küheylan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 uzunları yakıp gezme. arada kontrol et. sinyal ver. güncelleme: ulan ne iğrenç millet olduk ya adam tavsiye istiyor biz kendi işimize geleni söylüyoruz. moruk biri yazmış ya, bildiğini yapacaksın trafikte. baktın sarı yanıyor sen 60-70 geliyon aranda kalmış 5 mt fren yapma. arkadaki mazallah geçirtiverir ben güvenemiyorum pek. uzun yola çıkmaya başladığında yola kedi köpek tilki çıktığında aman hayvan hakları o da can falan deme koy geç. Sen aileni taşıyor olacaksın, o hızla mazallah. Karşıdan gelen sellektörlere dikkat et, hayat kurtarır. Dün sabah bomboş yolda şantiyeye giderken elemanın biri radara ayıktırdı. alakasız yerde duracağın zaman şöyle bi 20 metre falan kala 4lüleri yak en azından arkadaki birşey olacağını anlar sen de daha rahat hareket edersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 @lectre ben ilk yazdığında anlamıştım abi evlilik mevzusunu fark etmediğini sorun yok. :) yeni şeyler öğrendim bu arada konudan cevaplar için sağ olun. önümüz kış, kış lastiklerini taktıracağım haftaya, kar yağmur yağarken özellikle dikkat etmemiz gereken şeyler var mı? kış lastiği karda ne kadar güvenli? bizim sitenin etrafındaki yollar tuzlanıyor ama sitenin içi baya karlı oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 kış lastıgı karda super, ama bide hardcore kar lastıgı var gecen sene mart ayındamı ne kapadokyaya gıtmıstık, ben hayatımda boyle kar gormemıstım, ordakılerde gormemıs. arabada kar lastıgı vardı sanırım, neyse duz yolda gıderken onum acıkken gectıgım yollar arkamdan karla kapanıodu, öyle kar yagıyodu. Baya gittim, taki yol görünmemeye başlayana kadar, sonra geri dönmek zrounda kaldım eheheh. Neyse, lastık uygunsa kar kış sorun etme çok derın degılse. Karda varsa esp vsa zart zurt pati önleyici şeyler onları kapat. Kayarak kalkacaksın cunku buzlu zemınde ( lastiginin yetmedigi yerleri kastediorm ) ve kalkısta pati atmaya baslayınca tırsma, devam. Öyle öyle gidicen. Sooraa, ani fren yok, fren mesafesi uzun, kaza yapınca sınırlenmek yok. tipi falan oldumu yola cıkma baskası falanda carpabilir. Neyse ıste, lastıgın ıyıyse sıkıntı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
atesbenicagiriyo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2015 sinyali yol boşken bile ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Yola bakmayı unutma. Genelde acemiler vitese debriyaja konsantre olurken, yola dikkat edemezler. Unutma öncelik her zaman yol. Ani hareketler yapma, yapacağın önceden planla, son anda dönmeye karar verme, yolu kaçırsan da bir sonrakinden dönersin, kaza yapmaktan çok daha iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Otomatik vitese geçin bu dertleriniz bitsin. Artık uygun 2. el otomatikler de bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 En güzeli otomatik de, "İLK ARABANI OTOMATİH ALMA eyce öğren" de var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 At arabası kullanmayı biliyor musunuz? Hayır. Gerek oluyor mu? Hayır (geçen köye kahvaltıya gittiğimizde bi lazım oldu ama bulduk bi köylü abi o kullandı). Bu hikayenin dersi : Manuel vites bi arabayla baş başa kalırsanız etrafta onu kullanacak bi köylü mutlaka bulunur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2015 axedice said: At arabası kullanmayı biliyor musunuz? Hayır. Gerek oluyor mu? Hayır (geçen köye kahvaltıya gittiğimizde bi lazım oldu ama bulduk bi köylü abi o kullandı). Bu hikayenin dersi : Manuel vites bi arabayla baş başa kalırsanız etrafta onu kullanacak bi köylü mutlaka bulunur. düz vites kullanamayanın hezeyanı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2015 El freni ikaz lambası yanmaya başladı bu aksam yolda giderken. Lamba yanarken hızlanmıyor da araba güvenli mod gibi bir seye giriyor 90'i geçmiyor. Baktım ya fren hidrolik yağında sıkıntı olduğunda ya da el freni telinde sorun olduğunda yanıyormuş. Gecen gün hanım el frenine abanıp en en yukarı cekmis. Baya zorlanıp indirmistim ama Çalışıyordu yani. Muhtemelen o telde bir sıkıntı oldu. Şimdi reno servise girsem sadece soruna bakmak icin falan para alıyorlar mı? Yani gir çık su kadar para gibi bir sey var mı? Yoksa sanayiye götürüp mü baktırayım? Resmi servis isleri nasıldır yani uzun lafın kısası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2015 Girmeden sorabilirsin, abuk bişey söylerlerse go go sanayi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar