PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Selam, ikincl el internal hdd aramaktayım. Tercihen 1tb ve üstü arıyorum, ama 500gb'a kadar inebilirim bulamazsam. Belirli bir model aramıyorum, çalışıyor ve kamyon motoru gibi ses çıkarmıyor olması yeterli. Satmak isteyen varsa dürtsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 olm satsanıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 bende bi tane 3.5" var bi tane de 2.5" 2.5"i usb 3.0 kutusuna da koyabilirim 2.0 kutusuna da, hepsi wd (2.0 lı bi hdd bozulmuştu da ondan kutu var elimde sdf) hangi kombinasyona kaç para veriyosun ona göre satarım belki sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 kutu lazım değil bana abi, içine takıcam kasanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 100 tane hdd dagittim o zaman nerdeydin bilader sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 coin kasacak amele hdd arıyor adam muhtemelen dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 500 olmadı diyelim 320 olumlu mu? kullanmadığım kasadan çıkar, bakmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Esh said: 100 tane hdd dagittim o zaman nerdeydin bilader sdfg kablo toplayıcısı dedim, bedava dağıttım dedin. hdd lazım bana da gene aynısını diyorsun. bedava dağıtıcağın şeyleri bana mail olarak atabilir misin cc ye di' yi falan koy ltf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anhora Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Ben satacaktım da 2TB External'ler 300'e çıktı vazgeçtim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 1 TB var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Esh said: 100 tane hdd dagittim o zaman nerdeydin bilader sdfg abi onu görene kadar almışlardı ya, yıkılmıştım zaten sdf Madcat said: coin kasacak amele hdd arıyor adam muhtemelen dsf yok ya uğraşmıyorum artık öyle şeylerle, hoarder olduğum için tükendi yerim. harddisk lazım. @guncel: 320 için çok çaresiz kalmam lazım ya ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2015 2 tane 6tb aldım son zamanlarda, bi 2'lik bi de 3'lük açığa çıkmıştı. satayım diyordum sonra amazon indiriminde 30 dolara güzel bi external harddisk kutusu buldum 2'li, aldım, yolda geliyor.. gelmezse veya sıkıntı falan çıkarsa satarım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar