k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 ilk 4 round bok gibiydi şimdi yeme bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 modern box böyle. ilk 3-4 round her zaman yavaş geçmek zorunda 12 roundluk maçlarda. kollarınızı kaldırıp 3 dakika indirmeden durun sadece anlarsınız niye ilk 3 round yavaş geçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 dişliği takmayı nasıl unutuyorlar lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Fury nin reachi 10 cm uzunmus bu acayip bir fark mesela. Ayrıca klicko zaten uzun alısık degildir bu kadar outboxlanmaya. Bir de fury hakkaten macı kotuluke dogru cekmeye calısıyor clinchte yumruk atmak ve geri kacarken hook atmanın dısına cıkamadı. derken hareketlendi biraz. Bu arada final degil daha normal bir mac olsaydı bu fury coktan uyarı falan alırdı kafa arkasına vurmalardan diye duusnuyorum. Cok vurdu cunku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 yavaşlığına bir şey demedim ki. ama furynin kafasını sürekli kliçkonun koltuk altında görmek yeterince kötüydü seyir zevki açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 benim kollarım maymun gibi mesela genelde en az 3-4 cm fazla reachim oluyodu. yumruk yemiyodum resmen. 10 cm reach ne demek abi? dünyanın en iyi outboxerını infighta zorlamak direk. kliçkonun şu anda kötü görünmesinin sebebi bu. alışık olmadığı bi still adamın. bu arada son 2 rounda dikkat şimdiden söylüyorum kliçko patlatabilir fury'i. hala tam turret moduna geçmedi adam kendi gibi dövüşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Sonunda uyarıldı. Bir daha yaparsa puan kaybedicek. O tutturdugu hook u da arkası donukken sallamıs zaten. Korkunc bir herif fury. Resmen kazanırsa kotuluk kazanıcak oyle kotu yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 oha galiba tüm ünvanları alıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 başladı hızlanmaya kliçko. puanda kaybedicek çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Fury yeterli puanı topladıgına inanıyor gibi. Surekli sarılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 aynen bi sıfıra yatmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 kiliçko iyice kaybetti boksunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Fury puan kaybetti sonunda. Bu kacıncı lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 gg fury alması lazım ): Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Bu arada fury tarafı puanı kaybedince emin degil saldırmaya basladı fury. Bu arada yine kafa arkasına vurdu ne korkunc bir adam bu ya. Beraberlik cıkar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 iyice brawl oldu lan son round Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Fury nin igrencligi kazanırsa bir daha boks da izlemem galiba. Mayweather yetmiyor gibi bir de bu korkuncu mu izliycez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Fury berbat bir sey :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Su herif sampiyon oldu boks benim icin bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Boksdan daha degisik bir stil ile sampiyon oldu fury.. Kustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 abi bokstan anlamam etmem ama yüze 1-2 vurup sırf boşluğa çalışarak rakibini 4-8. roundlar arasında yoran adam kazandı lel daha cok direkt isabet almıştı sanki bilmiyorm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 abi işte ona diafram şişirmek deniyo ve bu tür uzun maçlarda gayet valid bi strateji ps: mesala son raund da bile kıliçko bi atağa kalktı fury 2. sarılışında direk diaframa 4-5 doldurdu tıkandı kıliçko saplandı kaldı yerinde sdfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Mike tyson actim boks izlemek icin youtube dan.. Ayip lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 kliçko neredeyse 40 yaşında zaten artık. nereye kadar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar