Lectre Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 zekalı geldi kaçın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Peregrin said: Flash player ile html5 playeri ayiramayacak kadar bilgisiz misin? yav cevap vermiyim diyorumda yine dayanamıyorum troll mu zero IQ mu belli olmayan insanlara... arkadaşım yukarda belirttiğim gibi devamlı HTML5 player kullandığım için zaten 3 senedir, Flash i iptal ettikleri farketmemişim bile diyorum. Anlamanızda kıtlık var tabi, olur öyle şeyler... Eskiden herkese açık değildi HTML5 sadece beta vardı "try something new" yaziyordu aşağıda hatta halen yazıyordur muhtemel ordan yeni olan betada olan şeyleri kullanabiliyorsun filan falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 https://en.wiktionary.org/wiki/fremdsch%C3%A4men Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Editor said: Kisitlama flashla geliyor flashla yapabiliyor Html5 kullanip dns iniz yurtdisi olursa akarsiniz. Onun disinda bir limitleme varsa zaten VPN lazim ;) Ben html5 +vpn ile 4k videoyu 50mbitle indiriyor Flash olunca yukluyor bekliyor yukluyor bekliyor yani videonun hepsini yuklemiyor html ve google dns kullanıyorum yutubu. hala yavaş hala yavaş özellikle akk sonrası ölüm sene 2015 hala 3mbit akk verenlerin ellerinden öpuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 bu sıralar yutub zaten bozuk 144p bile acmadığı oluyor heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2015 Editor said: Peregrin said: Flash player ile html5 playeri ayiramayacak kadar bilgisiz misin? yav cevap vermiyim diyorumda yine dayanamıyorum troll mu zero IQ mu belli olmayan insanlara... arkadaşım yukarda belirttiğim gibi devamlı HTML5 player kullandığım için zaten 3 senedir, Flash i iptal ettikleri farketmemişim bile diyorum. Anlamanızda kıtlık var tabi, olur öyle şeyler... Eskiden herkese açık değildi HTML5 sadece beta vardı "try something new" yaziyordu aşağıda hatta halen yazıyordur muhtemel ordan yeni olan betada olan şeyleri kullanabiliyorsun filan falan. Bir sürü ukalalık yapıp, ısrar edip, bir postta tam tersine dönüp bir de insanlara mı çemkiriyorsun? Rezil olunca susmayı bilin bari, azıcık edep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar