Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Subaru sevilmez mi hiç yahu?

paramecium

Öne çıkan mesajlar

@para ben yaklaşık senin dediğin kadar yolu benzinli ile yapıyorum aslında ya. Elektriğe mi geçsek :P

Bu arada C4 Picasso diye bir model gördüm bugün yolda, daha önce dikkatimi çekmemişti ama senin ihtiyacına uygun gibi göründü fazlasıla. SUV değil de MPV sanki senin ideal aracın.
Sosyal ağlarda paylaş

Grand Scénic'den sonra ona hepsi performanslı gelir zaten.
Audi quattro ruhundan kopan bi adam gitti Grand Scénic aldı.
Daha fazla dayanamadı tabii o iğrençliğe. Kanı bitlendi. Şimdi hanımı kandırmak için yakışıklı ama güçlü bişeyler arıyor.
"Ama bak yükleme eşiği geniş ve alçak, hem dizel az da yakıyor, nooooooolur alliiiiiim"
:D
Sosyal ağlarda paylaş

Selam,

Olayı fazla eşelemeye gerek yok; Rotweiler parmağını basmış :D

Vallahi Scenic fonksiyonellik harici bir şey vermiyor; yok hızlı tümseklere girme ön takım zarar görür, çok devirli kullanma motor kulağı gidebilir, yok teyp reset atar ve tanımlı telefonlar ile radyo istasyonları gider... Abi 75cm'lik ön cam sileceği nedir ya! Bulması dert. Azcık devirli kullanırsın ve >7,3 litre tüketimler normal gelir. En ufak noktasına kendim parmak sallayamıyorum.

Audi'i bıraktığımda şimdikinden daha karakterliydi. Hâlâ B5 kasayı seviyorum. Şimdikiler Adnan Hoca'nın kedileri misali olmuşlar. Beğendiğin config yanına yaklaşmak mümkün değil zaten.

Yarın Forester'ı deneyeceğim. Mart ayında makyajlı kasa geliyor, fiyat ne kadar değişir bilmiyorum gerçi.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

miyaw33 said:

Fiat 500x gördüm bugün trafikte kırmızı, baya güzel aracmis, kullanan yada test eden varmi

1000kmye yakın kullandım.
İç mekan cooperla giulietta arası bişey his olarak. Malzemeler hiç fena değil. Giderken Renegade tarzı hissettiriyor. Otomatiği başarılı bayaa. Tüketim klasik Fiat tüketimi zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

Benim subaru sevdalısı bir arkadaşım var, daha önce forester kullanıyordu şu an outback aldı, onunki 3.0 benzinli yanlış hatırlamıyorsam. Arabanın içi de baya hoş gözükmüştü gözüme. Subaru'dan çok memnun.

Araç fena gidiyor, kalkışta benim cooper s e 1-1,5 boy fark attı :>
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...