Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Quest for kız arkadaş

hollwanderrr

Öne çıkan mesajlar

ginaly said:

başkalarının yetersizliklerinden ve başarısızlıklarından keyif alanlarla, yüreklerine merhamet ve insanlık damlası inmemiş, reel hayat mutsuzluklarını buradaki insanları eziş ve yerden yere vuruşlarla tamir etmeyen çalışan manyaklar diye hitap edenlerin, başkalarının yetersizliklerinden ve başarısızlıklarından keyif alanlarla, yüreklerine merhamet ve insanlık damlası inmemiş, reel hayat mutsuzluklarını buradaki insanları eziş ve yerden yere vuruşlarla tamir etmeyen çalışan manyaklardan çok da farkı yok gibi.

http://i.imgur.com/K064H6S.png
Sosyal ağlarda paylaş

bir image maker ve soul crafter istersen i can help you to lvl-up.

Şimdi sakın bana "sen aşırı yakışıklı ve karizmatiksin sen ne anlarsın tip olmadan kadınarı baştan çıkarmayı" falan deme.

Çevremde bir sürü yakışılı olmayan kızlarla arası gayet iyi bir sürü adam var. Hepsini gözlemledim.

Doğru duruş , özgüven ve net iletişim combosu ile kadınlarla iletişim yeteneteklerini arttırmak istersen istifade edebilirsin.

CV'imden inciler :

ilk öpüştüğüm kız ICQ blind chat.

15 yaşımda hey girl dergisine yazdığım mektubu yayınlatıp ülkenin her yerinden kızları hey girl okuyarak daha iyi bir erkek olduğuma inandırıp 2k mektup aldım random kızlardan.

- Paticik tarihinin en fazla stalklanan kızının erkek arkadaşı olarak pati'ye geri döndüm falan ...

neyse iyiyim yani deneyimlerim hepsi yaşanmışlık
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı dolaylı yollar bence...

Doğadaki her hayvan içgüdülerini net bir şekilde takip ederek doyasıya sevişir... En zeki varlık insan falan derken mala bağlamanın luzumu yok. Herkes için yeteri kadar eşleşebilecek insan var..

mesele çakallık ya da zengin veya iyi görünmek değil. Bunlar hep güdülerini takip edemeyenlerin yoksunsal bahaneleri..
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...