mardox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mmo genelde pek populer olmamasindan firsat buradan actim konuyu kendine has bir mmo Oynayan var mi konsolda, ekip kuralim :)
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 aylık subu var mı bunun ya annem yanlışlıkla almıştı bunu izne gelirken iade falanda uğraşmadım kutusunu bile açmadım ffxiv subs rezaletinden sonra sdf
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Subs gerekmiyor ama aylık Crown veren bir subs yöntemi var. Çeşitli bonusları var işte, bir nevi Pay2W
Fin Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 ha iyiymiş o zaman ya konsol mmo p2w olsa ne olcak yahu girip iki ok atıp cıkıcam zaten :p
Oski Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 p2w degil ne alakasi var subs yaparsan 2 tane dlc yi oynayabiliyorsun falan
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 sub'ın bonusları çok etkisiz ya. sub istemiyor. ben 1-2 hafta oynadım ama komün olmadan olmuyor ya. birkaç kişi vardı patiden oynayan. adamlar günde 10 saat oynuyor haliyle günde 2 saat oynayarak hızlarına yetişemedim asdasd.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 P2w nasil ben de merak ettim. Exp scroll veya sublara berilen extra %10 exp %5 research p2w degildir insallah :) satilan foodlara bakiyosun sadece "duration" avantaji var. Dusundum bi crown storedaki filled soul gem pvp icin p2w desen, soul gem fill lemek de zaten oyun boyunca yaptigimiz bisi... Eglenceli bi oyun oldugu icin kendi merakimdan Redditte de aradim ama ben denk gelmedim. Neyse oynayan var mi?
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 benim arada sırada aklıma geliyor eso'ya bakayım diye ondan sonra destiny, w3 derken yalan oluyor hep. vaktim olsa ben oynardım, konsol için güzel uyarlanmış.
mardox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Bingildak benim onerim exp scroll + grind olur eger yakalamak istiyorsan, questler oynadigim en iyi mmo questlerinden ama bitmiyor :P
bingildak Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 kısıtlı zamanında oynayan birinin grind yapma isteği olmaz abi bence sadad
mardox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesajini gormeden atmistim, haklisin hakkaten vakit istiyor oyunun levelingi. Keske daha hizli ya da VR'yi opsiyonel yapsalarmis.
knox Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 yeni konsol mu cikti diye daldim konuya
mardox Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bir oyuncuya 1M $ vericeklermis. Ama tabii ki turkiyeden katilaniyoruz her zamanki gibi
Öne çıkan mesajlar