Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 beni en çok rahatsız eden şey marvel tv nin bu kadar salakça ignorelanması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Sparkcaster said: şimdi çözümleme yapıyorum da en iyi marvel villain i bence bu filmdeki zemo hep basarılı ve klinik anlamda piskopat bi adamdı zaten. ben dahada bağlarlar asıl karaktere diyodum film ilerledikce ama nednese bıraktılar karakterin pesini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 shieldları izlemedim ben 2sezodnur bilmiyorum onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 valla baya iyi, çok güzel bir mcu örerken gayet kaliteli de bir dizi çıkarttılar ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 lan zaman geçmiyor ya akşam olsa bir an önce. 20:30 da seans daha çok var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 falconun döğüş sahneleri baya iyiydi ya, her karaktere birşeyler katmışlar, age of quips faciasından sonra baya iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 marmarapark 00 00 a gitmek isteyen varsa cok guzle yerdn 2 tane koltuk bosalttim. kapilmadan alin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ahaha abi niye yapıosun bunu ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 20:30 u da ben boşalttım 2 tane marmara park, alın hemen şaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 cok iyiydi ya, 2 gundur etkisinden cikamadim filmin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Taylantta izleyip, 5 dk kahraman gördüğüne şükret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 iron man, amerikan koylusunun agzini burnunu kirip "git la ahirda bok temizle, steroid kahramani" diye eline kalkanini veriyor mu? koylu filmin sonunda ahirdaki boklari kalkani ile itekliyor mu? onemli olan nokta bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 kardes fakir de tamam da, adam new yorklu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Sahiden, bari varoş çocuğu falan diyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 yok kalbi aklı doğru olan delikanlı olan kazandığ icin ole tırt fantazisi seyler olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 new york nereden geldi? elinde cantasi ile grand central'dan cikan herkese "adam niyorklu" diyeceksek en hakiki newyorklu benim, ben newyorklunun daniskasiyim yahu! koylu bu adam, filmde kendi adi geciyor diye kazanacagini saniyorsa cok yaniliyor. bir gun teknoloji ve dostlugun gucu yuzunde tokat gibi patlayacaktir elbette. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Filmin ortasında hep birlikte kapıştıkları kısım herhalde Marvel filmlerindeki en iyi aksiyon sekansıydı. Film genel olarak iyiydi de kötü karakterin ulaşmaya çalıştığı şey saçma geldi. Hani öyle bir kayıdın varlığını biliyorsa içeriğini de biliyordur; bu kadar uğraşmak yerine olayı Stark'a anlatabilirdi. "Kanıdın yoksa inanmam" şeklinde bir tepki göstereceğini sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Bu Vision saf zeka mantık objektif değerlendirme gibi iyi şeylerden oluşmuyor mu ne diye iplenmiyor bu adam.Hayir bide dev güçlü değil mi şimdi bu içinden gecmeler falan , yedirmeseydi kendini. Kaptanın aaa çok kaslıyım sahneleri.. Genel olarak fena değildi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 abi aslında vision delikanlı olup kaptandan olmalıydı ilginc. baya delikanlı aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Çok çok iyiydi ya film. Bu kadar karakter koyup hem hiçbirini arkada bırakmayıp hem de çok güzel Captain America filmi yapmışlar. Bu bir Winter Soldier iki, bence de Marvel'ın en iyi filmleri olarak. Black Panther da Spider Man'de olmuşlar baya. Castingdi, kostümleriydi, aksiyonlarıydı yardırdılar. Agents of Shield'le de bu sefer hiç bağlamaya kasmamışlar. Bari filmde bi inhuman lafı geçeydi. izlemeyen bakmasın Bucky'i geri dondurmalarını sevmedim bi. Direk Wakanda da kalsaydı işte yine donmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Yazık etmişler, yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 ilk yari sikiciydi bence hep konusma vardi ikinci yari bol aksiyonlu guzel bu arada bu filmlerde mantik aranmaz ama bisi sorcam kafaisnda elmas olan eleman var ya, en gucluleri o degil mi? neden herkesi pataklayip kavga etmeyin lan demiyor? thorun cekicini fln tutabiliyordu hatta, tanri gucunde degil mi adam bir de bu kadar onemli olaylar olurken hulk ile thor niye gelmiyor, hatta loki de iyi olduydu galiba en son o da geleblirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 thor hulk Loki, Odin kılığında Asgard'ın başında işte. İyi filan olmadı. Thor'da bi olaylar dönüyo Asgard'da diye vision gördüydü Age of Ultron'da, onu kontrol etmeye gitti işte. Hulk nerde belli değil. Vision'da işte harbiden saldırmaya kalktığında öldürüyodu az kalsın. Fazla güçlü diye geride kalıyor heh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Cuce said: Sparkcaster said: şimdi çözümleme yapıyorum da en iyi marvel villain i bence bu filmdeki zemo hep basarılı ve klinik anlamda piskopat bi adamdı zaten. ben dahada bağlarlar asıl karaktere diyodum film ilerledikce ama nednese bıraktılar karakterin pesini Çünkü adam brühl, diğerlerinden kat lat fazla oyunculuk yeteneği var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar