Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

telefonun pili gg?

sabonis

Öne çıkan mesajlar

En son update ettim telefonu 5.1.1 oldu yanlış hatırlamıyorsam, o günden beri pil net daha kötü gibi geliyordu. Sokiim böle update'e falan diyordum hatta içimden. 5 saat civarı screen time yerine 3 saat civarı screen time falan görmeye başladım, fast charger ile bile yavaş dolmaya başladı. Bir de şimdi bugün yeni bir şey farkettim ki %91'in üstüne çıkmıyor pil doldururken.

çok büyük ihtimalle pil gg gibi duruyor ama tam 1 sene oldu telefonu (note 4) alalı, 1 senede gg olur mu pil ayol?

edit: Bunu yazdım ve 50 dakika geçtikten sonra %91'den 92'ye yükselmeyi başardı.
Sosyal ağlarda paylaş

Ben 4 senedir note 1 kullanıyorum son 1 buçuk senedir pil %36 ya indikten sonra direk yattara ekran pırpırlanıp telefon 1-2 dk için %0 batarya uyarısı veremeden kapanıyor. Hiç %35 göremedim uzun zamandır :P Orjinal pilini de bulamıyorum çakmasını arkadaştan almıştım o daha ilk günden %30da aynı haltı yedi ben de onu geri verdim eskisini kullanıyorum patlayana kadar yolu var.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yeni pil al

hızı şarj özelliğini ne sıklıkla kullanıyordun bi de? ben de alalı iki hafta oldu telefonu sadece 2 kere hızlı şarj yaptım sonra normale çevirdim hatta daha düşük amperli bir şarj aletiyle şarj etmeyi planlıyorum akşamları. nasılsa gün içinde pili iyi gidiyor eve geldiğimde %36 da oluyor

bir yıllık kullanıcı olarak deneyim paylaşımı pls
Sosyal ağlarda paylaş

BabacumMostors said:

abi yeni pil al

hızı şarj özelliğini ne sıklıkla kullanıyordun bi de? ben de alalı iki hafta oldu telefonu sadece 2 kere hızlı şarj yaptım sonra normale çevirdim hatta daha düşük amperli bir şarj aletiyle şarj etmeyi planlıyorum akşamları. nasılsa gün içinde pili iyi gidiyor eve geldiğimde %36 da oluyor

bir yıllık kullanıcı olarak deneyim paylaşımı pls

hergün fast charge kullanıyordum. ama hızlı şarjın bi kötü etkisi var mı bilmiyorum. ne deneyimi paylaşiim, söle paylaşiim :D
Sosyal ağlarda paylaş

BonePART said:

abi hızlı şarj kullanmanda bir sakınca yok
samsungun kendi ürünü sonuçta
hatta note 4 normal şarjla geceden sabaha koymazsan kesibnlikle şarj olmuyo
hızlı sarjla 1 saat

ya benimki hızlı şarjda değil ama maşallahı var 1 saate %50 ye yakın dolduruyor yada ben bir şeyleri kapadım ettim ondan hızlı doluyor pili çabuk bitmiyor

@sabo, abi işte bir ylın nasıl geçti telefonla anlat hele mesela bak telefonu sürekli hızlı şarjda kullanmışsın onu öğrendim sonracıma ekrana film taktırdın mı? ben henüz taktırmadım ama düşünüyorum tamperli falan taktırsam mı vs
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.mobilcadde.com/samsung-n9100-galaxy-note-4-orjinal-led-cover-siyah-kilif-29975

abicim hd ekrana plastik yapıştırmayın allahın adını veriyorum
birde zaten bu telefon kalemle kullanılmak izin yapılmıs cizilcek bi alet değil

ama bu cov erdan alırsan herkes hastası oluyo
kızlar hemen telefonunu vermek istiyor
Sosyal ağlarda paylaş

Hızlı şarj dediğiniz şey yüksek amperajlı şarj aleti değil mi, bir zararı olmaz. Nasıl zararı olmaz, şarj ederken pil fazla ısınmıyorsa zararı olmaz.

Lityum pillerde ömür tamamen pili soğuk tutmaya bakıyor, bu yüzden %40-80 aralığı sarj etmek için en ideal yüzdeler. Telefon kapanana kadar kullanıp sonra hızlı sarja takılması yüksek ihtimal pilin gereksiz ısınmasına neden oluyordur. Benzer şekilde şarjdayken kullanılması, saatlerce oyun oynanması falan hep pil ömrünü azaltan hareketler.

Hor kullanıldıysa pil 1 senede de pertleyebilir. Pili değiştirmek en doğru hareket olur şu noktada.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...