Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 arnie abimizin ekşın olayının krallığına terfisini sağlayan ve tüm zamanların en meşhur barbarı conan'ın bu filmini kaçırmayın.. ;) özellikle conan'a hayatın anlamını sorduklarında verdiği cevaba dikkat edin.. 8-) (esasen cengiz han söylemiş galiba o sözü)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 obaaa super film[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Sam, 28 Ocak 2005 13:38 tarihinde demiş ki: özellikle conan'a hayatın anlamını sorduklarında verdiği cevaba dikkat edin.. o konuşma conan the barbarian'da geçiyordu To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of the women! (imdb)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 sahi ya, ben de diyorum "bu filmin ismi konan dı barbaryan değil miydi" kendi kendime.. :-) tüh, hayatın anlamını öğrenemeyecek gençlerimiz desene.. :-p[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu filmde bole duvarı falan kaldırıodu dimi ARNOLD,zoom sekilde kaslara direk alıodu kamera[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
GE-TA Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Bonecrusher, 28 Ocak 2005 14:01 tarihinde demiş ki: izliycez eğlencez coşcaz! Bonec bu ne!!! Görevini nasıl unutursun! Adam mı kayırıyorsun! Kınıyorum seni. *kınnn kınnn* Sam aramaya inan. Gaflete düşme. Unutma. http://forum.paticik.com/view.php?id=105025[signature][hline]In God I Trust For Rest I Just Test
Eraqrest Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Cık cık adam bi de kendi mesaj attığı konuyu aramamış. Kınıyorum hepinizi. :lol:[signature][hline]Penthesilea, 04 Kasım 2004 00:40 tarihinde demiş ki: Chem, digitürk yapsana?
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Thulsa Doom: Now they will know why they are afraid of the dark. Now they learn why they fear the night. söz budur:)
geffen Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 said: Eraq, 28 Ocak 2005 15:02 tarihinde demiş ki: Cık cık adam bi de kendi mesaj attığı konuyu aramamış. Kınıyorum hepinizi. :lol: :)[signature][hline]fordfocus driver..[/i] kalhiae
Popeye Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ehe açıkcası barbarian'da en güzel söz conan'ın babasına aitti For no one - no one in this world can you trust. Not men, not women, not beasts. This you can trust.(kılıcı gösteriyordu burada)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Slat Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Sam saolasın valla izleyecektim aklımdan çıkmıştı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 başladıııııııııııııı.Herkes t.v başlına....
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 gozler televizyonda eller cezzoda.[signature][hline]taze bitti.
onurf Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Arnold ( çok samimiyiz ) insan mısın sen ya ?
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ata ve deveye nası vurdu ya gülme krizine girdim:D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
Khirsah Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya adam tanrı oldürdü daha naapsın ya deve yanında hiç kalır..[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oofff tv karşısında uyuyakaldım reklamlar sırasında ya.. kaçırdım sonraki destroyerliğini.. arnie gibi conan bir kere gelir dünyaya..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Murk Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Tanrı da bir şeye benzese bari. :)[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ya tanrı degil diablo o ya.boynuz da soulstone ayrıca bunun ikinci bi filmi varmı?kotu bitti eh be arnoldcuum evlen coluk cocuk sahibi olsana ne guzel kız da sevio seni odun bu arnold ya.[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Sam Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 bu zaten ikinci filmi serinin.. :-p ilki conan the barbarian, çocukluğundan efsaneleşmesine kadarki olan dönemi anlatıyor. bir de bundan sonra red sonja çekildi, onda da yardımcı rolde oynadı arnie conan rolünde..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
mutos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 oki hatırladım sonja yı tmm :D.bunları arsiv yapmak lazım . ya bende film basında diyorum herkes de tanıo bu conanı diye :D[signature][hline]icq ¶ msn cs:mutos[cVk] siteniz icin yıllık ucuz reklam @sarisayfalar
Xanthe Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 ama efektlerin ne akdar geliştiğini goruoruz arkadaşlar şole bi izleyince o kuş efekti tam bir faciaydı:)ayrıca kayık sahnelerıde montaj oldugu bariz belliydi amma ilerlemiş teknoloji be:)[signature][hline]Ünlü futbolcu Vieri'ye bir spiker sorar: Fenerbahçeyi tanıyomusunuz biliyomusnuz? Vieri ise şu cevabı verir; Galatasaraydamı oynuyor...(Tamamen gerçek) Learn to Obey before you Command....
thanatos Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 o zamanin teknolojisine gore cok iyi bence efektler, yeni turk dizilerinden/filmlerinden daha iyiler.[signature][hline]taze bitti. [Bu mesaj thanatos tarafından 29 Ocak 2005 01:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Delyyyy Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 28, 2005 Valla efektler hiç yoktan iyidir çekildiği zaman göre ama ben o son sahneye vuruldum ne durmuş Arnold amca orada öyle siyahlar içinde[signature][hline]
Öne çıkan mesajlar