Lectre Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 u are not my friend, u are my brother my friend. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noddle Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 VSYNC'yi kapatmak çok iyi geldi ya kaymak gibi akıyor artık oyun. VSYNC ne demekse, araştırayım bi ara :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Zalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 hazir konusu varken gene sorayim bende de dota'da oluyor boyle bisey. alakasiz zamanlarda combat/combat harici oyunda donma oluyor. FPS dususu yada lag falan degil, direkt donma oluyor. diger oyunlarda hicbir sey yok, sadece dotada oluyor. ekran karti surucum normal ve guncel, ne onerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ssd yoksa takın abi ssd güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 ayni sistem 4k da en yüksek ayarlarda 260-220 fps alıyorum sistemin yeterli değil mesajlarını okuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 titanı yok, düşük seviye pc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 yloibx said: cs go gibi dandik bir oyun lelelel cod player detected Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Esh said: Adam vsync acmis abi. 60 fps yi gorunce foruma yardirmis dogal olarak bu arada bir not olarak ekliyim CSGO'da "Wait for vertical Sync: Triple Buffered" seçtiğinde performans aşırı düşebiliyor. başıma gelmişti benim de, olay 60fps olması değil, takıla takıla oynuyorsun. sebebi neydi bilmiyorum ama csgo'da vsync'i kapamak şart. öyle hayvani bir tearing de olmuyor oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2015 bilmiyorsan neden konuşuyorsun sabahın 8inde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2015 cpu unpark diye keyword birakayim ben de belki bi faydasi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar