Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Operasyon Musul

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

Grego said:

abi yapabilir. cevabını veririm de ama böyle toplu hareketler hoş gelmiyor bana, o kadar. siz daha uzun süredir biliyorsunuz, ben bilmiyorum. böyle nerede bir grup insan sadece birinin üstüne gitse benim birşeyler diyesim geliyor.

anlamadigin su kuddusi daha once butun forumada daldi, kac defa banlandi dondu filan, buraya attigi ilk postta siyasi propagandadan ibaret idi silinmediyse ve bulabilirsen, adi soyadi ile hesap alip geldi "gencler siz bilmezsiniz, gercek taturkcu isci partisidir sizi egiticem" kafasi ile geldi

cyberbully icin kisiye saldirman lazim ben ise daima ideolojisine saldirdim onu anlatmaya calisiyorum, guya benle kac post dalga gecti gecmiste, ben dusunceyi elestirdim o bana "sen bosver bu isleri git cici bi elbise giy sahile cik" gibi terbiyesiz imalarda bulundu ve ne zaman dusunceyi elestirsen bu adam ad homineme bagliyor, butun postlarida bol bol fallacy dolu zaten cunki tartismayi bilmiyor. buraya universite sinavinda yaptigi neti bile yazmistir

tavir ile alakali bu, anhoraya ve bonecrushera yapilan gibi burda kisilik linci yok ama vatan partisi ve nasyonal sosyalist kafalari elestiremezsin, bullyliyorsunuz derseniz freedom of speech derim direk, akp kafasida her gun bombalaniyor burda tayyibe giyabinda cyber bullying yapmayin diye onuda savun istersen :P
Sosyal ağlarda paylaş

Laurelin said:

Grego said:

abi yapabilir. cevabını veririm de ama böyle toplu hareketler hoş gelmiyor bana, o kadar. siz daha uzun süredir biliyorsunuz, ben bilmiyorum. böyle nerede bir grup insan sadece birinin üstüne gitse benim birşeyler diyesim geliyor.

anlamadigin su kuddusi daha once butun forumada daldi, kac defa banlandi dondu filan, buraya attigi ilk postta siyasi propagandadan ibaret idi silinmediyse ve bulabilirsen, adi soyadi ile hesap alip geldi "gencler siz bilmezsiniz, gercek taturkcu isci partisidir sizi egiticem" kafasi ile geldi

cyberbully icin kisiye saldirman lazim ben ise daima ideolojisine saldirdim onu anlatmaya calisiyorum, guya benle kac post dalga gecti gecmiste, ben dusunceyi elestirdim o bana "sen bosver bu isleri git cici bi elbise giy sahile cik" gibi terbiyesiz imalarda bulundu ve ne zaman dusunceyi elestirsen bu adam ad homineme bagliyor, butun postlarida bol bol fallacy dolu zaten cunki tartismayi bilmiyor. buraya universite sinavinda yaptigi neti bile yazmistir

tavir ile alakali bu, anhoraya ve bonecrushera yapilan gibi burda kisilik linci yok ama vatan partisi ve nasyonal sosyalist kafalari elestiremezsin, bullyliyorsunuz derseniz freedom of speech derim direk, akp kafasida her gun bombalaniyor burda tayyibe giyabinda cyber bullying yapmayin diye onuda savun istersen :P

adamın ne kadar gereksiz şeyler yazdığına dair bir derleme yok elimde, bilmiyorum. ağır saçmalamış olabilir.

inandığı şeyleri, adamın özelinde/kişiselinde değil de, siyasi görüş genelinde aşşağıladın diye konu kişisellikten uzaklaşmıyor. o da kendi bildiğince senin için kişisel hale getiriyor konuyu. buraya kadar kimse kimse bariz bir şekilde ( kuddusi ni silinen mesajı ve senin şu hazırladığın pic mesela ) hakaret etmediği takdirde sıkıntı yok.

hoşuma gitmeyen şey, kendi kişisel tercihin sebebiyle yada yaşadığın geçirdiğin dönemler sebebiyle özel bir muamele aurası görmen. ki bence bu ikiyüzlü. sen sensin, düşüncelerin de sana ait, içinde bulunduğun durum ve olaylara göre davranmamak, direkt düşündüğümü yumuşatmadan olduğu şekliyle iletmek bana göre saygıdır. aynı şekilde ukalalık ve aşağılama içeren yorumlarını da yüzüne vurunca, biz kadınız kartı çıkıyor. ama bunu yapan da sen değilsin, bu etrafındakiler. skjfgb.

hoşlanmıyorum mesela yazma şeklinden, herşeyde bir kendi bildiğim dışında bilinenler gereksizdir havası var. kuddusinin başka bir versiyonu gibi diyelim. ama insanlarda garip korumacı bir tavır sezinliyorum, sanki korunmaya ihtiyacın varmış gibi. o hoş değil.
Sosyal ağlarda paylaş

öf ne sığsınız arkadaş her laurelin'in içinde geçen tartışmayı aynı yere çekiyosunuz.

olay kuddusinin fizban'ı "işsiz öğretim görevlisi" diye aşağılamasıyla başladı hatırlatayım.
Kakaya kaka demek için birilerini korumuş olmaya ihtiyaç yok, bu forumda haksıza salağa karşı ister istemez bir cephe hep oluşuyor.
Sosyal ağlarda paylaş

sadece bu konu için söylediğim birşey değil, genel.

Aluriel said:

okudugunu anlama ozurlu oldugunu tescilledigin icin tesekkurler

abi bu yorumaya okumaya ihtiyacım yok, silebilirsin. bir içerik, bir görüş işime yarayacak bir bakış açısı içeren bir cümle kurabilir gibi hissedersen tekrar yaz, memnuniyetle okurum.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben de geneli söylüyorum zaten, genelde kuddusinin böyle davrandığı durumlarda hep aynı olay yaşanıyor. Yine belirli bir kadro toplanıp bir iki ahahah yazıyor geçiyor vs. İşin içinde laurelin oldu mu şu yukardaki saçmalıkları yazıyosun(uz).

Tek kişiye bu kadar yüklenilmesi bana dokunuyordan girdin konuya, açıkladık neden o tek kişiye böyle davranıldığını. Şimdi laurelin e özel muameleye çekiyorsun konuyu.
Ha laurelin i sevmiyorum bu kadar destek görünce sinir oldum falan diyorsan o başka tabi ona birşey diyemem asdf
Sosyal ağlarda paylaş

ben "ne? kuddusi ılık mı olmuş???" dedim diye banlanmıştım 1 hafta lan ılıklar. hepiniz ılıksınız olm
grego senin gözündeki filtrelerden dolayı yanlış anladığın bi durum var 5 sene önce olsa nicki farklı olsa laurelini koruyan biri varsa gene koruyacaktı. çünkü onunla benzer düşüncedekiler belli, ona göre espri yapıyo, ona göre yanında yer alıyor vb. çetoyu bilen biliyor vatan parti kafasında olanlar belli
2-3 sene önce ben de aytunca kızmıştım bu çetonun niye bu kadar üstüne gidiyosunuz yaşlı başlı adam yazık değil mi diye de değilmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

ben bu yorumu ilk kez yapıyorum. konuyu da ilk olarak buraya getirdim. bu tavrın bir geçmişi varsa bilemiyorum.

ek : daha önce böyle ilerleyip konunun buraya çıktığını da görmedim. varsa bir örnek link pls.

Oldu bir iki defa daha sequonun banlandığı mevzu da oldu yine işte en son çıktı bir iki kişi "sequo haklı bence laurelin torpilli ehuehu" diye yardırdı. Ben tanımam etmem laurelin'i, ben sinir oluyorum böyle mesajlar görünce fazla sığ, kim bilir o ne diyordur sadf
Sosyal ağlarda paylaş

daha yeni okudum ya discord dramını. sana diyecek birşey olmadığı kanaatindeyim. ama en azından kuddusi ile ilgili her dediğinin arkasındaymışım gibi bir hava yaratmasak daha mantıklı olur gibi. gördüğümü söyledim, ona da muhatabı cevap verir uygun gördüğünde.
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

sadece bu konu için söylediğim birşey değil, genel.

Aluriel said:

okudugunu anlama ozurlu oldugunu tescilledigin icin tesekkurler

abi bu yorumaya okumaya ihtiyacım yok, silebilirsin. bir içerik, bir görüş işime yarayacak bir bakış açısı içeren bir cümle kurabilir gibi hissedersen tekrar yaz, memnuniyetle okurum.

düşünce özgürlüğü diyordun 2 post önce? yada senin ihtiyacına göre mi post atıyoruz artık?
Sosyal ağlarda paylaş

Grego said:

daha yeni okudum ya discord dramını. sana diyecek birşey olmadığı kanaatindeyim. ama en azından kuddusi ile ilgili her dediğinin arkasındaymışım gibi bir hava yaratmasak daha mantıklı olur gibi. gördüğümü söyledim, ona da muhatabı cevap verir uygun gördüğünde.

neyin arkasındasın neyin değilsin, arkasında olduğun postlara verilen hangi cevaplarla sorunun var yaz da bilelim o zaman

burada "açılın kadınız biz" "kuddusiyi linç edenler" vs muhabbeti çektiğine göre muhattaplarından biri de ben değil miyim? ne konuştuğundan haberin yok belli ki daha senin

discord "dramı" dediğin şey de xunn'un beni kanaldan kicklemesinden ibaret, bel altı vurmaya kaçak güreşmeye çalışıyorsun ama olmuyor

edit: kuddusi yemliyor mu seni hayırdır ne bu öfke, ne bu haksız olduğunu bile bile açık arama laf sokma üste çıkma çabası?
Sosyal ağlarda paylaş

yaraması mı gerekiyor?

savunduğun adam ırkçı, dar görüşlü, sabit fikirli, herhangi bi tartışmada %100 yanlış olsa dahi geri adım atmayan bi adam. hala savunuyorsun. söyleyince ben başka postlarını bilmem genel konuşuyorum diye kıvırıyorsun. e bilmiyorsun madem neyini savunuyorsun. durduk yere laf ediyor sanki edenler.

yararsız post atıyorsun ama yea olayına ise hiç girmiyorum. zira bi kaç post önce düşüncesini belirtmesine niye engel oluyorsunuz diye saçmalıyordun ki öyle bişey yoktu ortada.
Sosyal ağlarda paylaş

ben okuyacağımı okudum, sen kendini ifade etmekte sıkıntı çekiyorsun diyeceğim de sorun o değil kaçak dövüşüyorsun

edit:
bu arada aluriel'e söylediğinle ilgili olarak.
Grego said:

gerçekten düşünce akıyor şu post ufkum açıldı
Sosyal ağlarda paylaş

ikinizin toplamı ; kaçak dövüşüyorusun, yemleniyor musun, laf sokma çabası, üste çıkma çabası, kıvırıyorsun, saçmalıyorsun.

bence gayet net ifade etmişsiniz kendinizi, ben üstüne aynı telden çalarak konuyu daha da uzatmayayım. çünkü bu yaklaşıma neyi nasıl anlatacağım. daha doğrusu niye.

laurelin i ukala bulsam da, en azından iletişim kurulabiliyor, yazıyor, okunuyor. sizin derdiniz o değil, haklı çıkalım, lafımızı sokalım ehere mehere.

kendinizi daha düzgün ifade edebildiğinizde haber verin. vermeyedebilirsiniz.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...