darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 yine dram dönmüş yine kaçırmışım.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Faşik moderasyon bütün eğlenceli postları silmiş yine :(
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 çekilin kadınız biz. bize denen herşey kişisel, ama biz kişisel değiliz. çünkü kadınız biz.
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 sen neyin kafasını yaşıyorsun ya. hangi mesajın silindi bilmiyorum da benim farkettiğim sadece cetonun saçmaladığı mesaj kaldırılmış o kadar. ki orda yazanın yarısını ona söyleseler facebooktan adres aramaya kalkar yine
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 benim mesaj niye silinmiş onun kafasını yaşıyorum. sen neyin kafasını?
darkwingduck Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Grego said: çekilin kadınız biz. bize denen herşey kişisel, ama biz kişisel değiliz. çünkü kadınız biz. ahaha wut
yumy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Grego said: iyi de benim mesajda silinecek ne vardı. Topağı okumadan ağır saçmalamıştınız çünkü "liiv çeto eloon böhüü" kafasıyla mesajlar vardı. Bu kadar insan çok kötü fesat insanlar olduğu için yaşını başını almış adamı her fırsatta kıstırıyolar evet hem de sadece ona yapılıyor bu, cuz reasons..
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 herkesin dediği, bir kişinin üstüne her seferinde böyle gidilmesinin gereksizliği. kim kuddusi yi niye savunsun. aklınıza gelen, anladığınız ilk şeye tuzla koşmayın bir zahmet, anladığınız gibi olmayabiliyor. üstüne gitmeyin demek adamı savunmak olmuyor. bullying yapıyorsunuz. benim de buna ek olarak dediğim, bu üste gitmenin pohpohlanması, cevap alındığında da kadınız biz in ortaya çıkması, bu kadınız biz ritüelini de genelde hemcinslerimin yapıyor oluşu.
Remus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Aluriel said: sen neyin kafasını yaşıyorsun ya. hangi mesajın silindi bilmiyorum da benim farkettiğim sadece cetonun saçmaladığı mesaj kaldırılmış o kadar. ki orda yazanın yarısını ona söyleseler facebooktan adres aramaya kalkar yine Onu alıntılayanların mesajlarda gitmiş :(
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Kadınlıkla ne alakası var ya konunun. Kadınlar çeto yu kolluyor muymuş şimdi anlamadım
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Grego said: benim de buna ek olarak dediğim, bu üste gitmenin pohpohlanması, cevap alındığında da kadınız biz in ortaya çıkması, bu kadınız biz ritüelini de genelde hemcinslerimin yapıyor oluşu. nigger please cetoya whiteknightlık yapmak. insan hayret ediyor yeminle
Aluriel Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Remus said: Aluriel said: sen neyin kafasını yaşıyorsun ya. hangi mesajın silindi bilmiyorum da benim farkettiğim sadece cetonun saçmaladığı mesaj kaldırılmış o kadar. ki orda yazanın yarısını ona söyleseler facebooktan adres aramaya kalkar yine Onu alıntılayanların mesajlarda gitmiş :( e abi stnadart uygulama değil mi bu? bi mesaj gösterimden kaldırıldığında alıntı yapanlarınkileri de kaldırıyorlar yoksa bi anlamı yokki asıl mesajı kaldırıp diğerlerini bırakmanın. tek tek editleyecek mi mod?
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 kadınız biz dediğim; bu kuddusiye yardıran herkesin kişisel olmaması ama adamın her tepki verişinin ne hikmetse kişisel oluşu. adını öyle koyuverdim, kadınlar genelde yapıyor diye. örn: şu kuddusi li pic kişisel olmuyor mesela, laurelin in yaptığı. ama ona cevaben yazarsa adam kişisel. uuu. adamın kendi inançları, siyasi görüşünü dalga malzemesi haline getirilmesine laf yok, ama başkasının yok özel hayatı, yok paylaştı, kinişimizsiniz böyle oluyor. böyle nabza göre şerbet hoş değil.
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Aluriel said: Grego said: benim de buna ek olarak dediğim, bu üste gitmenin pohpohlanması, cevap alındığında da kadınız biz in ortaya çıkması, bu kadınız biz ritüelini de genelde hemcinslerimin yapıyor oluşu. nigger please cetoya whiteknightlık yapmak. insan hayret ediyor yeminle abi köylü müsün? olan ortada, adam yazar yazmaz, liseliye bağlıyor bir grup. vırvır. bugün kuddusi olur, yarın sequo olur. bırakın herkes kendi inandığı şeyi istediğince ifade etsin.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 kuddusi'nin hangi inandığı şeyi söylemesi engelleniyor? Adam saçmaladığı için, hadi forumun sosyal kodlarına uymadığı için diyelim, dalga geçiliyor. E o zaman sen niye milletin inandığı şeyi söylemesini engellemeye kalkıyorsun? Millete liseli falan gibi laflar atıyorsun, aynı şey. O zaman amacın nedir senin?
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Adam biraz itici ama şimdi kabul et Grego. En çok ben bilirim en çok bana soracaksınız tavırları falan mesela.
ascraeus Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 kuddusi haksız onu savunmaya kasan gergo daha haksız
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 kişiye göre muameleyi vurgulamak amaç. sipeyskeyk said: Adam biraz itici ama şimdi kabul et Grego. En çok ben bilirim en çok bana soracaksınız tavırları falan mesela. onu bilemem. ben adamın yazdıklarını yada buradaki varlığını savunmuyorum. adama yapılan muamele hoş değil, daha seviyeli olabilir. herkes bizim gibi yada bir grup gibi düşünmek zorunda değil. farklı bakış açısı iyidir. hakaret ederse silersin, uyarırsın. ama bu toplu linç. ascraeus said: kuddusi haksız onu savunmaya kasan gergo daha haksız düşünmen komik, yazman daha komik.
eldar Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Kişiye göre muamele yapmayacaksak biz neyiz yahu? Biz insanız, kişiye göre muamale yapmak haksızlık yapmak değildir. Ha burası mahkeme olsaydı, o zaman herkese eşit muamele isteyebilirdin. Burası sosyal bir ortam olduğu için herkese eşit muamele istemek kendini kandırmaktır. Çünkü hiçbir insan evladı bu şekilde yaşamaz. Ayrıca ben forumda dalga geçilen birçok insan gördüm seni kaçını savunmaya kalktın? Demek ki sen de kişiye göre muamele yapıyosun. Forumda, atıyorum zencilere karşı farklı muamele yapılıyor olsaydı, o zaman dediğini anlarım, hatta desteklerim. Ancak bir kişiye, ait olduğu dinden, milleten vs ayrı olarak, sırf kendi hareketleri, düşünceleri, yazdıkları sebebiyle farklı muamele yapılması doğaldır.
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 büyük bir hata yapıp sequo yu savunmuştum. sdgbv.
dasBock Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Iraktan hadsiz tehditmiş. yahu medyamız ne soluyo arkadaş bu nasıl kafa? biz sınırımızı sözde 5 dakika işgal etti diye uçak vuruyoruz ama başka memlekete 1200 asker sokup "sizi vururuz" mesajı alınca hadsiz oluyolar. yemin ediyorum türkçeyi unutmak istiyorum artık sırf şu pislikleri okumayayım diye. http://www.milliyet.com.tr/irak-tan-hadsiz-tehdit-turk/dunya/detay/2158794/default.htm
yumy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 grego ya ahaha belli ki kuddusi henüz senin bir mesajını alıntılayıp seninle aynı fikirde olmadığı için sana "şekerim, koçum, cicim" gibi sıfatlarla itham ederek ne kadar çocuk, işsiz ve haksız olduğunu kafana kakmaya çalışmamış. Gün gelip kuddusi ile farklı düşüncelere sahip olduğunda, o erdemli "vicdan sahibi patidaşlar" statüsünden "işsiz, zavallı, internet bebesi" statüsüne inince gel buraya yine yaz askjhdfkajs
Grego Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 abi yapabilir. cevabını veririm de ama böyle toplu hareketler hoş gelmiyor bana, o kadar. siz daha uzun süredir biliyorsunuz, ben bilmiyorum. böyle nerede bir grup insan sadece birinin üstüne gitse benim birşeyler diyesim geliyor.
yumy Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 5, 2015 Tamam işte, nasıl sen şimdi onun için yazıyorsan biz de kuddusinin dayılandığı insanlar için kuddusiye yazıyoruz böyle görünce. Bu tarz tiplere toplu tepki vermedikçe davranışları pek değişmiyor çünkü. Bir ara bırakmıştı mesela sadece futbol gurusu ilan etmişti kendini yine döndü...
Öne çıkan mesajlar