheese yapılmadı. (tu)
gayet güzel gidiyor. tuzak kapışması da iyiydi.
lise'nin spalling'den yaralanması iyi detaydı
- 3 hafta sonra ...
ayy lmao
"yüzbaşı vuruldu, ne yapacağız?"
"çabuk ilk yardım yapalım, hastaneye götürelim"
"yok ya bana berlin'i gösterin"
"jawohl"
bütün bölüm iyiydi, güzeldi ama iris ölmeyeydi. o öleceğine diğer herkes öleydi. :(
osirix, şimdi wiki'ye baktım da ciğerden vurulmuş sanırım, ondan gg imiş. bizim de ciğerimiz yandı.
http://static.zerochan.net/Irisdina.Bernhard.full.1456226.jpg
12 bölüme çok daha fazla anlamlı hikaye sıkıştırdılar bu sefer, iyi seri oldu.
Güzel bitti ama Iris'e yazık oldu.
Theodor ölseymiş onun yerine. Nedense he died for our sins ending bekliyordum en başından beri. Bir de adlarını unuttuğum 2 karakteri de gereksiz yere biçtiler sanki, sırf final bölümünde ölmüş olmak için öldüler gibi geldi bana. Ama zaten öldürmelik karakter diye araya sıkıştırılmış gibiydi onlar, çok problem değil. Ama tabi aceleye getirmişler dur yeteri kadar karakter biçmedik son bölüme yetiştirelim der gibi olmuş.
Her türlü Total Eclipse'ten güzeldi ama.
Karakterlerin yeniden dizayn edilmesini başarılı buldum. Bunun yanısıra fanservice'ın her daim dramanın arka planında kalması, Total Eclipse'de gözümüze sokulan vücut hatlarını aynen belli eden suitlerin o derece kullanılmaması, bilhassa serinin 2. yarısında düşmanın BETA'dan ziyade insanlar olmasına odaklanılması başarılı bir yaklaşımdı. Iristina ve Lise farklı şekillerde hatırlanacak karakterler oldular bende. Öte yandan Katia ön planda işlenen bir karakter olarak o denli bir etki yaratamadı bende maalesef. Hakeza Pham, hakeza Sylvia LN'de çok sağlam dramaları olan karakterler olmasına rağmen yeterince odaklanılmayan karakterler oldular.
Yine de seri eksilerine rağmen ortalamanın üstünde kaldı benim için. Hatta maketlerinden 1-2 tane alıp fund etme yoluna gidebilirim belki. Umarım bu serinin artıları eksileri iyi etüd edilir de bizler orijinal VN'ın hikayesini fanservice çöplüğü haline getirilmeksizin izleyebiliriz.
7.5/10
Öne çıkan mesajlar