Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Msi gs70


Dragonfire

Öne çıkan mesajlar

Aksam oyun oynarken cat diye kapandi. Isinmis acilmiyor simdi. Lan servise veririm tamamda izlemedigim zibil kadar dizi film var yedek almamistim, dunya kadar oyun vs var bunlar cat diye formatliyorlar bidaha indirmekle ugrasmak gerekecek.
Neyse dedigim gibi acilmiyor kabloyu kontrol ettim bisey gorunmuyor battery mode performance ayarindaydi haliyle pilin anasini aglatiyordu ama simdi hic acilmiyor olmasi pilin oldugune delalet olabilirmi? Bunlarin pil cikar takbseklinde olmadigi icin elektrik once pilden gidiyorsa pil gg olunca acilmiyor ihtimali varmi?
Simdi en az 1 hafta yok sictik.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

mecidiyeköy profilonun oradaydı sanırım msi servisi. servis point mi ne ismi. baya ilgileniyorlar internetten msi üzerinden randevu falan almaya çalış.

dragon army üyesi olduğunu varsayıyorum oradan yürü. özel ilgi görüyorsun :p

pil olma ihtimali yüksek. pilleri ile ilgili bir sıkınıtısı var sanırım bu modellerin. ben de ilk aldığım sene değiştirmişlerdi pilini.

unify kasa olduğu için uzman değilsen kendin değiştiremezsin pilini kasma.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

benim endişem resimler yada porn değil ki kredi kartları. chrome da 0 lasam offline iken bile loginli olsa görebiliyor olması lazım. yine bişey yapamazlar tarih ve ccv olmadan da olsun yine işgillenir insan.
verdim servise formatlayacaklar pin de vermedim gerçi çok büyük problem olmasa gerek servis için.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi benim laptop gelene kadar geçici süreli sony vaio kullanıyorum. sony vaio svp132190x ulltrabook olanı. pil ömrü falan süper yedek batarya ile ama küçücük fanı çok ses çıkartıyor. Birde ben bununla wow ve cs oynadığımı hatırlıyorum ama tüm ayarlarını kısmış olmama, batery mode high performance olmasına rağmen ekran kartı yokmuşcasına çalışıyor. Video izlerken bile işkence. Bunun vga performansını artırmanın bir yolu varmı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...