Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 İkinci el, kutulu, kutusundan ne çıktıysa duruyor. Yeni versiyonu ad700x'le ses olarak aynı ama ad700 daha kaliteli. Sıkıntısı sorunu yok. Alabileceğiniz en iyi competitive kulaklıklardan. Fiyat 250tl Almak istiyosanız steamden cons'u ekleyin. Steamid'si cons Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2015 Çok güzel kulaklık olm kaçırmayın derim ben alacaktım ama mikrofonu yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Earpadleri değişti, sıfır earpadle gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 x versiyonundan daha kaliteli üretim bu zaten. fiyat normal. niye satıyo kazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 bunu satıp hd650ye falan geçmesi lazım ki parası yetemz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2015 Esh said: x versiyonundan daha kaliteli üretim bu zaten. fiyat normal. niye satıyo kazma cevabi icinde gizli cuz he is kazma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Up. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Bump Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 kim bilir nasil seyler dinlendi o kulakliktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2015 ıyy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2015 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar