tiLi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2015 son bossun son tryda yapılan dikkatsizlik nereye iq oluyo lan kaptan canımı sıkma. iskarda da hymn açıp yürümüşlüğüm var gerçi dün akşam, başka şeyler de var da hepsini 1 hafta benchte oturmama bağlıyorum hıh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2015 sus git mythic 5man yap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2015 4 kisi banlandi 1 hafta atladik ama, archi de oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 tiLi said: son bossun son tryda yapılan dikkatsizlik nereye iq oluyo lan kaptan canımı sıkma. iskarda da hymn açıp yürümüşlüğüm var gerçi dün akşam, başka şeyler de var da hepsini 1 hafta benchte oturmama bağlıyorum hıh da ayrı yazılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 micha said: tiLi said: son bossun son tryda yapılan dikkatsizlik nereye iq oluyo lan kaptan canımı sıkma. iskarda da hymn açıp yürümüşlüğüm var gerçi dün akşam, başka şeyler de var da hepsini 1 hafta benchte oturmama bağlıyorum hıh da ayrı yazılır. Hangi da? Ayrı yazılması gerekeni ayrı yazmış zaten adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 bence ragefreak yüz vermiyor diye trollicek yeni birisini arıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Ama yanlış adama bulaşıyo, Tili temsili: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHH quix :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2015 HAYIRDIR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 mardox said: bence ragefreak yüz vermiyor diye trollicek yeni birisini arıyor. Gazlama şu adamı ya muhatap ettirip popcorn açtıracaksın millete gerek yok. :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 micha said: tiLi said: son bossun son tryda yapılan dikkatsizlik nereye iq oluyo lan kaptan canımı sıkma. iskarda da hymn açıp yürümüşlüğüm var gerçi dün akşam, başka şeyler de var da hepsini 1 hafta benchte oturmama bağlıyorum hıh da ayrı yazılır. şunu yazacak cahillikte bir insanın hala gelip utanmadan bıkbık yapabiliyor olması eşsiz bir çapsızlık örnegi. gerçi 10m heroic raidden garrosh kesince ss almak için adam çıkarıp yerine girip ss alan adam bunu da yapar hiç utanmadan, np. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Vermeyin şu adama gaz dayanamayıp yine sağdan soldan çalıp yıldızlı cümlelerle wall of text'lerini oluşturmuş. 3 senedir nick aynı 3 senedir guild aynı. 3 senedir casual mode aynı, 3 senedir ekibin %70'i aynı . Peki sen? Dramaların aynı Kick Catastrophe Kick Method Name Change Engg (rezil oldum eyvah mode) kick yedin mi artık takip edemiyorum. Buna ek olarak sayamadığım sayfalar kadar Murat ile olan dramaların , algıda sıfır olup pozitif düşünme yetisinden yoksun bir insansın Bunun dışında iki tane sayende kitlenen catastrophe başlıkları. Aklıma şuanda gelmeyecek kadar saçmalıkların. Oyunculuktan önce adamlığını ortaya koy. Burada madara oluyorsun veya tırmalıyorsun "nasıl itin götüne sokarım" diye. Millete patlamış mısır patlattırmaktan başka birşey yaptığın yok. Bak artık yoluna.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 da birleşik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Bizim guild(de) dramalarda catasthrope ile kapışıyor ne top guild olduk lan demir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 best guild tr oldugumuz icin drama'miz da top tier olacak tabii ki. bizden bagimsiz muhabbetler bile bizim dramamiz sayiliyor su an <3 tabard takmis gibi hissettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragefreakyo Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 micha said: Vermeyin şu adama gaz dayanamayıp yine sağdan soldan çalıp yıldızlı cümlelerle wall of text'lerini oluşturmuş. 3 senedir nick aynı 3 senedir guild aynı. 3 senedir casual mode aynı, 3 senedir ekibin %70'i aynı . Peki sen? Dramaların aynı Kick Catastrophe Kick Method Name Change Engg (rezil oldum eyvah mode) kick yedin mi artık takip edemiyorum. Buna ek olarak sayamadığım sayfalar kadar Murat ile olan dramaların , algıda sıfır olup pozitif düşünme yetisinden yoksun bir insansın Bunun dışında iki tane sayende kitlenen catastrophe başlıkları. Aklıma şuanda gelmeyecek kadar saçmalıkların. Oyunculuktan önce adamlığını ortaya koy. Burada madara oluyorsun veya tırmalıyorsun "nasıl itin götüne sokarım" diye. Millete patlamış mısır patlattırmaktan başka birşey yaptığın yok. Bak artık yoluna.. Bak beberuhi, başka birşey bulamadın da(da ayrı) mı 6.5 yıl içinde 2 guild degiştirişim mi garip geldi sana? Ben şöyleyim ben böyleyim diyorsan en azından şöyle bir baktıgımda(da bitişik) tutarlı bir yanın olsun. Boşbeleş konuşmaları yaşam tarzı haline getirmişsin. El şeyiyle gerdege girmeyi de bırak artık murat askerlik arkadaşın mı senin, adam senin hakkında kim bu micha denen dallama diyor. Sent Lana guildine başarılar, michadan uzakta geçirdiginiz güzel günler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2015 suan oyuna geri dönünce twisting nether'da mı yoksa dreanor'da mı oynayacam diye düşünüyorum da, bu konu karar vermemi kolaylaştırıyor dsafas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 sent lana intensifies arkadaslar. guild'i international yaptik. twisting nether icerisinde NEZIH BIR ORTAM KURUYORUZ. ingilissce bilen arkadaslari bekleriz. social olmalari onemli degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Mekanik guild'i Tarren Mill'e migrate etti. Sonrasında tekrar Twisting Nether'a aynı kadro UNSEEN adıyla devam etti. Kısaca UNSEEN ile Mekanik aynı guild. GM'liğini Oranar yaptı. O zamanlar ben aktif değildim. Tabi sen bunları bilmediğin için bir an olsun heyecan yaratmaya çalışmışsın. Pasif olduğum dönemde guildi dağıttık herkes bir yere gitti. Bizde kendimizi en yakın gördüğümüz Serdar Abi'nin guildinde kısa süreliğine karakterlerimizi soktuk.Hiçbir aktif raid yapmışlığım yok. Aç onların loglarınada bak.Gidip Ceyar ile görüşebilirsin. Arada geçişler var. Geçişlerin hiçbiri progress bazlı değil. "Eniac means Mekanik. " Sent Lana'nın bu arada başarılı olacağını düşünüyorum. Amatör ruhla giden bir ekip. Devamı inşallah gelecek contentlerde olacaktır. Arada troll'ler parazitler olacaktır. Arkadaşın kusuruna bakmayın. Derdi bitmez 2 senedir benimle. Okuyarak burada gülüyoruz hep birlikte. :)-D (en azından guildce) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kudretliadam Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim ki guildin ismi çok şık. İnşallah progressi ilerletir ve daha başarılı şeylere imza atarsınız. Herşeyden önce arkadaşlığınız ve takım ruhunuz sağlam olsun gerisi gelir zaten. Başarılar dilerim Şaka ile karışık not: Bir de bol bol raid yapın ki daha çok potion satalım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 guildin ismi götüm gibi progresinizde berbat,bence oyunu bırakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 dhsladalsj tesekkurler herkese. guild'in ismi ve su anki progress'i hakkinda fin'le 100% ayni fikirdeyim. progress'i hallederiz de isim konusunca yapacak bi' sey yok. inside joke biraz fsjdlkfjsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 tersten yazılmış bişey mi diye baktım kolonoskopi gibi bi anlam çıktı guild ismi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2015 Fin said: guildin ismi götüm gibi progresinizde berbat,bence oyunu bırakın Olm adam bizi tek post ile özetledi. Demir böyle boktan bir guildimiz oldugu icin mutluyuz genedeee(da) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar