dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 nesliniz kuruyacak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 kurumayınca madalya mı veriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 olmez de sag kalirsak ..10 sene sonra konusalim bu mevzuyu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2015 Besiktas ev tuzla is Musteri veya is icin bir yere gitmem gerekmezse min besiktas tuzla tuzla besiktas Saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 @para ben yaklaşık senin dediğin kadar yolu benzinli ile yapıyorum aslında ya. Elektriğe mi geçsek :P Bu arada C4 Picasso diye bir model gördüm bugün yolda, daha önce dikkatimi çekmemişti ama senin ihtiyacına uygun gibi göründü fazlasıla. SUV değil de MPV sanki senin ideal aracın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 jacabo said: Besiktas ev tuzla is Musteri veya is icin bir yere gitmem gerekmezse min besiktas tuzla tuzla besiktas Saygilar olm sen daha değiştirmedin mi evi :( yapmayın böyle şeyler, ben üzülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 jacabo said: Besiktas ev tuzla is Musteri veya is icin bir yere gitmem gerekmezse min besiktas tuzla tuzla besiktas Saygilar senin niye böyle oldugun anlaşıldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 jacabo said: Besiktas ev tuzla is Musteri veya is icin bir yere gitmem gerekmezse min besiktas tuzla tuzla besiktas Saygilar Bi süre sonra insan günde o kadar km yapmayınca canı sıkılıyo adsasdada .Ramazanda oruç tutmaya da gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayserili Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Subaru candır. Ayrıca günlük iş ev arası 220km. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 abi her gün o kadar yol yapıyorsanız araba değil ev bakın. dünyanın en mükemmel arabasına da sahip olunsa istanbulda iş gidiş geliş saatlerinde çekilmez vallahi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 volvo denmis ama v70 r design v70 awd xc60 r design denmemis, volvonun r design serisini incele derim :) performans ariyorsan tabi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Grand Scénic'den sonra ona hepsi performanslı gelir zaten. Audi quattro ruhundan kopan bi adam gitti Grand Scénic aldı. Daha fazla dayanamadı tabii o iğrençliğe. Kanı bitlendi. Şimdi hanımı kandırmak için yakışıklı ama güçlü bişeyler arıyor. "Ama bak yükleme eşiği geniş ve alçak, hem dizel az da yakıyor, nooooooolur alliiiiiim" :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Fiat 500x gördüm bugün trafikte kırmızı, baya güzel aracmis, kullanan yada test eden varmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Selam, Olayı fazla eşelemeye gerek yok; Rotweiler parmağını basmış :D Vallahi Scenic fonksiyonellik harici bir şey vermiyor; yok hızlı tümseklere girme ön takım zarar görür, çok devirli kullanma motor kulağı gidebilir, yok teyp reset atar ve tanımlı telefonlar ile radyo istasyonları gider... Abi 75cm'lik ön cam sileceği nedir ya! Bulması dert. Azcık devirli kullanırsın ve >7,3 litre tüketimler normal gelir. En ufak noktasına kendim parmak sallayamıyorum. Audi'i bıraktığımda şimdikinden daha karakterliydi. Hâlâ B5 kasayı seviyorum. Şimdikiler Adnan Hoca'nın kedileri misali olmuşlar. Beğendiğin config yanına yaklaşmak mümkün değil zaten. Yarın Forester'ı deneyeceğim. Mart ayında makyajlı kasa geliyor, fiyat ne kadar değişir bilmiyorum gerçi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 İstanbula taşınıyorum ben de inşallah. Bol bol seni dürterim ben. Otomobile doyarsın biraz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 miyaw33 said: Fiat 500x gördüm bugün trafikte kırmızı, baya güzel aracmis, kullanan yada test eden varmi 1000kmye yakın kullandım. İç mekan cooperla giulietta arası bişey his olarak. Malzemeler hiç fena değil. Giderken Renegade tarzı hissettiriyor. Otomatiği başarılı bayaa. Tüketim klasik Fiat tüketimi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 burdan da anlıyoruz ki rotweiler aslında testdriver :D iş barşvurusunu nereye yapıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Vallaha kullandım ya :( kullanmadığım şeyi yaptım demem yahu. Fotolar bile çekiyom :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 land cruiser prado kullanıyorum. cidden çok rahat araba Türkiye'deki saçma sapan vergiler olmasa Türkiye'de de bir tane alırdım. Tabi benzini içiyor o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 bırak rahat olsun 2012 model 2. eli 300bin liralık alet yıllık vergisi de 8bin lira trde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Selam, (Forester için konuşluyorum) Turbolu 2.0 motor biraz daha az tüketebilse alınabilir diesel yerine. Toyota'a baktım, mantığım o görüntüyü iptal etti! Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Rotweiler said: Vallaha kullandım ya :( kullanmadığım şeyi yaptım demem yahu. Fotolar bile çekiyom :D aaa öyle bişey demedim ben, gerçek mesleğin testdriver miş dedim. banada aynısından ayarlasana dedim kötü bişeymi dedim alınmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Benim subaru sevdalısı bir arkadaşım var, daha önce forester kullanıyordu şu an outback aldı, onunki 3.0 benzinli yanlış hatırlamıyorsam. Arabanın içi de baya hoş gözükmüştü gözüme. Subaru'dan çok memnun. Araç fena gidiyor, kalkışta benim cooper s e 1-1,5 boy fark attı :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Selam, Outback iyi, güzel ve hoş ama beni aşar :( Forester sanki daha yüksek olduğu için daha ferah olurmuş gibi geliyor. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar