Valvyn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 O zaman goturme orda bebekının ırzına gecerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2015 yet another rip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 https://web.archive.org/web/20140607223546/http://www.fotoyikama.com/apple-store-turkiye-faciasi/ su bocegi bizzat gordum.ekranda boyle 1-2 pikseli kendine mezar ettiydi haserat.konuda trajikomik. yetkisiz teknik servise guvenerek gitmen lazim bu arada.bunlar logic boardu falan talan edebilirler.referansli bi yer bulmaya calis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Apple satış kadar tamirden de para kazanıyor, bilerek ve isteyerek bu şekilde tamir politikaları. Hatta insanlar kendileri tamir etmeye başladıkları için yeni nesil ürünlerde direk parçaları birbirlerine lehimlemeye başladılar ücret karşılığı değişim yapabilmek için. Full değişim için aldıkları orjinal ürünün yarı fiyatına yeni ürün dahi verseler kara geçiyorlar çünkü. Apple'ın servisi Dünya'nın her yerinde büyük bir şaka ancak tabi Türkiye'de şaka büyüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 şöyle incecik jilet gibi, toza makul sıvıya dayanıklı bi laptop yok mu ya apple'dan kurtulmak istiyorum ben de artık :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Drall said: Başşını yesinler inşallah Ya işte güvenmediğim birine götüresim yok. Her parçası benim bebekim onun. Soda dökmüş olabilirim ama insan bebekine de soda dökebilir yeri gelince :( Senin laptop ne oldu merak ettim özet gecsene. bir haftadir pirincle sex yapiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Pil öldü, şarja bağlı çalışıyo. Daha doğrusu pil sağlam, anakartta pili algılayan bölüm yanık. Aslında pili okutsam mı, kaçtan gider sapasağlam batarya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2015 yav said: şöyle incecik jilet gibi, toza makul sıvıya dayanıklı bi laptop yok mu ya apple'dan kurtulmak istiyorum ben de artık :< otterboxlar var kilif olarak diyorum bunu ama. http://www.otterbox.com/en-us/surface-pro-3/symmetry-series-case/msf28-surface-pro-3.html?dwvar_msf28-surface-pro-3_color=6E#start=1 bide yontulmamis kutukler var soyle : http://en.getac.com/notebooks/X500-Server/features.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2015 "bi mac in hüzünlü hikayesi" ni buyuk dikkatle okudum. "part2: yeniden doğuş" u büyük merakla bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Valvyn said: O zaman goturme orda bebekının ırzına gecerler akfasdfksogksgkdsas bu topic olması gerekenden daha komik ya geçmiş olsun agamis geçen ben de logitech düz klavyeye su döktüm hemen çevirip pat pat vurdum devam., spaceden ziyy ziyy diye bi salak ses geliyo ama su dökülmeden önce de vardı. neyse halledersin umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Şu forumda bir bilgisayar servis bakım yeri çalıştıran adam olması lazım ya millete pc toplasın işte bozulduğunda yardımcı olsun sırf forumdan iyi para kaldırır gibime gelıyo :) Win-Win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2015 Şu laptopun eski haline dönmesi için 500-600 lira veririm mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Valvyn said: Şu forumda bir bilgisayar servis bakım yeri çalıştıran adam olması lazım ya millete pc toplasın işte bozulduğunda yardımcı olsun sırf forumdan iyi para kaldırır gibime gelıyo :) Win-Win aynen kesinlikle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Ayın başında Macbook air çay dökmustum. Tamamen ölmüş air,ssd yi alıp gerisini satalım diyor tamirci, tamir edebilirler belki diye yaziciogluna birakmistim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Hangi tamirci? Parcalarin ne kadara satildigini yazabilir misin? Almak icin degil, ayni durumda bir enkazim var onu degerlendireyim diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Ankarada sefe bilgisayar diye bi yer sıvı temaslı anakartı tamir edebildiğini söylüyor. Ne dersiniz yolliyim mi? Ankarada tanıdığım da yok doğru düzgün, direkt adamlara kargolasam sıkıntılı göründü gözüme, üzerine de 500 lira fişeklerim olmadı Var mı bu dükkanı bilen? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-apple-macbook-pro-air-retina-batarya-sarj-olmuyor-onarim-tamir-215385367/detay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Ocak-subat gibi ankara'ya gitme ihtimalim var adam becerebiliyosa iyi olur valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2015 aradım bi adam bunca zamandır alet pili öldürmüştür, pili değiştirmek de gerekebilir diye ayak yapmaya başladı bilemedim haklı da olabilir tabi ama güvenim sarsıldı işte sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manyakmen Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2016 Benimde macbook pro bilgisayarıma sıvı döküldü arka tarafından. sonrasında elektrik süpürgesi gibi sesler çıkakararak kapandı.servise gittik malum anlattık durumu anakart arızalı dediler değiştirin dedim değiştirdiler ondan sonra klavyede boruk topcase değişecek dediler toplamda 2700 tl fiyat çıktı (aman tanrım didim)servisten geri aldım ve macera başladı :))))))) kadıköyde birkaç kişi yaparız ederiz diye hava yaptı çok güveniyorlardı kendilerine ama çalışmadı cihaz anakart değişmesi gerek dediler bende internette ararken sefe bilgisayar diye ankaradaki firmada olduğunu gördüm anakartın aradım eski anakart olmadan fiyat geçerli değil dediler anakart kurcalandıysa fiyat değişir, fiyatlandırma ücretsiz dediler ben bilgisayarı şu zaman aldım dedim ezbere anakart kodunu söylediler !!klavyeyi sordum tek klavye diğiştiriyoruz dediler güven verici ve konuya hakim gözüktükleri için cihazı kargoya vererek gönderdim 2 gün sonra aradılar anakartın değişmesi gerekmiyormuş klavyede sağlammış (komik) söküp takılırlen kablosu zarar görmüş 450 tl ücreti varmışş tabii servisin verdiği uçuk fiyattan sonra çok makul bir fiyattı benim için kabul ettim parayı yatırdım kargoya verdiler cihazı elime ulaştı sorunsuz dertsiz kullanıyorum ankaradaki firma çok güvenilir bence tavsiye ederim çok ilgililer . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 drall son durum ne abi? merak ettim ya boyle mutlu son bekleye bekleye okudum sonuna kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2016 Aynı kullanıyorum hala bataryasız şekilde. Sefe'ye yollucaktım da bayadır beş kuruşsuzum diye yollayamıyodum, sonunda kendileri foruma üye olup kendilerini övmüşler beni bekleyememişler sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 su tamircinin adi ve adresi lazim,benim airi bir yollayayim bakalim halledebilecekmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Adı sefe bilgisayar, ankaradalar sanırım. Sen yolla da hallederlerse ben de yolliyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 anhorada yok mu acaba macbook falan bi yollasa test amaçlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2016 adres ve tel lazim gonderebilmem icin,baktim google da birkac tane sefa bilgisayar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar