veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Oyuna ilk başladığımda 3 tane Türk guildi biliyordum. FrF(Rebel), R.I.P. ve Omans(imperial).... Fakat zaman içinde farklı görüş ayrılıkları sonucu insanlar (buna bende dahilim) guildlarindan ayrildilar, ya yeni bir guild kurdular yada farklı guildlara gittiler. Ama simdi görüyorumki çoğu insan mutlu değil oyuna yeni giren oyunculara yardım ederken hangi guilda göndereceğimi bilemiyorum su an benim bildigim 5 turk rebel guildi var bunun sonucu birine göndersem diğerindeki arkadaşlarımdan tepki görüyorum canım sıkılıyor. Rebel guildlari icinde benim bildigim sehir bakımından en oturmus yer Freedom city fakat böle giderse oranında shuttle i yıkılacak ve bu en son isteyeceğim şey..... Tüm türk Rebellerinden rica ediyorum birleşelim tek ve güçlü bir guild olalim. Biliyorumki bu insanların kolay karar veremeyeceği bir karar içinizde hala tepkili olanlar oldugu halde, ben FrF de birleşelim diyorum. Her ne olursa olsun şu an bizi birleştirebilecek en uygun yer orası. yok biz birleşmeyiz ama müttefik kalalim diyorsanızda siz bilirsiniz ben insalarla oyunda sürekli görüşüyorum şu an guildi yikip 30 kişilik ekibiyle gelmek isteyen insanlar var (30 kişilik guildin 25 i yabancı) Ama gene olmaz derseniz hepimiz ayni şehiri kullanalımda müttefiklik belli olsun (örneğin R.I.P. ve Omans aynı şehirde kurulu olan 2 türk guildi idi.) Freedom City ve FrF guildin daki arkadaşlarım da kabul ederlerse Şehri tüm türk rebel PA larina açsınlar şehrin genel düzenin bozmadan gerçek bir müttefiklik örneği gösterelim Herkez kendi guildinin kurallarına baglı olsun ama en azından türk ve Rebel kelimesi geçtiğinde Freedom City desinler. Eğer bu görüşlerime katılıyorsanız bundan sonrasını size bırakıyorum. bir toplantı yapalım, isterseniz burda isterseniz oyunda olumlu olumsu her türlü görüşlerinizi bekliyorum sonunda rebeller oratak bir karar varsında ne olursa olsun Saygılarımla Tuman Lee Master Doctor and TKM in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Walla tam gittiğim zamana toplandırtıyorsun. Neyse bence çok iyi bir fikir. Bir daha girdiğimde mutlaka uğrar bir çayınızı içerim.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 işte bu yüzden herkez gidiyor eğer biz elimizden geleni yapmazsak oyunda kimse kalmayacak. bunun nedenide insanlar ilk önce arkadaşarının accountlarını sattıklarını duyuyorlar peşinden guilddaki kişi sayısının azaldığını görüyorlar en sonunda tanıdıkları insanlar azalamaya başlayınca yada guildchatten konuşacak kimse bulamayinca oyunuda bırakıyorlar. Swg de bir cazibe noktası oluşturursak öncelikle tüm turk rebeller ve sonrasında yabancılarda bizim kurmuş oldugumuz birlige girmek isteyeceklerdir. Bugün bile halen bazı guildlarin her geçen gün dahada büyüdüklerini duyuyorum. ismini veremeyecegim çünkü hatırlamıyorum eger görürsem buraya tekrar yazarım birleşen guildlar var Tuman Lee Master Doctor and TKM in eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 su an briada oynamak icin neler vermezdim[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 iyi işte oyundan tanıdıklarımızla görüşelim. herkez oyun içinde tanıdıklarına mail atsin şu işi gerçekleştirelim[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 :) iyi düsünmüsün de frf olayi olmadi ya, biz guildte 28 kisiyiz %70imizde türk üstelik fena da gitmiyor hani, sehrimizde var ( secret place ):), eger bütün rebeller biarada toplanırsa kardes guild, ama frf catısı altına bizim guildten hic bir kimse girmez, ha ordakiler kötü kisiler demiyorum fakat herkesin gecmiste bazı problemleri oldu ve bizim guildtekiler bidaha oraya dönmezler en azından kendim icin diyeyim insallah iyi bir olusum olur [Bu mesaj ugurson tarafından 25 Ocak 2005 18:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veliaht34 Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 yaw ben frf ye girin demiyorum oturup komuşalım en kötü aynı şehiri kullanalim böylece guildlar kendi kuralları ile yaşarken tüm türk rebell bir şehirde dah güçlü oluruz ben bügün bile görüyorum FrF den Force dan HF den AoR den kişiler birleşip PvP ye gidiyoruz. madem müttefik olabiliyoruz ayni şehiride kullanabiliriz hemde shuttle ve rebel base imkanlarina sahip oluruz fenami olur[signature][hline]Tuman Lee Master Doc and TKM (Eclipse) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ya her sey cok iyi olur iste ama frf olmaz benim acimdan, herkes girse bile ben girmem zaten tekrar almak gibi bi olayada girmezler sevgili enako :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bizim sehir icin cok ugrastik, arti sehrin kullanim amaclari ile ilgili bazi guild uyelerinin farkli istekleri var, bunlar da baseleri olan icinde aktif savaslar yapilacak bir sehirde pek mumkun degil, dolayisiyla Force'un Freedom City'ye tasinabilecegini sanmiyorum. Guild'de son durum itibariyle yaridan fazla yabanci var, onlara "biz Turkler birlesicez haydi tasiniyoruz" demek biraz abes kacicak. Guild icinde yine tartismaya acariz ama ben olacagina pek ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 frf çatısı altında birleşme fikri bana çok sıcak gelmiyor. farklı pa'ların varlığı insanlara farklı özelliklerde seçenekler sunar. bence olumlu birşey. bir pa'ya girmek isteyen rebel oyuncu hepsini tartar kendini hangisine yakın hisseidyorsa ona başvurur. diğerlerinin buna gücenmesi abesle iştigal olur. şehrin küçülmesi ya da shuttleportun kaybolması... bunlar çok önemli şeyler değil. ha shuttleport çok büyük rahatlık. ama olmasa ne olur? bence oyunu etkileyecek derecede birşey olmaz. kaybetmemek için elimizden geleni yaparız tabi. ama o da bir yere kadar. geçmişte birçok kaybolup gitmiş pa'Nın yaptığı gibi şişirme citizienliklerle şehri büyük tutma gibi hatalara falan asla düşmeyiz. citizien sayısını yüksek tutmak için üye avına da çıkmayız. zaten bu hiçbir zaman frf'nin politikası olmadı. gelip soran insana anlattık, diğer seçeneklerden de bahsettik (eskiden diğer seçenekler sadece imperial pa'lardı). son olarak istediğinin frf olup olmadığını bir daha sorduk. daha sonraları recruiter'lık görevi alan arkadaşlardan bazılarının recruiter'ın advertising gibi görevleri olduğunu zannederek hareket ettiği oldu ama bireysel olaylardı, doğrusu anlatıldı. kaldı ki görünür bir tarihte freedom city'nin küçülmesi diye bir durum sözkonusu değil. gün olur devran döner o ayrı tabi. dayanışma... rebel taraftaysak dayanışacağız demektir. bunda özel olarak uğraşılması gereken bir durum yok. büyük bir organizasyon olduğunda zaten herkes tanıdıklarıyla temasa geçiyor. doğal olarak türkler de birbirlerine haber veriyorlar ilk olarak. dayanışma olması için aynı şehirde olmak da şart değil. mesele şehri büyük tutmaksa yukarıda dediğim gibi ille de olması gereken birşey değil bu. --- ugur; frf ne enako'dur, ne sufi'dir, ne de x kişisidir. frf bir topluluktur. enako'nun 1 oyu var. senin için karar verilmesi durumu olursa enako'nun yapabileceği şey 1 adet hayır atmaktır. bu kadar süre frf'de kalıp da hala frf'nin kişilerden ibaret olmadığını görmek istemiyorsan benim oyum da hayır olur. --- sne; hiçbirşey için geç değil. hala bria'da oynayabilirsin.[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2005 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ugurson Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sufi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emrellius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Sufininde dediği gibi FrF küçülmüyor ve shuttle olayını dert etmiyoruz.Sonuçta ilk oyuna başladığımızda shuttle yoktu ve büyük bir zorluk çıkartmıyordu. Ama illaki FrF çatısı altında veya FrF şehri civarında birleşelimde birleşelim derseniz, diğer türk rebel PA'lardan bu olay ile ilgili büyük talep gelirse buna elbetki FrF'deki kişiler karar vericektir.Sonuçta FrF'deki herkezin bir söz hakkı vardır bu konuyla ilgili.Ve hiç bir şekilde buna tek bir kişi karar vermiyecektir.Oylamamızı açarız, kararı veririz. ----------------------------------------------------------- Tuman olaya bence olumlu yaklaşmışsın, güzel bir yaklaşım.Ama şunuda belirteyim , türk rebel PA'larinin birleşmesi olayı illa şehirleri birbirine yapıştırmak değildir.Sonuçta tatsızlık çıkartan olayların gerçekleşme ihtimali artar, her nekadar biz eski defterleri kapatsakta eminim kapatmayanlarda vardır. Açıkcası aynı şehir alanında yaşayıp birbiri ile konuşmayan PA'lar içinde yer almayı istemem doğrusu. Bu birleşimi eminim başka boyutlardada gerçekleştirebiliriz, bunu sölüyorum çünkü görüyorumki FrF ile aynı çatı altında olmak istemeyen insanlar var. Şu anda çoğu üye büyük imp-rebel savaşları göremedikleri için yakınıyorlar.Eh ozaman yakınlık,eğlence ve görevimiz açısından türk rebel PA'ları toplanıp implere karşı büyük savaşları organize edebiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 ewet sonuncusunu istiyorum.[signature][hline]Duyduk duymadık demeyin Cem_Jedi yeni bir nickle gine hortlamıştır!! Kutlamalara başlayın. Birilerinede ip ne işe yarar öğretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bence böyle bir girisimin sonucunda tüm rebel palar birlesti diyelim. 1-2 ay sonra fikir ayriliklari olmaya baslicak ve daha sonrada su an neden ayni factiondan fakat farkli pa'dan insanlar varsa ayni sebeplerden dolayi yeniden ayrilacaklardir. veliaht fikrini tamamen iyi bi yaklasimla söylsende böyle bisi yoktu zaten önce 3 tane pa vardi ilk basta frf, rip ve omans vardi. omans zaten su an çok player barindiriyor. rip ve frfde bu tip olaylar yüzünden dagildi. yeniden denenemez mi tabiki denenir, basarili olurmu orasini bilemem. fakat pek zannetmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Emre sen git Jabba'ya yanaş abi napıcan bu asileri :P[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Morian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 FrF dagilmadi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Morian, 25 Ocak 2005 21:00 tarihinde demiş ki: FrF dagilmadi ki? dagildi ile kastim tabiki frf diye bisi kalmadi demek degil. dedigim, kisiler ayrilip kendilerine uygun düsüncelere sahip kisilerle farkli bi olusum içine girdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emrellius Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Bu söylediğin olayın olacağı varmışta olmuştur.FrF'deki kurallardan sıkılan kişilerin kendi kurallarının geçtiği ve kendilerine daha yakın buldukları kuralların olduğu bir PA kurmak için FrF'den ayrılmalarını gayet doğal bir şey olarak görüyorum.Ayrıca bu konuyla ilgili çokta büyük bir kayıp verdiğimizde söylenemez. Neyse konumuz sonuçta FrF,R.I.P guildleri dağıldımı yoksa nasıl guildlerdir değil. Isteyen istediği çatıda yer alır, buna dicek bir lafım yok. Ama eminim benim gibi, diğer oyuncularda(rebel olan) türk rebel pa'larinin birleşip hep birlikte bir etkinlik yapmak isteyeceklerdir.Büyük çaplı imp-rebel savaşlarının organizasyonu kulağa hiçte kötü gelmiyor. ------------------------------------------------------ Ealos, Çaktırma, Jabba'nin haberi yok daha :P Hem seni artık göremiyorum oyunda.Girsene abicim oyuna biraz :) [Bu mesaj Emrellius tarafından 25 Ocak 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 abi frf de bi kaç donem vardır sufi ve enako kurulus donemi sne ile gelişme dönemi guru ların ayrılmasıyla hafif çöküş dönemi sne nin imp olmasıyla şok dönemi Xanadu ailesi ile gelişme dönemi hiç bi dönemde beklenen pvp ve güç gelmedi.. genel olarak bunu beklemek zaten anlamsız... eclipse pvp serverı degilki frf guclu olsun servera ses getirsin... şimdi burda bukadar türk birleşsse guild kursa gene serverda ses getiremezki.. ister rebel olsun ister imp olsun... (ha bi ara rip baya bi ses getirdi ama o dönemde eclipsede pvp vardı) ha madem guc vs pesindeyiz herkes acsın bria da bi char.. 1 ay kasalım 100 kişilik pa kuralım swg ye ses getirelim... Bugün sabaha karşı 4 te uyandım girdim servera buff landım 3 saatlik buff, 2 saatlik mind buff, tek basımayım overt imperial jedi knight im... Server restarta kadar 1 tane bile ovwert bulamadım. ha arada 2 3 tane cıktı culsuz adamalr 2 vurusta öldüler zaten. BH ımızın sifresini arkadaşa verdik o girdi 2 saat 3-4 jedi a gittik hepsi fd ci.. bi yere gittim adamalr oturmus cantianya chatlesiyor... ya kardesim siz ne diye aksarsınız jedi medi char.. tkm olmussan jedi olmussan pvp yapacan. Briada bi karakter acın 15dk servera girin. 15 dk da en az 10 tane ayrı pvp carpısması gormesseniz bende neyim.. adamlar arbiter olmuş. 2 rank sonra jedi master olucaklar. Eclipse de max su ana adar Tiberon rank7 olabildi. onunda rank 4 den sonrası alt farmingleydi. Eclipse öldü bi fırsatını bulsam ya ahazi ya bria onalrın üstüne server tanımam[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lietrett Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Emrellius, 25 Ocak 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Bu söylediğin olayın olacağı varmışta olmuştur.FrF'deki kurallardan sıkılan kişilerin kendi kurallarının geçtiği ve kendilerine daha yakın buldukları kuralların olduğu bir PA kurmak için FrF'den ayrılmalarını gayet mantıklı ve doğal bir şey olarak görüyorum.Ayrıca bu konuyla ilgili çokta büyük bir kayıp verdiğimizde söylenemez. Neyse konumuz sonuçta FrF,R.I.P guildleri dağıldımı yoksa nasıl guildlerdir değil. Isteyen istediği çatıda yer alır, buna dicek bir lafım yok. Ama eminim benim gibi, diğer oyuncularda(rebel olan) türk rebel pa'larinin birleşip hep birlikte bir etkinlik yapmak isteyeceklerdir.Büyük çaplı imp-rebel savaşlarının organizasyonu kulağa hiçte kötü gelmiyor. tabiki böyle bir olayin gerçeklesmesi seni sevindirdigi kadar herkezi sevindirir. hem daha güçlü daha organize olursunuz fakat herseferinde bir sorun çikmistir ben bunu kastetmeye çalistim. neyse uzatmayalim anlatmak istedigim gayet açik anlamak isteyen zaten anlamistir. yok kayip vermedik yok dagilmadik gibi polemikler yaratmaya gerekte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 bir oyunda group tef attackers oldugu surece o oyunda pvp adam olmaz aslında... ya jedi dedigin adam dusuk zihinli adamları rahatca kontrıol edebilen bi adam sw filmlerinde.. ama elin brawlerı 20 sn ye delay ediyor korkutarak.. hani tamam light jedi yi korkutta dark jedi warcrydan etkilenirmi ya... herşey cok dengesiz oyunda.. saber special force cost yiyor.. ham cost yemesi lazım saber sallarken adam neden frce kullansın... bilek hareketi yapıyor.. Yumruk blasterdan cok dmg veriyor. Master defender, Mls olan bi jedi 3 stackerı rahatca alıyor aynı char mls master enchancer karsısında 5 dk dayanamıyor. Master enchancer 1 stackerı zor alıyor. oyun hala beta[signature][hline] Mystry aka mördak rd 24 Haziran 2000 - Yeni Counter Strike sunucularımız. Dertler bitti. "Server is full" dönemi sona erdi!. Sanane Inc.'in yeni açılan Half-Life sunucuları aşağıdaki gibidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Sin, 25 Ocak 2005 21:48 tarihinde demiş ki: herkes acsın bria da bi char.. 1 ay kasalım 100 kişilik pa kuralım swg ye ses getirelim... bencede abi Bria'da oyniyalim hemde herkes icin yenilik ve daha zevkli olur.(zaten eclipse deki ismim cok b.kdan.:) )[signature][hline]Hold your ground!Hold your ground!Sons of Gondor,of Rohan my brothers!I see in your eyes the same fear that would take the hearth of me!A day may come when the courage of Men fails when we forsake our friends and break all bonds of fellowship.But it is not this day!An hour of wolves and shattered shields when the age of Men came crashing down!But it is not this day!This day we fight!By all dears that you hold on this good earth I bid you stand,Men of the West!!! -King Elessar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sin unuttuğun bişey var. elinde saber olan jedi ye yumruk falan atıyorlar. dağları taşları eriten saber bişey yapamıyor o yumruka. demir bilek mübarek :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- SWG : Heyd Spinner (Tatilde) CoH: Kartal AR/Energy Blaster LvL 26 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 said: Emrellius, 25 Ocak 2005 21:41 tarihinde demiş ki: Ealos, Çaktırma, Jabba'nin haberi yok daha :P Hem seni artık göremiyorum oyunda.Girsene abicim oyuna biraz :) [Bu mesaj Emrellius tarafından 25 Ocak 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] WoW a gectim be abi :( Ya deli oldum en sonunda okuldaki portlara, aylar sora ilk defa gecen hafta girdim, baktim oyunla alakam kalmamis kapattirdim ben de hesabi[signature][hline]UO - Penthesilea, Archer Mage of Metalon SWG - Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Bounty Hunter Association WoW - Penthesilea, Night Elf Hunter of Anatolian Sunrise Xaer_Aloneheart, 18 Ocak 2005 22:33 tarihinde demiş ki: adam okulda yemek yerken Dela'ya nefretle bakıyo. madalyası var diye.. böyle bi adam işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akse Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2005 sufi ve emrellius gerekli cevaplari vermiş.FRF kimseyi davet etmez.FRF ye üye olmak isteyen,recruiter larimizla kontağa geçer ve prosedür uygulanir.Türk rebellerin ortak şehirde yaşamasi bence mantiksiz.PVP olursa çağirirsiniz,pvp cilerimizi göndeririz.crafter larda sadece attack ve peace special i var:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar