Daesu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ginaly said: başkalarının yetersizliklerinden ve başarısızlıklarından keyif alanlarla, yüreklerine merhamet ve insanlık damlası inmemiş, reel hayat mutsuzluklarını buradaki insanları eziş ve yerden yere vuruşlarla tamir etmeyen çalışan manyaklar diye hitap edenlerin, başkalarının yetersizliklerinden ve başarısızlıklarından keyif alanlarla, yüreklerine merhamet ve insanlık damlası inmemiş, reel hayat mutsuzluklarını buradaki insanları eziş ve yerden yere vuruşlarla tamir etmeyen çalışan manyaklardan çok da farkı yok gibi. http://i.imgur.com/K064H6S.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 yazar burda hepimiz manyağız demek istemiş 20 sayfayı geçtik bu arada, hedef 30 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ne biçim topic lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Zorlama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 lifeleech said: bitti konu artık beyhude çabalara girme. 5 sayfa önce atıldı bu mesaj bıngıldak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ban ister misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ezik gelir gene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 masa banlanmiyim diye siber uslu çocuğu oynayarak pride mı kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bir image maker ve soul crafter istersen i can help you to lvl-up. Şimdi sakın bana "sen aşırı yakışıklı ve karizmatiksin sen ne anlarsın tip olmadan kadınarı baştan çıkarmayı" falan deme. Çevremde bir sürü yakışılı olmayan kızlarla arası gayet iyi bir sürü adam var. Hepsini gözlemledim. Doğru duruş , özgüven ve net iletişim combosu ile kadınlarla iletişim yeteneteklerini arttırmak istersen istifade edebilirsin. CV'imden inciler : ilk öpüştüğüm kız ICQ blind chat. 15 yaşımda hey girl dergisine yazdığım mektubu yayınlatıp ülkenin her yerinden kızları hey girl okuyarak daha iyi bir erkek olduğuma inandırıp 2k mektup aldım random kızlardan. - Paticik tarihinin en fazla stalklanan kızının erkek arkadaşı olarak pati'ye geri döndüm falan ... neyse iyiyim yani deneyimlerim hepsi yaşanmışlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 hoşgeldin bay narsisizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 ya yaz noyan erram büyükte yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Aruzyon said: - Paticik tarihinin en fazla stalklanan kızının erkek arkadaşı olarak pati'ye geri döndüm falan ... Bu kim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 aslında benim noyanla tanışmak gibi bir achievementım questim de var. ama kesin ifşa eder beni noyan geldi gene şenlendi ortalık, adam neşe kaynağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 hahahah bazı kızların benim noyana xxx quest achivementım var ama kesin ifşa eder beni diyen kızlar gibisin =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 noyan konuyu +15 sayfa uzatan joker kart Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Aruzyon said: hahahah bazı kızların benim noyana xxx quest achivementım var ama kesin ifşa eder beni diyen kızlar gibisin =)) ah bir de türkçen biraz daha iyi olsa, ama her alphanın bir kusuru olurmuş di mi noyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 türkçe olarak değil de kelime ve cümle kombinasyonlarında iyiyim gayet fakat gün içerisine fazla mana harcarsam sonlara doğru error veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 sonraki level-up'da mana regene ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 haci fake umitlere kapilip Icarus gibi yere cakilacaksin sen. olmadi mi, bazen olmuyor zaten. olmak zorunda da degil. zorlamak yerine kabul etmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 üni hayatı boyunca ufak ufak yoklamak, gelecekte de taylanddan bulmak mantıklı bir plan bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Noyan da geldigine gore garbage'a gonderilebilir artik topic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 WHO CARES FOR GF WHEN YOU HAVE HF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aruzyon Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 aşırı dolaylı yollar bence... Doğadaki her hayvan içgüdülerini net bir şekilde takip ederek doyasıya sevişir... En zeki varlık insan falan derken mala bağlamanın luzumu yok. Herkes için yeteri kadar eşleşebilecek insan var.. mesele çakallık ya da zengin veya iyi görünmek değil. Bunlar hep güdülerini takip edemeyenlerin yoksunsal bahaneleri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hollwanderrr Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Aluriel said: Noyan da geldigine gore garbage'a gonderilebilir artik topic noooo garbage olmaz hem ayda bir kez bile olsa istikrarlı biçimde update edicem ben bu topici yıllar boyu bir nevi quest journal bir nevi kız kovalama günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2015 en son "penis de olur" a donmemis miydin ne kiz kovalamasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar