aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/karyolalar/29931596/malmluroy-cift-kisilik-karyola.aspx http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/yataklar/yayli-yataklar/70243458/jomna-cift-kisilik-yatak.aspx yatak bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 dediği malları ikinci el alsa biraz değil 5kdan fazla kalır elinde bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Black_Hand said: Xaero said: bekara mı? bekar, seksli ev EVET. ginaly naptın ya :/ http://www.sahibinden.com/ilan/emlak-konut-gunluk-kiralik-kadikoy-merkezde-super-luks-full-plusfull-degisik-dizayn-terasli-122113347/detay Al işte 10 bine döşersin böyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 topkapı'ya toptancılar çarşısına gidiyorsun. toptan fiyatına perakende satış yapan kocaman yer, alışverişini yapıyorsun istediğin yerden, isimlerini alıyorsun, sonra cıkarken kamyon tutuyorsun malzemelerin listesini veriyorsun adam toplayıp getiriyor. en azından 5 sene önce öğrenci evi tutarken böyle yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 2000 yatağa çok yani? ne biliyim ya, günün en kötü 8 saati üstünde geçiyor hınzırın, iyi olsun diye gömdüm yatağa. çokmuş 2k , öğrenmiş olduk. beyaz eşya belki 2.el olabilir de, koltuk falan 2.el almam gibi. Şunu da aşalım: 10 Bin TL den kalmasın abi cebime, artmasın yani. ''2.el alayım 10 bin Tl den 3k kar edeyim'' kafası değil, 10 bin TL ye mümkün olan en iyi (yada size göre hoş olan) şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 o zaman şöyle yap, ikinci elcilere git, orada içine sinen beyaz eşya görürsen, çalışır mümkünse garantili durumda bulursun belki, alabildiğini al, içine sinecek büyük yemek masaları falanda bulabilirsin ahşap vs şekilli ^^ bunu yaptıktan sonra elinde kalan bütçeyi hesapla %15-20 yatağa ayır kafana göre kalanı zaten alınacak şeyler koltuktur ıvır zıvır. ha işte tv yanına bi ps3-4 alayım 10kya dahil edeyim dersen belki o ikinci elciden beğendiğin koltuk vsde olabilir, zaten gittiğinde beğendiğin 1-2 şey oluyor almadan dönemiyorsun. mesela ayaklı gece lambaları var genelde akşamları loş ortam için kullanılıyor vs, sıfırı 60 70 lira hangi ikinci elciye sorsam 10 liraydı ankarada. karyola alma hazneli baza + yatak al işte, iyi oluyor baza içine birşeyler koymaya, cidden yere ihtiyacın oluyor evde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 kalmaz zaten 10binden hesab edemediğin bi sürü şey var çatal bıçak paspas sabunluk diye birikip iyi giriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 şu ikisini 2600 a almıştım, gayet memnunum bosch a bir bakabilirsin. buzdolabı http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/buzdolaplar%C4%B1-ve-derin-dondurucular/nofrost/KDN53NW20N.html?source=browse çamaşır http://www.bosch-home.com/tr/%C3%BCr%C3%BCnler/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-ve-kurutma-makineleri/%C3%A7ama%C5%9F%C4%B1r-makineleri/WAK20211TR.html?source=browse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 o nasıl bulaşık makinası abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 alt taraf yıkıyor üst taraf duruluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 grego istediğim tarzda bir cevapla gelmiş topiğe, tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 çamaşırlık al abi, unutma sakın, çamaşırlık şart, asmaya böyle. şart yani, olmadan ev olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 medimarkt a gidip 50 tane arasından ürünü belirleyip bayisine gittim. nakit verseydim 2400 e kadar çekmişti. bütün pazarlığı kanırta kanırta yaptıktan sonra, peki nakit versem naparız deyince güzel fiyat alınıyor. sonra bu fiyatla gidiyorsun mediamarkt a bayi bana bunu verdi diyorsun, 50 lira daha aşağı çekiyorlar. ama bayi ile markanın garantisinde almak daha iyi, mm garantisi falan yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lectre Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 mediamarkt ve elektroworld(bimex)te baya indirim oluyor dönem dönem bazı ürünlerde, ben çamaşır makinesi buzdolabı öyle almıştım, indesit aldım memnunum hala, italyan falan iyi iş yapıyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 dipnot; lowforst ve derinliği normalden kısa olan buzdolaplarından kaçıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 arka hacim derinliğini diyorsun herhalde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 i like big butts diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 evet, ilk gittiğimde lan zaten içine birşey koymuyorum, yerden kazanırım diyordum. çünkü geçen sene eve taşınınca, ikea da derinliği normal elbise dolaplarından daha kısa olanlardan almıştım. baya da iş görüyor, ulan hakkaten o kadar derinliğe gerek yok demiştim de, buzdolabında olmuyormuş o iş. bir tencere atıyorsun raf doluyor derinlik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aquila said: http://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/yatak-odalari/karyolalar/karyolalar/29931596/malmluroy-cift-kisilik-karyola.aspx yatak bundan ibaret. abi ben bunu kirmistim ya, sonra gecenin bi yarisi disari cikip, kilit tasi bulup alttan desteklemek zorunda kalmistim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 kurt oldugun icin olabilir, bizde kirma bolme yok. henuz. seks de yapmadigim icin uslu uslu yatiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 sen seks yaparsan banko kirilir zaten. yapma zaten seks falan ne o oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 soru yetersiz geldi bana hiç esyan yok gibi mi dusuncez yani böyle anadan üryan duruyorsun gibi mi. Once bir ihtiyac listesi cıkarmak lazım hatta kesin olsun belki gibi iki liste cıkarmak lazım once bunu cıkaralım sonra bunlara mininum nasıl harcanır onu bulmak lazım.Aşagıdaki liste net olsun ondan sonra imkanlı mı degil mi cıkar zaten.Bence ev bombos olacaksa ve alınacak seylerde ikinci el olmıcaksa bu iş bayaaa imkansız. listeyi guncelle ne lazıma göre once bence kesin olacaklar buzdolabı camasır makinesi yatak televizyon ütü ütü masası calısma masası yemek masası ocak sandalye koltuk takımı yemek masası sandalyesi perde halı olsa iyi olur listesi bulasık makinesi kettle klima samuray kılıcı kermit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ben seks yaparsam evren yirtilicak, o yuzden yapmiyorum. camasir askisina +1, camasir makinesi aliyosan. paran yetmezse bulasik makinesini sonraya birak. oturma odasina koltugu yataklasabilen bisey al, lazim olur. cekmece filan ikeadan patlat onlari da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 iki yönde ayaklı olanlardan almayın ya, sallantıya fazla gelemiyor. çabuk gıcırdamaya başlıyor. o tahta vidalar kırılabiliyor vs. kutu gibi 4 tarafı olan, altı çekmeceli olanlar baya eşya alıyor. misal; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guncel Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 halı almayın gereksiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar