Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Klitschko vs Fury

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
modern box böyle. ilk 3-4 round her zaman yavaş geçmek zorunda 12 roundluk maçlarda.

kollarınızı kaldırıp 3 dakika indirmeden durun sadece anlarsınız niye ilk 3 round yavaş geçer
Mesaj tarihi:
Fury nin reachi 10 cm uzunmus bu acayip bir fark mesela. Ayrıca klicko zaten uzun alısık degildir bu kadar outboxlanmaya. Bir de fury hakkaten macı kotuluke dogru cekmeye calısıyor clinchte yumruk atmak ve geri kacarken hook atmanın dısına cıkamadı. derken hareketlendi biraz.

Bu arada final degil daha normal bir mac olsaydı bu fury coktan uyarı falan alırdı kafa arkasına vurmalardan diye duusnuyorum. Cok vurdu cunku.
Mesaj tarihi:
benim kollarım maymun gibi mesela genelde en az 3-4 cm fazla reachim oluyodu. yumruk yemiyodum resmen.

10 cm reach ne demek abi? dünyanın en iyi outboxerını infighta zorlamak direk. kliçkonun şu anda kötü görünmesinin sebebi bu. alışık olmadığı bi still adamın. bu arada son 2 rounda dikkat şimdiden söylüyorum kliçko patlatabilir fury'i. hala tam turret moduna geçmedi adam kendi gibi dövüşmüyor
Mesaj tarihi:
Sonunda uyarıldı. Bir daha yaparsa puan kaybedicek.

O tutturdugu hook u da arkası donukken sallamıs zaten.

Korkunc bir herif fury. Resmen kazanırsa kotuluk kazanıcak oyle kotu yani.
Mesaj tarihi:
Bu arada fury tarafı puanı kaybedince emin degil saldırmaya basladı fury. Bu arada yine kafa arkasına vurdu ne korkunc bir adam bu ya.

Beraberlik cıkar bence.
Mesaj tarihi:
abi işte ona diafram şişirmek deniyo ve bu tür uzun maçlarda gayet valid bi strateji

ps: mesala son raund da bile kıliçko bi atağa kalktı fury 2. sarılışında direk diaframa 4-5 doldurdu tıkandı kıliçko saplandı kaldı yerinde sdfsa
  • Yeni Oluştur...